Trött

Jag är så trött. Vaknade 4am imorse att jag hade röster utanför mitt fönster! Tog ett tag innan jag fattade att det var min värdpappa som pratade i telefon, kändes märkligt att jag kunde höra så bra då han var utomhus... Han skulle ta ett flygplan till en konferens. Haha jag undrade varför han var vaken så tidigt! Fick kämpa mig upp imorse, låg så gosigt i sängen och ögonlocken var så tunga.... Men jag klarade det ;)

Det blev inte så mycket shopping, men ett stopp på Victoria's secret och starbucks blev det allt, like a true american ;) nu ska jag ta en liten powernap innan alla kommer hem och det drar igång igen :)


Kaotisk morgon

Idag hade barnen vaknat upp på helt fel sida, de var trötta, griniga och långsamma. Men efter mycket skrik och tandagnissel så kom Keira till skolan. Jag hjälpt julie att fixa tjejernas rum, rensa klädet och liknande och hjälpte Dana med Norah. Lekte lite med Bridget innan hon åkte till skolan. Nu har jag ätit lunch och väntar på Laura som ska hämta mig. Vi ska åka till The Groove och handla lite ;) trevligt! Uppdaterar senare ;)


huvudvärk...

Onsdag idag, min bästa dag efter söndag. Lagom med jobb och Nonna är på besök! Hon är verkligen superbra! Började 9 och jobbade till 10,30 åt då lite lunch innan jag drog iväg till Freehold mall för att leta vårjacka. Hittade ingenting -.- Eller de jag hittade var hyffsade, men för dyra att köpa speciellt eftersom jag knappt gillade dem... Så åkte hem och satt och pratade med Dana och Nonna. Det var jättetrevligt! Julie och tjejerna kom hem och då åkte vi till parken, i 30 min typ. Det blåste jättemycket så vi åkte hem för att leka och äta god middag. Pat var hemma och han brukar alltid laga jättegod middag! Lekte med Keira och Bridget innan klockan slog 8 och jag satte mig här. Jag vet att det här var rätt så dåligt inlägg.. Men jag har huvudvärk, har haft det under dagen och känner mig trött och sliten. SÖNDAG SKYNDA DIG! Så det här är vad ni får nöja er med idag ;) Sov gott/God morgon beroende på när ni läser detta. Puss och kram

Ohana

Älskar att vara här, men just nu saknar jag min familj jättemycket. Känner mig så liten och ensam här i mitt rum när det blåser storm utanför fönstret. Just nu önskar jag att det var min familj som var i huset. Just nu önskar jag att jag kunde krama min familj igen. Men det kommer och går. Älskar det här, men just nu längtar jag hem.


Stjärnblåbär

Rubriker är så otroligt träkigt och svårt att skriva. Vem fasike bryr sig om rubriken till detta inlägg? Räck upp en hand! Igår hade jag lagat Mac&Cheese, men precis då värdfamiljen kom hem åkte vi till en park 2min från huset och lekte lite, barnen bevöde springa av sig lite grann ;) Parken var jättefin, det var utsikt över vattnet och vi hade solnedgång. Lekparken var stor och det fanns flera klätterställningar, får åka dit igen snart! Så vi åkte hem, värmde mac&cheese, fixade lite och sen var klockan 8 och jag satt framför Carrie Diaries som bara blir bättre och bättre! Efter CD så är det 2 Broke Girls, yeep yeep, dock så är denna säsong lååångt innan den i Sverige, men det är ju inte en så komplicerad serie så det är lugnt.
 
Idag tisdag så började dagen väldigt chill, de sov jättelänge så jag var klar med lunch, frukost och lite disk innan den första tjejen kom ner. Lekte lite med Bridget och gjorde det vanliga, innan jag fick rast vid 11,30 då jag sedan tittade på Harry Potter och den flammande bägaren. Jag är så trött, tror att jag börjar bli sjuk också... Känner mig lite hänging och familjen har något virus, alla har varit sjuka! Så det är inte konstigt att jag känner mig seg. När det var dags igen att jobba städade jag, sorterade kläder och påbörjade middagen. När de kom hem från gymnastiken var det middag, läxa (Keira ska ha med sig 100 saker tills imorgon och vi hittade 100mynt!), bad och sedan åt de treat. Blåbär/Banan på sockerkaka med vispgrädde, Keira och jag delade på blåbär och vi  upptäckte att varje blåbär hade en stjärna, fancy! Nu ligger jag och känner mig som en mosad fisk... Vet inte om jag ska försöka sova eller titta på någon film (HP) eller serie... Funderar på att börja se Walking Dead eftersom Dana pratar så gott om den serien... Men här så sänder de redan säsong 3, haha vilka jobbiga beslut x) Imorgon är det min korta dag, så det blir nog en tur till ett Mall för att hitta min vårjacka! ÄR I STORT BEHOV UTAV DEN!! Aja, nu har jag babblat på om ingenting, så GRATTIS till dig som orkat läsa igenom allt x) Och på tal om grattis, GRATTIS till min fina vän Josefin som för fasiken blir 18 idag!
JoseFIN och jag <3

Broadway

Mathilde undrade om det var någon särskild Broadway musikal som jag ville se och svaret är jag! Men det är så många!!! Jag vill se Lejon Kungen, Spiderman, Wicked, fantomen på operan (med Peter Jöback) och många fler! Ser affischer överallt och tänker att den ska jag se innan jag åker! Men problemet är att det är så dyrt! Så jag måste bestämma vilken jag verkligen vill se ;)


Städer


Bilden ovan har absolut inget att göra med inlägget, men jag älskar den så varför inte? Så flyger man drake, like a pro.

Ligger här i min säng, uppyäckte precis att jag hade Ralph Lauren sängkläder och handdukar (!) hur fancy känns inte det? Men iaf, funderar lite över livet och kom att tänka på hur mycket jag har sett och upplevt bara 19 bast. 3 världsdelar, 10 länder och jag vet inte hur många olika städer. Har varit i Norge, Finland, Danmark i olika städer. I London, Paris, Berlin, Athen några stora huvudstäder med så mycket historia bakom sig! Tanger i Marocko, USA och Spanien. Helt otroligt, visst finns det så många andra som har sett så mycket mer, men jag tycker att det är lite häftigt över hur mycket jag har sett. Men så mycket mer jag vill se! Hawaii, Pompeji, Asien, Australien, Sydamerika, Caribbean, Kapstaden, Alperna och mycket mer. Tänker se så mycket jag kan, men har tyvärr inte tillräckligt med tid att uppleva allt! Funderar på att ta en resa till Jamaica eller Bahamas medan jag är här, men såg även en ashäftig resa till Hawaii som jag verkligen är sugen på att ta, vill åka till Mexico också. Funderar och är nästan helt säker på det också, ska ta en kurs som är i Niagara fallen och ska då bo på i Kanada med Laura och Sophie så det ska bli kul att besöka Kanada! Förstår inte alla som åker hem den sista månaden, visst man kanske längtar hem så att man dör. Men just nu känner jag, vad gör en månad till? Den kommer ju gå så snabbt om man tar vara på den! Då ska jag RESARESARESARESA runt här i USA, jag vill besöka så många delstater som möjligt. Besöka Hollywood, Las Vegas, Texas, Washington DC och Miami är så taggad! Är det någon där ute som vet redan nu att Januari-Februari 2014 är en månad att jag kan resa till USA för att resa med Bella. Hör av er ;) Bjuder på lite bilder genom åren!
TANGER - MAROCKO 2011
KIEVS FLYGPLATS - UKRAINA 2012
ATHEN - GREKLAN 2012 haha jag älskar den här bilden! puss
ATHEN - GREKLAND 2012
BERLIN - TYSKLAND 2010 
LONDON - STORBRITTANIEN MED DAVID BECKHAM 2007
LONDON - STORBRITTANIEN 2008 OLALALA BACKHAM ^^,
TIME SQUARE - NEW YORK CITY - USA 2013 KÄRLEK

BUCKET LIST

Innan jag åkte hit så skrev jag en bucket list på saker som jag ska göra innan jag kommer hem till Sverige igen. Har 46 punkter som jag ska klara av och än så länge har jag bockat av 8... De var sånna som "Åka i en Yellow Cab", "Gå på Zoo", "Äta en Dounot" och så vidare. Jag tänkte att jag kunde skriva ner vissa här, de där det hände något roligt eller speciellt, men att ha ett inlägg riktat mot det. Får se hur det går...
 
Tumblr_mhxcl8igza1rbsnhuo1_500_large
 
Tumblr_mi4ir9qjha1s33l0qo1_500_large
 
Tumblr_mhts94mc5y1rbsnhuo1_500_large

Rubrik

Igår så chillade jag och sov ut innan jag hämtade upp Laura vid 1, vi började med att tanka min bil. Haha, det är annorlunda här, jag behövde inte ens gå ut och göra någonting, satt bara i bilen och sa vad jag ville ha och hur mycket, fett nice! Men Laura fick följa med och berätta lite små detaljer. När bilen var tankad så åkte vi till Kristina för att hämta upp alla Dannys presenter innan vi åkte vidare till Target för att köpa lite mer presenter, det blev en Taylor Swift CD och två kort på oss (Kristina, Laura och mig) till Danny. Men vi köpte även en fin ram och printade ut tre kort på oss (Sophie, Danny, Kristina, Laura, jag och Barbie) som vi skulle ge till Krisitna, hon flyttar till Colorado idag :( När allt var klart så skyndade vi oss vidare till Joannes hus, hon är en LCC och au pair mötet skulle hållas där. Vi kom dit vid fyra tiden så alla var redan där, träffade Delia en tysk tjej som var på min au pair skola, träffade även Emelie, en svensk tjej som jag har pratat lite med innan, träffade även många andra trevliga tjejer och EN kille x) När mötet var över tog vi bilen vidare till Dollar Tree, där köpte vi en cupcake ballong och därefter åkte vi till födelsedagspartyt hos Danny! Vi var 9 au pairer och alla var så trevliga, vi åt god brasiliansk mat och kakor, glasstårta där vi hade satt i ljus som tänds av sig själva när man blåser ut. Så det tog jättelång tid innan Danny lyckats blåsa ut 23 ljus! När alla var mätta och belåtna satte vi på Magic Mike och njöt ^^ Vid tio åkte vi hem och alla var glada, Danny var helt lycklig över alla presenter! När jag lämnat Laura tittade jag lite på Harry Potter och fången från Azkaban innan jag somnade.
 
 
Idag så har jag städat mitt rum och börjat tvätta, börjar om 1h, så ska äta lite lunch och klä på mig mina rena fina kläder ;) Jobbar till 8 ikväll, men glöm inte att alla ni som åker skidor, ÅK FÖR MIG! Vi har nada snö, hade inte ens jacka igår (haha dock satt jag i bilen extremt mycket...) men det börjar verkligen bli varmt. Måste hitta en snygg vårjacka nuuuu! Ha det gött!

Helgen

Gud vad jag är seg på att skriva... Haha, men i fredags kväll så åkte jag till Cheeburger Cheeburger med Laura, Sophie och Kristina. De hade jäteboga hamburgare och milkshake! Vi fick beställa själva vad som skulle vara på eller i, så det blev bara det vi älskade mest. Yummie!
 
Lördagen så jobbade jag 12-10, vi åkte först till en playdate med alla tjejerna. Första playdaten som jag följt med på, så det kändes lite konstigt ibörjan eftersom jag visste inte riktigt vad jag skulle göra... Men jag hängde med barnen. De hade hur mycket leksaker som helst så tjejerna lekte på som bara den. Efter ett tag kom killarnas (Flyn och Cassidy) barnvakt, det visade sig att hon också var svenks, dock kunde hon inte ett ord svenska x) Hon var trevlig även om vi bara träffades en kort stund innan vi skulle vidare. Som ni kanske minns så skrev jag om den snyggaste lägenheten i NYC, men nu har jag hittat det snyggaste huset i New Jersey! GUD VAD SNYGGT!!! Såg bara köket, vardagsrummet och lekrummet, men det var fantastiskt. Stora fönster som visade skogen utanför, högt i taket, mycket utrymme, mordernt och jättesnyggt! Pappan hade designat huset själv och det märktes eftersom de hade en massa smarta idéer!
 
Efter playdaten så åkte vi vidare till Nonna och Grandpa, vi skulle nämligen åka till simhallen! Så när alla var inpackade och vi var framme vid simhallen fick vi skynda oss att byta om, vi hade bara 1h på oss att leka. Poolen var uppvärmd, så det var jätteskönt att vara i den! Vi lekte och hade kul, barnen lekte sjöjungfru och snurrade runt. Och jag bara njöt, att få vara i vattnet, känner mig som hemma! När vi var klara så, för första gången, var det en kvinna som trodde att Norah var min dotter (!) så fick förklara att jag var en au pair för barnen. Har hört att jag och tjejerna är "lika" vi har alla blåa ögon och samma färg på håret... Vissa har sagt att vi ser ut som syskon, men att hör att jag var mamma var något nytt ;) Efter badet åkte vi hem till Nonna och Grandpas hus och lekte, de hade en hund, Trouble, som var jättestor och hör och häpna var jag inte ett dugg rädd!!! <----- Kan ni se mig för 10år sedan skriva den meningen? En applåd till mig tack! Visst så gosade jag inte med henne, men jag kände min inte obekväm alls att ha en gigantisk hund i huset. Till middag blev det potatismos och kyckling och jag kände mig verkligen hemma. Alla skrattade och hade jättetrevligt (Nonna och Grandpa är några av de trevligaste människorna jag träffat), vi skojade som bara den och jag kände mig som en del utav den här familjen. Vad jag var lycklig just då! När klockan var 9 så tog vi vårt pick och pack och åkte hem, barnen somnade på en gång i bilen. Vi var äl hemma runt 10, så när Julie och Pat stoppade om tjejerna satt jag och Kay och pratade om livet. Hon ska åka till Sydafrika och hälsa på sin familj, jag berättade om min engelska redovisnig som jag hade och hur mycket jag blev kär i Sydafrika! Vill verkligen åka dit någon gång. Kollade även klart på Harry Potter och Hemligheternas kammare! Wooop wooop!
 
Idag så ska jag först äta en brunch innan dagen kör på. Jag ska först till Target och köpa resten utav Dannys present, sen ska jag till ett au pair möte och sist är det födelsedagsmiddag hos Danny! Vill dock hinna se Oscars galan... Men den börjar mitt under Dannys fest x) så om hon inte har planerat något så får det väl bli en annan gång, jag överlever. Ha en underbar dag i fjällen allihop! Är så avundsjuk att jag inte kommer åka skidor i år, så åka för mig med! Och skriv vykort x) hahaha
 

Harry Potter

Fick ett fint paket utav familjen häromdagen, så uppskattat! Blir så glad när ni hör av er på facebook, KIK, skype eller här på bloggen. Det värmer när jag vet att ni tänker på lilla mig här borta på andra sidan atlanten. Vill ni ha min adress är det bara att hojta till så skriver jag ner den till er ;) Puss
 
Igår var det jobb, jobb, jobb som vanilgt. När Keira var i skolan så ritade jag och Bridget Disney figurer samtidigt som vi blundade. Åh va Bridget skrattade och åh vad jag var glad att höra hennes fina skratt! Vi höll på med det hela föriddagen (arbetade även med bokstäver och ord, hon är 3 och kan alla bokstäver, stava och räkna till 100, IMPONERAD!) sen åkte hon till skolan och jag var kvar hemma och tittade på första Harry Potter filmen, blev förvånad över hur små de var! Vilka gullungar <3 Ska se de andra 7 filmerna hade jag tänkte, men ska börja med 2an idag ;) Men på tal om Harry Potter, eftersom jag är världens tönt och har fått reda på att Dana också är det (woop woop) har vi/hon börjat läsa den första Harry Potter boken för Norah (2år) och hon älskar den! Dock tycker hon att den är lite läskig ibland, men hon tycker verkligen om den! Min inre och yttre nörd jublar av glädje, haha! Så när Dana har högläsning för Norah brukar jag också lyssna samtidigt som jag lagar middag eller liknande.
 
Idag började dagen med en PUMPA MUFFIN och den var jättegod! Haha trodde ärligt att jag aldrig äta pumpa i mitt liv, men vad fel jag hade! Längtar till Thanksgiving då jag ska smaka pumpkin pie! Julie skjutsade Keira till skolan och Bridget till en playdate och gymnastik, så jag skjutsade min värdpappa till tågstationen, så det var "bara" jag, Dana, Norah och Jessica som var hemma, så jag städade deras källare, stoppade undan leksaker och plockade upp några kartonger. Jag hjälpte även till med Norah så dagen har varit lugn och skön. När jag åt lunch så satt Dana och Jessica och skrev ord till Norah, Jessica hittade en SAT-lista med jättesvåra ord som jag inte förstod och de (Dana 32 Jessica 28) knappt hade hört heller, så det blev mycket skratt när vi skulle gissa vad de betydde och stava dem! Så krångligt! Men när jag kommer hem igen så kommer jag kunna skryta med alla dessa kloka ord som jag lärde mig ;)
 
Pumpa muffin!
Belle som jag ritade med slutna ögon, ritade även Ariel, Askungen och Rapunzel.
 
BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR HARRY POTTER SÅ KOMMER DET MASSA UNDERBARA BILDER <3
Tumblr_loasl9cynw1qdibyzo1_500_large
Harry-potter-1-1_large
525159_367378586659984_19009974_n_large
291980_285615541465487_266900920003616_1148926_1480280085_n_large
Tumblr_loqur63hks1qmdsn8o1_500_large
Tumblr_loo0i4dyeh1qmdsn8o1_500_large
62162_10151343257208492_1736463432_n_large
 

Present kaos!

Som jag skrev innan, pastan var utsökt! Men jag längtar lite efter köttfärsås... Här är det tomatsås med massa vitlök och kryddor, men jag vill ha lite kött ;) Just nu så skriver jag lite med Laura, vi försöker komma på en födelsedags present till Danny som fyller år på söndag. Våra alternativ just nu är en Nalle som vi gjort själva, ni vet "build-a-bear" eller så köper vi en tröja där vi skriver massa fina saker på! Wooow fantasin bara flöööödar. Eller inte. Vi har lite panik eftersom den enda tiden som vi kan köpa så jobbar antigen hon eller jag eller Kristina som också ska vara med på presenten... Vi får hålla tummarna att vi kommer på något bra snart!

Kära läsare,

skriv gärna lite mer kommentarer! Har ni inga frågor? Är jag verkligen så duktig på att skriva så att ni förstår allt? Har fått en fråga om vem Aunt Tish är som jag tänkte svara på. Aunt Tish är en utav min värdmammas mostrar. Hon kommer hit torsdag till söndag för att hjälpa till och laga Norahs mat och var lite extra hjälp. Hon är jättetrevlig och det är kul att hon är här så ofta. Jag har träffat 3 mostrar (Tish, Mary och Babba, bara smeknamn har ingen aning om vad deras hela namn är...) men det finns totalt 11 mostrar (!!) så jag får se om jag lyckas träffa alla innan jag åker ;)
 
Idag är det min korta slappa dag, men vi ändrade lite på schemat, jag jobbade 9-12 och har nu rast till 6,30! Tyvärr har ingen utav mina kompisar rast den här tiden, men jag åkte till Target och köpte en plånbok, glasögonskydd, tränings BH, yoga byxor, handsprit, tandborste och öronpinnar. Dock så tänkte jag köpa en vårjacka också meeeen jag hade inte tagit med mig tillräckligt med pengar >.< Jobbigt att hitta så snygga grejer när man har bestämt innan hur mycket man ska shoppa för... Idag är Nona här, så fick använda hennes bil då de andra bilarna var upptagna. När jag kom fram till Target och skulle parkera hade ett mongo ställt en shoppingvagn mitt på parkeringsrutan... Så jag stängde av bilen för att flytta vagnen, när jag kom tillbaka så kunda jag inte vrida nyckeln! Gissa vem som fick PANIK!!!!!!! Blev helt skräckslagen och visste inte vad jag skulle göra! Kom ihåg att detta hade hänt mig i Sverige, men jag kom inte på hur det hade löst sig (Eller det var mamma som löste det, men jag kom inte ihåg vad hon hade sagt xP) så efter ett tag gav jag upp och kollade på internet ( I LOVE MY IPHONE) och lyckades hitta att jag behövde vrida på ratten så skulle det fungera och det gjorde det! Snacka om lättnad! Jag flög på moln en lång stund efter det ;)
 
Nu lagas det italiensk middag och jag ska snart gå ner och äta lite. Jag märker att det här är "hard core" italienare eftersom de kan ALLA pastasorter och pratar om dem med deras rätta namn. De gillar även bara vissa sorter och vet vilken pasta sort man kan ha till vilken sås. Det måste stämma överrens! Gissa vem som ALDRIG kommer våga sig på att lag anågot annat än Mac&Cheese? Hahaha
 

Måndag + Tisdag

Måndag var det jobb som gällde och Bridget hade en playdate med Abbey. Supergullig tjej som jag träffat innan och de lekte jättebra! Innan Abbey skulle gå så hade jag varit "död" i minst 30min, de tyckte bättre om att leka med varandra än med mig x) Vilket var skönt, var lite orolig att det kanske skulle bli lite tjafs... MER PLAYDATES åt Bridget! Nä men det var en riktigt lugn och skön dag och på kvällen lagade min värdpappa lax (kärlek) till middag och det var jättegott, men tyvärr var det inget i jämförelse med den som vi äter hemma i Sverige! När klockan slog 8 satt jag bänkad framför TV med mina cheesecake rester och tittade på Carrie Diaries. Tittar ni på det än eller?? Om inte så gör det!
 
Idag, tisdag, så försov jag mig! Guuud vad jobbigt >.< Kände mig då väldigt tacksam att bo i huset där jag jobbar, så slängde bara på mig lite kläder och skyndade mig ner så att jag kunde vara till någon hjälp innan de bar iväg till skolan. Har haft en mysig dag med Bridget där vi övat på bokstäver, skrivit, räknat olika saker, spelat UNO, lekt monster och ätit lunch. Nu är hon i skolan, jag har städat och tvättat så är ledig 1h till som jag kommer ta vara på väl!
 
Puss

SÖNDAG 17/2-13

Sov till 10, vilket är sent här! Barnen höll typ på att äta lunch x) Nä men jag behövde verkligen sova ut efter en galen vecka! Min plan var att ligga i horizontal-läge hela dagen och bara se på film. Men så blev det icke! Vi fick besök utav en moster till min värdmamma, sen så ringde Linnea mig så vi pratade lite om hur det går för oss som Au Pairer. Kul att höra från henne! Därefter (2,30) åkte jag hem till Laura för att sedan åka och shoppa på Freehold mall. Köpte en ryggsäck, solglasögon, skål, hårborste och skor, när klockan blev 6 tänkte vi äta middag på Cheesecake Factory, men det var väntetid på 40 min -.- Så vi köpte med oss en cheesecake (jag tog vit choklad och blåbär) och åkte vidare till Wendy's för att köpa lite krubb och sedan hem till Laura igen för att se på film och äta. Det blev riktigt lyckat trots att kasörskan på Wendys var så oförskämd! Vi blev riktigt irriterad på henne! Hon pratade supersnabbt (det var bara jag och Laura inne på wendys så det var inte någon brådska direkt) och blev "arg" eftersom hon behövde upprepa sig eftersom vi inte förstod. Guuud vad människor kan vara jooooobbiga... Aja, men det var ändå trevligt! Kom hem vid 9,30 och la mig och slappade i sängen. Gud vad sängen är myyysig <333 Haha men denna helg var verkligen toppad! Nästa helg ska jag jobba men på Söndag är det Au Pair möte då det blir middag hos en utav LCCerna och därefter är det födelsedags party hos Danny vilket jag tycker ska bli superkul!

LÖRDAG 16/2-13

Jag vet att ni alla dör av nyfikenhet! Men ibland är jag för trött för att börjar skriva ner allt, så samlar på mig värsta bunten istället... Suck... Aja ska skriva ner allt i olika inlägg så att det inte blir för långt och att jag kan posta lite bilder också. Ha en trevlig lässtund!
 
Lördagen den 16/2-13 var en utav de coolaste dagarna jag någonsin varit med om! Tog tåget 8,16 från Red Bank, var i New York City cirkus 9,45. Gick sedan till 44th street och mellan 7th-8th avenue där Discovery låg. Det öppnade tio, vilket var då jag kom dit och det var världens längsta kö för att få komma in till Harry Potter - The exhibition där Oliver och James Phelps skulle skriva autografer! Woop Woop! Så jag köpte biljetter och ställde mig i kön, kassörskan sa att jag skulle få stå i kö till 12,30 haha men vad gör man inte för att få träffa Oliver och James? Så där stod jag, ensam i 2h och 30min och frös så in i h-vete! Efter en timmes väntan så kom det en kvinna och undrade om någon var där ensam, så svarade att jag var det och då gav hon mig en VIP biljett (!), hon hade en extra så jag fick den, bara så där. Jag undrade om hon ville ha något för den, den kostade $50 (350kr) men hon sa att det bara var att ta den eftersom hon annars skulle slänga den. Haha LYYYX! Men eftersom jag redan hade köpt en biljett ska jag använda VIP en annan dag (planerar att åka till HP igen!). Hon ställde sig med mig och vi började prata, det visade sig att hon hade träffat hur många kändisar som helst. Hon visade bild efter bild på alla som hon träffat. Vi började även prata med tjejerna bakom oss och det visade sig att de kom från Philadelphia och att efter HP så skulle de vidare till the Voice audition (coolt!) de var alla runt 30 så kände mig ganska liten när de började prata om olika kändisar och deras förhållanden under 90 talet x) Men iaf klockan blev 12,30 och vi var tacksamma över att det inte börjat snöa, vi kom in och alla blev glada och pirriga att äntligen träffa bröderna Phelps! Den långa väntan var över och vi kom in i ett litet rum där de satt! De var såååå mycket snyggare irl än i filmen! Gaah! Men vi hade 10sekunder var med dem så fick en autograf sedan var man tvungen att gå :( Men jag kan inte tro att jag träffade dem! Har några dåliga bilder som bevis, blev lite ledsen att det jag inte fick fotografera dem mer... Men, men.... Jag gick sedan vidare in till "museumet" som var det BÄÄÄSTA museum jag någonsin varit på!! De hade kläder, smycken, rekvesita, filmer, bilder, fakta och aktiviteter som man fick prova på. Asså jag är kär, de hade tom fake snö! Hade gåshud och nära till gråt hela tiden. Det var så awesome!!!! Dock önskade jag Danny kunde följt med, men hon jobbade (</3) Efter det, hade lite svårt att lämna stället ville bosätta mig där inne! Så skulle jag äta lite lunch på Shake Schak (?) som min värdpappa rekomenderade, men det var så lång kö utomhus och jag frös och var hungrig så gick vidare och hittade en liten salladsbar, tog min sallad och skyndade till tåget. Skulle träffa mina kompisar vid 6, så fick åka hem tidigare än vanligt. När klockan blev 6 kom Laura, Danny och hennes kompis Barbie, vi åkte och köpte lite mat för att sedan ha spelkväll hos mig. Och när jag pratar spel så är det inte "med andra ord" utan här blev det Air hockey, biljard och bordfotboll. Vilket var superkul! Vi tog även jättemånga roliga bilder! När de åkte vid 10 däckade jag i sängen, var såååå trött. Det hade verkligen varit en rolig dag!
 
Min värdefulla biljett
Köööö, ni anar inte hur lång den var! Det gick inte att få något bra kort på det, men den var såå lång! När tvillingarna kom så hörde vi hur alla bara skrek! Och då hade vi fortfarande jättelångt kvar till ingången.
OLIVER OCH JAMES PHELPS!!!!
Autografen som jag kommer skydda med mitt liv!
OLIVER PHELPS!
Laura, Danny, Barbie och jag!
 

På tåget

Sitter på tåget in mot NYC! Haha jag som sa att jag inte kommer åka in till NYC varje vecka och gissa vad jag har gjort...? Haha men jag ääääälskar det! Igår var det superfint vår väder och jag var så glad! Slutade 4(!!) så drog till Kohls där de hade superrea, hittade ett par byxor för $8, de kostade $44 innan - värsta kapet ju! Haha sen drog vi till Monmouth mall för shopping och sedan till T.G.I.F för världens godaste mat serverad av världens snyggaste kypare! ^^ haha Jag, Laura och Morgane satt bara och dreglade över honom. Efterrätten blev Frozen yoghurt och sedan åkte jag hem medan de skulle på bio. Var trött och visste att jag skulle upp med tuppen idag för att åka till ett HARRY POTTER MUSEUM!!!! Skådespelarna som spelar Fred och George ska vara där :) yeahhoo! Taggad tjej! *Fan nu börjar det snöa* jag hoppas att alla ni där hemma har roligt på linneas fest idag! Grattis och kram igen lillasyrran! Bilder kommer senare idag :) puss puss


Happy Valentine's Day!

Happy Valentine's day y'all! Hoppas att ni alla myste med er nära och kära! Själv saknade jag hem, men hade en mysig dag med barnen! Bridget och jag gjorde fin fina alla hjärtans kort till hennes dagiskompisar. Vi pyntade även en påse där korten skulle ligga. När Bridget och Keira kom tillbaka från skolan så lekte vi, spelade Air Hockey och ritade. Nu ska jag mysa framför GLEE med lite Ben & Jerrys! Åh juste, min värdpappa posta hem choklad doppade jordgubbar (!!) till familjen gissa vad vi mumsade på hela eftermiddagen! Haha aja nu ska jag fokusera på GLEE ;)
Första bilden är på sötaste Bridget innan hon skulle till dagis, med rosklänning, "rapunzel-fläta" och hjärtsolglasögon kan man vara sötare? Andra bilden visar Keira sittandes på mitt huvud då vi är ute och leker i snön ;) ritad av Bridget. Tredje bilden ritade jag och Bridget och ska föreställa henne utomhus med blommor, fjärilar och en regnbåge i en utav hennes favoritklänningar ;) sista bilden är på choklad doppade jordgubbar!


Ingen vanlig dag!

För vi ska nämligen fira TVÅ stora saker som händer idag! Och vi kan börja med LINNEAS FÖDELSEDAG!!!! Idag blir min lillasyster vuxen! Hur stort är inte det?? Mamma ringde och väckte mig vid halv ett så att jag kunde vara med och sjunga för födelsedagsbarnet. Tyvärr hade inte min present kommit en, men håll ut för snart är den där! Idag är en dag som jag saknar och tänker extra på min kära familj, är ledsen att jag missar alla dessa stora händelser! Linneas 18 årsdag, Alicias bal, Mammas 50 årsdag, far-och morsdag, jul, midsommar och att jag kommer för första gången fira min födelsedag, min 20 årsdag utan familjen... Ni ska bara veta hur mycket jag älskar er!!!
 
Den andra stora händelsen är att idag firar jag att jag har varit i USA i 1 MÅNAD!!!!!!! Kan inte fatta att jag skriver den meningen, 1 månad, 31 dagar utan att vara med familjen eller vännerna det är helt sjukt!! Jag som hade varit utan min familj i max 5 dagar har nu klarat 1 månad. Kommer ihåg när jag var mindre, hatade att sova över hos någon det var så läskigt! Och nu så är jag på andra sidan jorden och sover hos en annan familj. Är så imponerad över mig själv! Känner att 1 år kommer gå galant. På den här månaden har varit en karusell, ena dagen har barnen varit bästa gosungarna och andra dagen har de varit rena rama små monstren... Men så är livet, det kommer nog komma flera sånna dagar. Men allt är lättare nu med språk, rutiner och vänner - känner mig nätt och jämnt hemma nu. Älskar Usa så in i h-vete och känner att det här är det bästa jag gjort! Firar med lite Ben & Jerry's och tvätta kläder. Haha!
 
Hörde den här låten på radion igår och kände att den var min låt det här året! Vet dock inte vad själva meningen med låten är, kan handla om knark eller vad som helst, men för mig handlar den om mitt liv här. Hur det är att flytta till ett helt nytt land. Älskar den här meningen - "If you get lost, you can always be found". Lyssna på den!
 
 
 

Red Bank Library

Sitter pa Red Banks bibliotek. Behovde printa ut lite papper som ar viktigt till bilen, de visar att jag far kora har i New Jersey utan internationellt korkort. Haha jag hoppas att ni forstar nagot utav det jag skriver, men det ar inte det lattaste att skriva utan de svenska bokstaverna. Idag ar det ju min skona korta dag, jobbade 9-10.30 darefter var det lunch och sedan akte jag hit till bibblan, men det visade sig att de inte oppnade foren 1.... Sa jag akte till Dunkin Donuts, fikade lite dar och sedan blev det till apoteket. Har nog inte skrivit det, men jag har en stor gigantisk rod flack pa min kind!!!!! Tror att det ar fran en stinkbug -.- men nu har jag kopt anitkli/antirod medel sa snart ska det allt bort! Jag star inte ut med den langre x)
 
Aja, far se vart jag beger mig... Funderar pa att aka till Target, meeeen jag vet inte riktigt vart det ligger, hehehe... Och min GPS visar det inte >.< Sa det kanske bara blir lite sightseeing har i Red Bank/Fair Haven/Rumson sa att jag lar kanna staden battre. Just nu hittar jag bara till huset, Lauras hus, Monmouth mall, posten, biblioteket och lite sma affarer runt huset x) Mitt lokalsinne ar vardelost!! Men jag jobbar pa det!
 
Ska skriva lite mer nar jag ar tillbaka i huset for idag ar det en speciell dag! Weeehoooo men mer tanker jag inte skriva om det, ska lasa en tidning medan jag anda ar har.
 
XOXO

Helgen i NYC

Okey inga bilder kommer idag då jag är för lat för att ladda över dem... Men de kommer de kommer!
Så i måndags vaknade jag upp i lyxlägenheten av att barnen lekte och skojade utanför "mitt rum" så jag seegade mig upp, klädde på mig och försökte se pigg och fräsh ut. Haha, det failade jag ganska stort med. Aja, det blev yoghurt och jordgubbar (<3333) till frukost och jag kunde chilla lite för jag började inte jobba fören vid 9 tiden. Barnen skulle iväg till skolan och den äldsta tjejen hade en FJÄLLRÄVEN väska som backpack, hur coolt är inte det?! Vädret var pissigt, men det struntade vi och stolpade ut med alla våra väskor, paraplyn och barnvagn, nu var det dags för zoo! Ärligt talat så tror jag att jag var mest taggad på att gå på zoo x) På Central Park Zoo såg vi sälar/sjölejon, fåglar av alla dess slag, ormar, grodor, fiskar, röd panda, snöleopard, pingvin, snöapa, fåglar igen och isbjörn! Det känns helt sjukt att mitt i New York City lever det bla en isbjörn! Det som var lite depp att se var att deras burar var små.... Men det var så coolt att vara där och eftersom det var dåligt väder så var vi nästan själva där vilket var jätteskönt! Keira var så uppspelt att hon bara sprang runt och ville se allt allt allt! Allt som rörde sig bad hon mig att fotografera, hahah ;)
 
Trots att vi bara var där i dryga timmen så är jag nöjd, men längtar redan till nästa gång då vill jag att det ska vara sommar så att alla sommardjur visar sig och har skoj. Vi åt en snabb lunch innan det var dags för kiropraktorn för en utav tjejerna och sist skulle vi träffa en kompis till Julie. Därefter var det en lååång resa hem då Bridget och Norah sov som stockar. Sötnosar. Väl hemma var alla så trötta och sega, så det blev soppmiddag och sedan när alla sov tittade jag på "The Carrie Diaries" som är asgrym! Den handlar om hur livet var innan The sex and the city. Me gusta.
Tumblr_m1cqde3aji1rspwgko1_500_large
 
 
Idag var ingen skola för Keira och Bridget stannade hemma med sin syster, så det blev mycket lek och läxorna blev gjorda. Men dagens absoluta höjdpunkt var då jag lärde Keira att knyta skorna. Hon hade världens största leende och var så stolt! Hon sprang runt till sin mamma, Dana och Jessica för att visa att hon kunde knyta skorna! Gulligaste ungen på planeten! Sen skulle hon lära Bridget hur man knyter skorna, dock inte lika lyckat ;) Hade en lugn dag då de hade tandläkarbesök och gymnastik så fick en del ärenden gjorda.
 
Nu är min superkorta rast äver, dags att natta barnen!

På besök

De där 15min som jag talade om innan blev till 1h och 15min innan allt var packat och vi satt i bilen. Barnen var på glatt humör då de fått pretzels och frutable, juice, Keira tyckte att vi hade picknick party i bilen! Haha, vi lyssnade på musik och sjöng med hela resan till NYC och efter ca 2h var vi framme! Deras kompisar, Ruth med döttrarna Natalia och Allegra, var jättetrevliga och jag kände mig genast välkommen! Åt lite lunch innan jag drog ut på stan, de bodde bara 3 block ifrån Central Park så där tillbringade jag min dag. Solen sken och snön glittrade det var magiskt! Folk åkte pulka, hade snöbollskrig och byggde snögubbar. Jag bara log och njöt, det var så otroligt att jag gick omkring i CENTRAL PARK!! Såg en massa fina saker som jag visar en annan dag när jag laddat över bilderna... Vid sex tiden höll jag på att frysa ihjäl så, hör och häpna, viftade till mig en taxi och åkte tillbaka till huset! JAG HAR ÅKT I EN YELLOW CAB I NEW YORK CITY!!!! Är så coooooool! Hahahaha! Här hos familjen, som bor i den snyggast lägenheten jag någonsin har sett! Den är på två våningar, har två små trädgårdar, hur många rum som helst och det är så snyggt!!!! Kan lätt tänka mig att bo såhär ;) <3333 aja kom hit, åt middag och egen designad cupcake och ligger nu i soffan (där jag ska sova) och tittar på Sherlock Holmes 2. Imorgon blir det som sagt en tur till Central Park Zoo, sen kiropraktorn med en utav tjejerna och sist ska vi träffa ännu ett par kompisar! Fullrulle!
Det var allt för mig och reklamen är slut ^^ God natt!


15 min


Om 15 min så åker vi till min värdfamiljs kompisar i NYC, weho! Vi ska vara där Söndag-Måndag och imorgon är det zoo som gäller. Ska bli skoj! Aja, vi får se hur det blir med uppdateringen, men skriver ner allt nära jag är tillbaka!

 weheartit.com
 
 
 

Snödag

Idag har varit en så sjukt kul dg med snölekar, varm choklad, prinsessor, målning och häxor med barnen för att sedan på kvällen äta middag på Applebees och Bowla med Laura! Berättar med imorgon, men nu checkar jag ut! God natt


Saturday

Hello hello!
Sitter här i min gungstol, hur många 19 åringar skriver den meningen? Well, har en i mitt rum som jag använder ofta, prefekta stället att skriva eller läsa!
 
Under natten så började det snö, kom kanske 20 cm snö så jag, Keira och Bridget skyndade oss ou i snön för att åka pulka! Gud så roligt det var, vi fick uppfarten på slutet och barnen bara skrattade. Ibörjan så gillade de inte snön, men efter ett tag så kastade de sig ner i snön och bara skrattade! Efter det så var de iskalla och de bjöds det på varm choklad, marshmallows och vispgrädde, den godaste jag drukit någonsin! Jobbar till 5 istället för 9 eftersom jag ska jobba måndag förmiddag då vi alla ska på zoo! Yeeahhåå ska bli megakul! Så efter jobbet idag ska jag nog vara med Laura, få se vad vi hittar på.
 
Funderar på att ta bilen, men deras uppfart är inte skottad... Så vet inte om jag vågar köra deras bil, hehe... Men de borde nog fungera.
 
Såg den här superroliga videon och tänkte att det verkligen var sant! Vet inte hur mycket jag packade med mig till USA som jag knappt har använt... Men det får det bli ändring på! Ska börja läsa J.K Rowlings nya bok som jag fick av linnie och den kommer nog vara jättebra, men först ska jag måla naglarna!
 
 

Språksvårigheter

Chattade med en kompis som flyttade till ett annat land dryga 1 vecka innan mig och även fast vi lever helt olika liv nu så känner vi oss ändå ganska lika. Han jobbar med allt du kan tänka dig, bor på Irland mitt ute i ingenstans medan jag tar hand om barn, kör en Range Rover, bor 1h och 30 min från New York City. Men mitt i allt det där så känner vi oss ändå rätt så små. Man är fast i sitt språk, kan inte vara lika spontan som med svenskan. Har svårt att slänga ut sig någon rolig kommentar och måste alltid tänka lite extra på hur man ska säga en mening. Visst kände man sig mallig innan man åkte, "Äh engelska blir inget problem, den kan jag ju så bra" men det är en helt annan sak att faktiskt bo i ett land där alla talar det flytande.
 
Jag vet inte hur många gånger som det känns som min tunga slår en knut på sig själv när jag ska prata eller att jag översätter ett ord rakt av, som imorse så sa jag "Tooth cream" istället för "Tooth paste" och min 3 åriga lilla flicka bara tittade på mig som om jag var efterbliven eller nått. Jag förstår 99,9% utav allt som sägs, men att prata är inte detsamma... Med barnen så flyter det på hur bra som helst, tänker inte lika mycket på hur jag ska säga meningarna utan bara kör på! Medan med föräldrarna eller någon annan vuxen får jag tunghäfta och kan knappt säga en mening.
 
Men försöker det gör jag verkligen! Dag in och dag ut, för jag vet att det här ska gå på ett sätt eller annat. Känner redan nu att det går och känns mycket bättre än vad det gjorde ibörjan. Så ett steg i taget Isabella, det här kommer du klara galant. Sen har jag allt något att skryta med när jag är tillbaka i Sverige.

NEMO

Idag är jag så trött att det finns inte! Sov jätteskönt, men vaknade typ 100 gånger under natten. Var en zoombie imorse då klockan ringde 6,30. Pallrade mig upp och tog en varm dusch innan det var dags att möta dagen. Som tur var sov barnen längre än vanligt idag också, så hade det lugnt på morgonen med Aunt Tish. Därefter har det varit fullrulle kanelbulle med lekandes, lunchpackande och ännu mer lekandes. Men precis innan min rast nu var jag så trött att ögonen korsades, så tog en gigantisk cupcake för att puscha på blodsockret! KÄMPA! Så nu känns allt bra igen. Är otroligt kall, snö stormen NEMO är här nu... Det har regnat heeeela dagen och nu fryser det på och börjar regna. Snacka om att det kommer vara glashalt med is med ett snötäcke! Men jag undrar, vem kommer på namnen till alla stormar? Vem väljer att stormen ska heta Nemo? IT MAKE NO SENSE!!! Just nu hoppas jag bara att vi har ström hela tiden och att vi kan åka till NYC på Söndag-Måndag ;)
 
MIN OTROLIGT UNDERBARA BIL!!! JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄR <3<3<3<3<3<3
INSIDAN
 
Haha, no shiet. De har så många skyltar som man verkligen måste vara korkad att inte förstå.
Jag och Bridget lekte med en ljusstav som de fick på YO Gabba Gabba som barnen älskar! Vi gömde oss i min walking closet och hade superkul med den, gjorde olika skugg-djur, tittade på hur ljuset ändrades och lekte att vi var i rymden.
 

Thursday

Tjena!
Vet att det var en biljard år sedan jag skrev sist, men här kommer det en liten updatering.
MÅNDAG, Började 1,30 så Julie visade mig hur bilen fungerade och sen så var det jobb. Det var en nice dag, men alla lite trötta efter helgen. Skypeade lite med mamma också :)
Tisdagen var det jobb 7,15-8 med lite rast i mellan. Dagen flöt på som bara den! Bridget leker på så bra och alla pattering med Norah går utmärkt! Hon är så duktig! På kvällen tog jag bilen, som jag förövrigt ÄLSKAR och plockade upp Laura och Sophie för att se Warm Bodies, vi träffade Danny vid bion. De är verkligen supertrevlig, vet inte hur mycket jag skrattade! Filmen var helt okey, trodde att den skulle vara så mycket bättre, så blev lite besviken... Men det var en lyckad kväll trots allt. Alla tjejerna var superavundsjuka på min bil, jag förstår dem den är otrolig, Sophie blev helt överlycklig när hon såg att den hade en rumpvärmare i baksätet! x) Asså vilken bil har det? hahahah.
Onsdagen så var det jobb 9-11 då alla tjejerna var hemma eftersom de skulle på Yo Yabba Yabba live show med Nona och Julie. Hade rast 11-5 så det blev att åka till Monmouth mall för lite shopping och det blev en handväska, sminkväska, självlysande nagellack och födelsedags present till Linniepinnie. Hon kommer att skratta ihjäl sig då hon ser vad det är! Puss på dig. Aja, 5-8 var det jobb igen och barnen var på superhumör efter showen. Åh vilken plus tio dag det var! Lillördag!
Idag började dagen lite segt, då jag försov mig x) Skulle vakna 6,30, men sov ända till 7,15 då jag skulle jobba. Inte så farligt tänker ni, men det är för att ni inte har sett mitt smutsiga hår. Behöver duscha x) så slängde på mig det första bästa och satte håret i en knut för att sedan servera frukost och göra lunch. Dock var de inte på bästa humöret, tog ett tag innan de ville göra det enda eller det andra... Men hade sedan en mysig dag med Bridget!
Nu är alla i skolan eller sover, så jag har lite extra rast, paaartey!
 
En snöstorm är på väg, bambambambaaam, så alla är lite på spänn, eftersom ingen kan köra i snö. Plus är deras däck mobbade. Vi hade planerat att gå på ett zoo på måndag, vi får se hur det blir med det. Aja just nu lever jag och har det toppen. En dag i taget, det nöjer vi oss med en så länge.
 
PS. Chattade lite med Carro och Sofia, saknar er med gullungar! Blir så glad när de och alla ni andra hör av er!
Carro, Linnie, Jag och Sofia 2 dagar innan jag åkte iväg.
 
PUSS PÅ ER!!

NYC

Igår var det ju New York City planerat, så tog tåget som gick 10,16 från Red Bank och allt gick hur bra som helst. Det tog dock 1,5h innan jag kom fram, men det var inte så farligt satt och tittade ut på landskapet och filosoferade. Väl framme hittade jag en Lucky Penny det första jag gör, så tog genast upp den och har den nu i min jack ficka, hahah. Att lotsa sig ut ur stationen var relativt enkeltm jag visste ju inte vart jag var på väg... Så följde den närmsta EXIT skylten och det visade sig att jag kom ut precis vid Madison Square Garden, bra att veta! Därefter rantade jag runt lite innan jag äntligen hittade rätt avenue och street mot Times square. Besökte en massa olika affärer, men det blev inte så mycket shopping, var en riktigt turist och köpte sovenirer till mig och fotograferade massa. Det var rätt så kallt så jag trodde att mina fingrar skulle lossna då jag tog bort vantarna. Time Square är så otroligt mäktigt, men jag älskar det ännu mer när det är mörkt, så otroligt coolt med alla lampor och reklam! Jag gick in i forever21, Disney (<3), sovenir affärer, Hollister där USAs alla snygga killar jobbar Jeeesus ^^, Bubba Gump en affär efter Forest Gumps kompis Bubba, Hard Rock Cafe, M&M som hade så mycket godis!!! och därefter blev det en väldigt sen lunch. Åt vid tre tiden och då var jag så trött och hungrig att jag bara gick vilse... Tog världens omväg för att hitta till maten, gick flera blocks när jag egentligen bara hade kunnat gå 1 block, då blev jag lite trött på mig själv. Åt en jättegod sallad och pratade med Linnea och Alicia på viber, gud vad jag saknar mina små lortungar <3 Efter det fina samtalet så drog jag mig till de fina kvarteren där Louis Vuitton, Gucci, BVLGARI och Tiffanys låg. Hade lovat Linnea att jag skulle "Äta frukost vid Taffany's" men det var så brutalt kallt och dyrt så jag gick in, vände gick ut och tog ett kort. Kände mig så fel placerad!! Därefter passade jag även på att ta en liten tur mot The Plaza och Central Park, wow! Var bara i parken i 10min, men vill redan dit igen och utforska resten. Jag kan tänka mig hur otroligt vackert det är där på våren/sommaren/hösten eftersom det var breath taking redan nu. Fick skynda mig tillbaka till stationen, var på 59th street och skulle gå hela vägen tillbaka till 34th street och det på mindre än 30min, tyckte att det skulle gå hur bra som helst så fotade lite, tittade mig omkring och hade det chill, men fick lite panik då jag kom till Time Square (45th street) ökade då takten rejält! Jag visste ju vart stationen låg, men hade ingen aning om vilken perrong tåget skule gå ifrån... Men jag hann, men 3min tillgoda. Boooya! Väl hemma blev det Super Bowl tittandes och jag förstod inget, så vid 10 däckad jag i säng efter lite GLEE och Grey's Anatomy. Världens mest lyckade dag! Älskar New York än så länge och jag har "bara" varit runt Time Square. Ville inte virra bort mig alldeles för mycket, men nu har jag lärt mig gatorna så nästa gång så är det bara att köra på! Vart lite ledsen dock att min familj inte var med och såg allt som jag såg, kändes lite mobbat att gå omkring ensam i NYC och se allt själv..... Längtar så efter att de ska komma till sommarn, ska visa dem allt!!!!! Älskar er <3

Min tågstation, tåget hade två våningar och jag satte mig på den nedersta och det kändes som att sitta i ett badkar, eller nått. Supermysigt!

Haha, Totti något för dig? ;) <3
Woop Woop snart framme!

Vem är det som har dött här? Är det någon gullig själv som kan tala om det för mig, det var halvflagg nästan överallt...

Deras fashion avenue

Gick även in på deras gigantiska ToysRus, och mitt i allt finns det ett parishjul inne i affären! Galet, de hade hur många våningar som helst med flera biljarder leksaker i alla former. En dröm för alla barn där ute!

WONKA!!

Totti ser du hur stora NERDS är här? Gigantiskt som allt annat ;)
Gick ju såklart in i deras M&M affär och som jag skrivit flera gånger innan var det gigantiskt, de hade allt man kan tänka sig! Kläder, handdukar, gosedjur, bakgrejer, smycken och såklart M&M GODIS! Titta på bilden och multiplicera det med 4 PLUS en våning till som jag inte ens gick upp på. Gaaash, visste knappt vad jag ville ha, jobbigt med beslutsångest, men kom självklart ut med en påse M&M ;)

Här ser ni mig på en stor Bilboard tavla, det knäppaste var att när jag tog bilden så gjorde jag världens största smile, kom sedan på att det absolut inte syns x)
Dessa figurer fanns det flera dussin av, allt från Frihetsgudinnan till Kakmonstret till Super Mario till Hello Kitty. Nämn en teckand figur så finns den här. Shrek, Spiderman, Batman, Mimmi Pigg mm.
TIMES SQUARE = Kärlek
Klotet som faller vid nyår.
Kan man ha en mer fantastisk utsikt??
Supergod sallad och världens godaste iste, SNAPPLE med periska smak. Asså ge mig varje dag please!
Rolling Stone i lego
Asså kolla den här, en gigantisk glittrande orm utanför BVLGARIs affär. Kan det bli coolare??
Central Park
Självplockning utav lego, hur mycket som helst som inte fick plats på bilden....
Jag i Central Park, otroligt charmerande egopic ;)

TIFFANYS, allt var så dyrt här inne att det inte ens hade satt upp prislappar, men gud va snygga smyckena var.
Börjar få lite panik så fotograferar samtidigt som jag skyndar mig igenom befolkningen. Kände mig dock som en New york bo med mitt tempo ;)
 
Suddig Tiime Square bild. yeeeeah
Här är the Naked Cowboy med sin tjej (?)
 
Är ledsen över att min kamera inte lyckas fånga skönheten här i NYC, för det är så mycket vackrare och häftigare än vad jag lyckas förmedla med kameran. Kom hit snart mina nära och kära så ska jag visa er hur det verkligen är!

Påväg

Fick fin besök imorse av en liten fågel som hade lyckats ta sig in till badrummet. Haha jag höll på att dö och när jag berättade det för resten av familjen kunde de inte tro sina öron x) men värdpappan lyckades släppa ut den.

Nu är jag på väg in till The big Apple! Julie och Pat har berättar tonvis med info om staden, ställen att äta och att se! Hoppas bara att jag kommer ihåg det, har ju annars en Guidebok :P

Bloggen krånglar så det här inlägget är 24h sent....


"Don't eat the fucking candy!"

Tjena tjena! Hoppas att allt är bra med er därborta! Här är allt bra, visst går dagarna lite upp och ner, men jag är ändå så glad att vara här! I fredags var det jobb som vanligt, 7:15-20.00, allt gick bara bra, lekte med dockor och hade kul! Det var bara jag och Aunt Tish som tog hand om barnen på kvällen och då passade vi på att titta på Tangeld, ärldens goaste film! När barnen somnat blev det Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop, även den var en jätterolig film!
 
I lördags så jobbde jag hela dagen, men det var väldigt chill eftersom Keira hade Art Class och Bridget var på Lunch med sin pappa. Så fick en lång pause mitt på dagen vilket var väldigt uppskattat! På kvällen så hörde Laura av sig och undrade om jag ville gå på bio, vilket jag självklart ville! Skulle sluta 21, men eftersom hela familjen var hemma och vi gjorde inget speciellt sa min värdmamma att jag kunde sluta när jag ville. Laura hämtade upp mig vid 20,30 då vi åkte till en bio ca 20min från mig. När vi kom fram så köpte vi biljetter till Hansel and Gretel, därefter blev det popcorn. Filmen var väldigt bra, det är en morderna version av den gamla Hans och Greta och jag tyckte att de hade gjort den bra! Vet inte hur många gånger som jag skrattade, satt på spänn och hoppade till av förvåningen! Se den! Rubriken är ett citat som de sa i filmen som jag och Laura skrattade åt lääänge! När bion var slut så upptäckte vi att det hade börjar snöa ute! Haha, kan det inte sluta snart?? På vägen hem hade vi musik dunkandes i högtalarna och vi satt och sjöng med! Väldigt rolig kväll, Laura borde få en guldstjärna eller nått, som tar hand om lilla mig här i USA. Jag, Danny, Kristina och kanske Laura och Sophie ska på Warm Bodies på Tisdag då den visas för bara $5, wopwop! Ska bli kul att träffa dem igen!  


^Hansel and Gretel
v Warm Bodies

 
  
Idag är det NYC som gäller, ska möta Sarah vid 1-2 tiden, men jag åker in lite tidigare för att ta vara på tiden, upptäckte dock att en biljett (tur och retur) kostar $30 vilket är typ 210kr.... Lite surt, men ska kolla senare med bussar och sånt.... Men, men kommer ju inte åka in dit varje helg, så ska kötta gärnet idag! Familjen pratade även om att åka dit nästa vecka och gå på zoo vilket jag tycker låter fantastiskt!
Haha, aja nu ska jag ta tag i mitt liv och äta frukost innan det är dags att bege sig till NEW YORK CITY!

Dålig uppdatering

Fick skäll utav linnea att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta... Såååå, igår var det en utav mina korta dagar, så jag lagade mig som vanligt och skypeade med familjen. Nona kom även på besök så det bjöds på god italiensk pasta! Hon är för gullig, jag kallar alla pasta sorter för pasta men för henne var det jätteviktigt att säga rätt pastasort och ha rätt tillbehör! Ni skulle se deras ansikten när jag berättade att jag bara brukar ha ketchup till. De trodde inte att det var sant! Under natten så blåste det som bara den! Ett träd föll ner på våran uppfart! Och det har även krånglat med TV och internet. Ett tag så började även lamporna att blinka och då blev vi oroliga! Vi behöver vår el! Idag har jag bakar banana bread, haft en playdate och ätit peanutbutter and jelly, som faktiskt var gott!! Nu när alla sover försöker jag allt vad jag kan för att få TVn att funka! Det är ju Glee om 30min och jag vill se!!! Sådär, nu har du ett inlägg att läsa Linnie <3