Weekend with my Aunt

Hej alla trogna läsare! I fredags åkte jag in till NYC för att träffa min faster Marianne som hade åkt hela vägen från Sverige för att hälsa på mig. Så snällt! :D Jag mötte upp Marianne vid Grand Central kl 18 då vi sedan åkte till hennes hotell för att byta om innan vi gick ut för att hitta en bra restaurang. Det tog ett tag, men det var det allt mödan värt! Vi hamnade på Bocca de Bocca där de serverade så god italiensk mat! Vi satt där i några timmar och åt och pratade innan vi drog oss vidare till en kakbutik, måste älska NYC som har en kakbutik öppen kl 10 på kvällen och det är kö för att komma in! När vi hade köpt våra kakor gick vi tillbaka till hotellet, påvägen dit passarade vi Its Only A Play som skulle sluta om 10 min, så jag ställde mig vid kändisutgången för att få se ingen mindre än RUPERT GRINT! Så otroligt coolt!!! :D Tog lite bilder på honom och kunde inte tro mina ögon :D Var som på moln efter det :D
 
Lördagen började med en super god brunch på Balthazar som Julie hade rekomenderat, sen belv det Little Italy där de hade en gatumarknad med massa pinaler och italienskmat. Det blev även Chinatown, Bryant Park och Staten Island Ferry för att se Frihetsgudinnan. Vid 5 snåret åkte vi till hotellet för Sushi och byta kläder för vi skulle på kvällen ut och se Motown, jättebra  broadway musikal! :D Hade ingen aning om vad den skulle handla om så bev glatt överraskad.
 
Söndagen blev det bunch på ett Diner i området eftersom vi skulle ut och protestera. De hade en stor klimatprotesttåg i NYC så vi hoppade in och gick med hela tåget! Lite kul var det och väldigt interessant. Därefter vart det High Line park, en utav mina favorit parker. Vi gick även omkring i Greenwich och gick till Tea & Sympathy. På kvällen blev det ett hamburgar ställe där man fick "göra sin egna hamburgare" dvs bestämma vad som skulle avra på och hur stor osv. Jag hade en med annanas, tranbär, jordnötter och spinat SÅ GOTT! Kommer gå hit igen förhoppningsvis :D
 
Ska försöka sätta in bilder snart!

Playdates

Denna vecka har bestått utav playdate efter playdate. Varje dag denna vecka så har tjejerna haft någon/några kompisar över. pust. Som förälder måste detta vara så lyxigt, alla barnen leker och har nått att göra. Men osm au pair kan det vara pest och pina! Visst leker de, men om jag ska ha ögonen på 7 barn och leka med dem samtidigt som jag ska göra hundra arton andra saker medan alla föräldrar sitter och hänger. Och lekrummet, vilket kaos! Önskar ibland att de kunde gå iväg på playdates. Så jag kunde chilla lite ;)
 
Ikväll blir det Maze Runner och jag är så galet exhalterad så det finns inte! Har väntat på denna film i en oändlighet! Har läst alla böcker (såklart) och varje gåång jag ser trailern blir jag helt till mig av lycka! Och såklart är min favorit person Dylan O'Brien med i filmen <333 Är största fangirl över honom nu x) Ni ska höra mig och Dana, det är allt vi pratar om!
 
Asså titta på honom bara, att dö för! *emoji med hjärtögon*
 

Updates

Hejsan!
Denna vecka har varit en väldigt bra vecka! Tjejerna har varit fantastiska! Jobbade som vanligt, på lördagen så åkte jag, Pat, Keira och Bridget till Keiras fotbollsträning och hejade på henne. Hon är jätteduktig! Efter träningen wå blev det lunch på ett deli och sedan bio. Det var Bridgets första gång på bio och Keiras andra gång så de var väldigt uppspelta. Vi såg Dolphintale 2, haha inte min favorit men den var gullig! Efter det jobbade jag i en timme hemma då vi lekte med dockor. Och jag vill bara förmedla hur trött jag är på dessa dockor! De driver mig till vansinne. När jag kommer hem till Sverige vill jag inte se en docka på år!!
 
Iaf, vid halv sex kom Mathilde och Cindy och plockade upp mig för att vi skulle ha sleepover hos Mathilde. Mina fina tjejer lagade världens godaste middag till mig medan jag kunde bara ligga och vila eftersom jag hade jobbat. Vi skojade och sa att jag var den amerikanska mannen som bara var vid tv medan frun lagade middag till honom. Hehe x) Efter middagen så åkte vi iväg för att se på bio, Let's Be Cops. HUR ROLIG SOM HELST! Haha ni måste se den.  Söndagen spenderades hemma hos Mathilde där vi låg och chillade till klockan 5, efter det åkte vi tre in plus Malin in till Cheesecake factory för middag och därefter bar det raka vägen hem igen.
 
Denna vecka kommer att betså av jobb, playdates, au pair meeting, goodbye froyos och sedan på fredag kväll ska jag in till NYC för att träffa min faster Marianne som är här för att hälsa på!
 
 

Sommaren

Hejsan!
Jag har haft en helt fantastik sommar! Den började med två veckors semester i Sverige vilket har helt underbart at träffa alla igen! Som jag hade saknat er! Efter det så flög jag tillbaka till mitt andra hem här i USA, Frida flög med och stannade här i 10 dagar då vi passade på att göra en massa sightseeing! Vi såg nästan allt i NYC som är värt att se :) Hade en mysig födelsedags picknick i Central Park med mina fina vänner! Gick även på två konserter, Avicii och One republic, The Script och AMerican Authors så jäkla awesome!
När Frida åkt hem var det dags att fira 4th of July, Tess födelsedag och träffa Sophie. Det blev även en tur till Six Flags med Sandra, Cindy och Mathilde. Jag åkte med min värdfamilj och alla på Pats sida ner till North Carolina och hade en helt fantastisk vecka med sol och bad varje dag! Vi åkte även till Delaware och New Jersey för att vara med lite merutav deras familjer.
 
Det är väl de största händelseran, har spendarat masa tid med mina kompisar och ävenvarit på en massa god bye middagar för de flesta åker hem nu :( Men har träffat en del nya au pairer som är jättetrevliga! Men det suger att man behöver säga hej då till alla och inte vet om/när man kommer ses igen...
 
Nu har iaf skolan börjat igen och vi är alla taggade at tjejerna går iskolan igen! Keira började second grade och Bridget började i Kindergarden. Kan inte förstå hur stora de har blivit! Det kommer bli så jobbigt att säga hej då till dem om fyra månader. FYRA MÅNADER Kan inte fatta att det börjar närma sig sitt slut här borta. Men det ska även bli så skönt att komma hem igen och vara med min familj! Jag vet att denna fmailj alltid kommer vara där för mig och att jag kommer hälsa på dem så ofta jag kan och de komer att hälsa på mig!