Nap time

Denna förmiddag har varit en utav de lugnaste förmiddagarna någonsin. Kl 8 då jag började jobba hade keira vaknat och börjat äta frukost. Idag skulle hon ha halloween party i klassen så dräkten var nerpackad och hon skulle även köpa lunch i skolan så behövde inte göra så värst mycket. När Bridget vaknade var hon på glatt humör! Hon åt frukost och klädde på sig utan några problem. Den största anledningen var att hon skulle ha en playdate idag med en flicka från klassen. Så när kompisen kom lekte de och hade kul, jag behövde bara hålla ett halvt öga på dem. När playdaten var över åkte Bridget till skolan och jag gjorde lite arbete med norah. Men hon var så trött så nu sitter vi i vardagsrummet och myser. Hon somnade nyss. Vanligtvist brukar hon ju sova i sängen, men idag så ska de fixa vårt laundryroom så de hamrar och spikar vägg i vägg med norahs rum. Men mig skadar det inte, få sitta och mysa med ett sovande barn är så gosigt! 

Morsning!

God morgon alla fina läsare! Idag är det halloween och jag är barnsligt taggad! Har köpt en "kostym" det blev en häxhatt och lite ansiktsmink. Allt kostade typ 8dollar vilket är abnormt lite om jag jämför med hur mycket små tjejernas kostymer kostade. De ska var en gogo girl, princess Sofia och Ariel. 

Alla ni dör säkert av nyfikenhet vad som hände i Montreal, men det får bli ett annat inlägg ;) dessa fyra jobb dagar har varit som vanligt, jag har varit aptrött efter resan, men barnen har varit jättegulliga! De säger så roliga saker hela tiden och jag önskar att jag kunde komma ihåg vad det var! Igår hände något fantastiskt! Mina värdbarn klippte håret!!!!!!!! Ni förstår inte LYCKAN! Keira och Bridget hatar att borsta håret, HATAR! Och Bridget hade hår ända ner till rumpan och nu, läs noga, nu klippte båda håret till axlarna!!!! Och de är så otroligt söta! Halleluja! De borstade håret hela kvällen igår och det går snabbt att tvätta håret. Aaaah :) lycka! 

Iförrgår Åkte vi alla till The blaze vilket är känt för sina pumpor. De hade ställt utomhus tusen pumpor alla med olika design, några var med blommor, djur, snöflingor, häxor, zoombies, clowner, katter, ansikten och vad du kan tänka dig. Det var så otroligt coolt! Börjar om 10, så måste göra mig iordning! Ciao!





På tågstationen


Nu sitter jag här och väntar. Julie skjutsade mig lite tidigare än planerat... Men lika bra det :) sitter i väntrummet som är uppvärmt och skönt! Det är svinkallt ute och jag såg nyss att det är ännu kallare i Montreal, det ska tom snöa!! Så i sista minuten packade jag ner vinterjackan och skorna. Får se hur mycket de används ;) 

Vaknade upp 3:45 och såg att jag inte hade varken ljud eller alarm på, hehe... Så satte på allt och sov en halvtimme extra. Fattar ni hur misslyckat det kunde blivit om jag inte hade vaknat! Så tack för hjälpen! 

4,15am

4,15 am ställs min klocka. Då är det dags att vakna upp och göra mig iordning för MONTREAL! Ska packa det sista dvs laddare, tandborste och en smörgås som jag gjorde nyss. Sen ska Julie, snäll som hon är, skjutsa mig till stationen där jag ska möta Lena och Sonja. Wiooohoo.
 
Är ganska trött nu, hade egentligen tänkt att se på Grey's Anatomy men Mr Barrett sover över här ikväll så han satt redan framför TV och tittade på Football... Kanske det är ett tecken att jag ska sova? Hmmm, får se hur det blir x)
 
Hade en bra eftermiddag, dock var Bridget lite grinig, men jag tog alla tjejerna till lekplatsen där de lekte och hade kul. Dock är det ett evigt tjajt - tog en halvtimme innan vi kom iväg - att man måste ha jacka och skor när man går utomhus nu. Suck. Lyckades dock övertala Keira med denna fina mening "Keira, I put on a jacket AND long sleeves today! And I am from Sweden, I'm used to the cold" Haha fördelen med att ha berättat om hur kallt det är i Sverige. Hon satte nämligen på sig ordentligt med kläder och sa till Bridget att man faktiskt behövde lite varmare kläder än shorts och flippflopps.
 
Nu på kvällen hjälpte jag att prova skor med tjejerna innan jag gav Norah ett bad. Sen blev det pyjamas för tjejerna och jag satt och pratade med Julie i en timme om imorgon och annat smått och gott :)
 
This is one of the window paintings thats in Rye town right now....
 
Did I mention that Halloween is BIG here? This is just a tiny little store in Rye. I will post pictures of the houses...
 

PB&J

Dagen har varit easy peasy so far. Fixade frukost till tjejerna, tog keira till skolan lekte lite med Bridget och gjorde norahs program. Bridget skulle till skolan vid 11, så jag har rensat lite bland deras kläder. Det har blivit så kalt nu, från ingenstans! Så jag letade reda på deras varmare kläder och jackor. 

Nu sitter jag och äter min pb&j smörgås, dvs peanut butter and jelly. När jag är klar ska jag packa klart ALLT! Vill inte göra det ikväll för då är det greys anatomy som gäller ;) och sen måste jag soooova! 

God morgon!

Nu är det dags för jobb för min del, ska gå ner och laga frukost åt mina små flickor! Sen blir det en vanlig arbetsdag och jag ska hinna packa till Montreal också! Är då taggad!!

Hörs snart!

DEMI LOVATO

Idag var det ju jobb 8:45-11:15 då jag lekte stora syster lilla syster med Bridget. Sen hade jag en lång och skön rast där jag tvättade all min tvätt. Ni har ingen aning om hur mycket tvätt jag hade! Jag blev förvånad övar att jag ägde så mycket! Såg även lite Prison break som är så spännande nu! Började jobba vid fyra då jag tog tjejerna till lekplatsen där vi var i 45min, när vi kom hem lagade jag middag. Vi hann bara spela monopol i 30min innan det var dags för den att bada. När pyjamasen var på åkte jag för att plocka upp Janina för att dra mot Zumban. Det var så kul och det var en massa nya koreografi! Chiara var också där så det var kul.

Så nu ligger jag halvdäckad i sängen och ser framemot lite sömn!

Och här kommer infon om min rubrik; 
Den 7mars ska jag och Tess gå på en konsert och se igen mindre än Demi Lovato! Är så taggad!! Hon är så bra!





As I promised

Chokladgänget! 

Så kommer mitt lördags inlägg nu!
Vaknade panikslagen vid 7 - jag hade glömt ställa klockan!! Så när jag vaknade blev detta panik och jag visste vart jag var eller vad jag skulle göra... Var helt förvirrad. Men jag lyckades samla ihop tankarna och göra mig iordning så när klockan blev 8:30 skjutsade Pat mig till tågstation där jg mötte upp Lena och Sonja. Vi kom i tid till skolan där vi pratade om Montreal, visade våra presentationer och längtade ut till friiiiheten! Är i samma klass som Sonja och Tess och vi hade så kul! Skrattade asmycket! Efter lektionen gick vi, Lena Sonja Tess och jag till Marshalls där alla shoppade förutom mig. Hehe... Tess hade huvudvärk så hon åkte hem medan vi andra drog till korean för att äta sushi <33 yummie!! 

När vi ändå var nere vid 32st passade vi på att gå in i Manhattan Mall och shoppa på JCpenny där jag hittade en väska! Ni ska bara veta hur länge jag har letat efter en väska! Så är så nöjd :) vi tig sedan tåget tillbaka hem och vi var alla så trött!! 

När jag kom hem såg jag en extra bil och kom ihåg att Nona och Grandpa skulle komma förbi under dagen. Så jag skyndade in och när jag vänder mig om efter att ha stängt dörren står Nona där!! Åh vad glad jag blev! Har saknat henne så mycket!!! Så jag stannade upp och vi pratade och pratade det var så mysigt! Har inte set henne sen Rob och Danielles bröllop som var i augusti... Så det var så kul att träffa henne igen! 

Idag så jobbade jag mellan 7:30-11:30 vilket var väldigt chill. Barnen sov till 8:30 så jag städade och organiserade deras lekrum innan det blev dags att göra frukost till barnen och det var lätt för de ville ha muffins och mjölk och flingor. Easy-peasy! Matade Norah medan Keira och Bridget lekte med varandra när norah var mätt lekte vi skoaffär där jag var en gammal tant och tjejerna var mina barbarn som ville ha skor. Lyckat! Gjorde lite utav norahs program också så det var en bra morgon. 

Vid 11:30 skjutsade Pat mig till tåget igen, denna gång för att träffa Sophie!! Det var så kul att se hennes lilla ansikte igen! Saknar att bo nära henne! Vi gjorde inget speciellt idag, var i korean town igen och åt lunch x) vi pratade om allt och tittade i affärer. Uppe vid Times' square hade de en korean good faire där de gav ut smakprover gratis, så vi tog och smaka allt. Och omg va starkt vissa saker var! Och när jag fråga personalen om det var starkt sa de bara "try" vilket resulterade i att jag spottade ut sjögräs över Times' square, hehe... I fick även nudel chips men bara om vi skrek ut "I LOVE PPUSHU PPUSHU" haha vilket jag glatt gjorde! Men alla andra hade bara sagt det lite halv högt och jag skrek högst av alla att jag älskade PPUSHU PPUSHU, haha men vem bryr sig! 

Tråkigt var det dock att säga hej då till lille Sophie, men vi ska försöka att träffad snart igen!! Nu är jag på tåget till rye och där ska jag möta upp Chiara och vi ska chilla lite :) 
Hur var eran dag?

GLAD

Denna helg har jag bara varit glad!
Eller fredags morgon var väl inte så jättelyckad, vaknade vid 4am och var jättepigg så jag somna inte om fören 30min innan mitt alarm started... Men barnen var snälla, jag pratade med Sophie i telefonen under rasten. Efter rasten hade tjejerna en playdate hos grannen, jag var hemma med norah och fokuserade på hennes program. Men det var skönt att bara ha en liten flicka att ta hand om, borta playdates är bäst!! Dock när de kom hem var de hungriga och lite griniga så de åt middag vi tvn. 

När norah låg på magen för att öva sig på att krypa, Hörde jag plötsligt ett litet "Help" komma från hennes håll och när jag kom närmre såg jag att hon hade dreglat och ville komma ur det, men det var första gången jag faktiskt hörde ett klart och tydligt ord! Har hört lite mamma eller systrarnas namn, men detta var så klart! Det var verkligen coolt!! Även fast ordet var Help för att kunna krypa iväg... Men för mig var det häftigt!!

På kvällen slutade jag 7:30 istället för 10 så jag mötte upp Gaby vid bion och vi bestämde oss för att se Captain Phillips - verkligen en bra film! Var lite tveksam först men den var bra!!

Skriver lördagen senare är på väg in mot NYC nu, ha det gött!

God Natt

Mötte upp Gaby på starbucks vis 9pm, var rätt så trött - hur ska det bli att komma hem och ha ungdomsrutiner igen?- men vi satt och prata en timme om länder, barn och NYC :) när jag var på väg in i bilen så startas bilen bakom mig och jag typ kissar på mig av rädsla! Trodde att bilen skulle förfölja mig och sen blir jag mördad/fångad... Hehe jg har sett fööör mycket prison break. Hehe. Och härom dagen läste jag att om man vaknar mellan 2-3am så är det 85% att någon stirrar på dig. GISSA VAD JAG BLEV RÄDD då jag vakna 2:15 (av att månen lös så starkt att jag fick det i ögat), trodde att någon skulle stå i rummet och stirra x) aja, ska sova nu! Här kommer en bild från tidigare idag. Sov gott alla :)


Latmask

Nu har jag rast igen, sitter och lyssnar på radiointerjuvn med Foki. Wow, hörde nyss att hon tjänade 7 siffrigt över en natt, OMG om jag kunde få lika mycket pengar över en natt!
 
Igår så jobbade jag som vanligt, tog tjejerna till och från skolan, lekte och gjorde läxor. Inget speciellt ;) Vi gick till lekplatsen och lekte lite. Woop woop.
 
Idag så ska jag bara jobba, kanske åka förbi gymmet... Annars så ikväll ska jag till Red Mango och träffa Gaby, vilket ska bli kul! Är väldigt lat idag. gääääsp. Måste hitta en halloween kostym också! Får se vad jag kan komma på.

Zumba time!

Hejsan!
För er som var oroliga, vi överlevde fredagskvällen! Vid sex tiden kom deras kompisar över, de har två killar i Keira och Bridgets ålder och de är galna. Snälla men galna. Alla sprang omkring, skrek och lekte. Förldrarna var hemma till åtta snåret innan de drog ut för partaj, så jag och Susan skulle ta hand om dessa 5 små barn. Jag gav Noragh ett barn, lugnaste stunden på hela kvällen ska jag säga! Sen spelade de twister och åt kaka efter kaka. När klockan var kvart i nio så gick alla fint upp till tjejernas rum där vi läste sagor. Keira läste för sig själv, Susan läste åt Bridget och jag läste Rävjakten (pettson och findus) för pojkarna och Norah. Efter det var det dags för alla att gå till sängs. Susan la tjejerna i säng innan hpn började städa i köket och jag gick upp med pojkarna till deras rum. Och såklart skulle alla göra nått, säga godnatt (haha en utav killarna gav Keira en godnatt puss på knät!), kissa, leta efter nattlampa, berätta saga, klia armen och busa med syskonen. Suuuuuck, Norah somnade först, fick springa mellan pojkarna och tjejerna, men sen somnade tjejerna och sist - efter att ha börjat berätta Peter Pan så somnade yngsta killen och jag frågade om storkillen ville att jag skulle stanna tills han somnade... Vilket han inte ville, så jag tassade ner till Susan och åt lite mat och vi pratade och skrattade. Tittade till barnen och alla sov så fridfullt. Susan gjorde sig iordning för party och jag deppade lite över att jag skulle sitta hemma... Haha, men vi hade iaf kul till klockan blev 12 och hon skulle iväg och alla föräldrar kom hem igen så jag fick sova! Somnade som en klubbad oxe.
 
På lördagen jobbade jag 10-7,30 vi var på lekplatsen 2gågner, lekte hemma, åt mat och jag försökte se till att alla var upptagna med bra och roliga lekar. Pfew! På kvällen mötte jag upp Gaby vid ett Diner här i närheten där vi åt middag och chillade. Hon var jättetrevlig! Jag kom hem vid 10, då jag gick upp till rummet och titta på lite serier innan jag somnade.
 
Söndagen, vid 11,30 plockade jag upp Sonja och Janina för att åka till White Plains för att köpa en present till Lena som fyllde år! Jag och Sonja köpte ett presentkort på Nordstoms Reck där hon kan köpa sina träningsskor som hon har suktat efter! Sen gick vi till Cheesecake factory och mötte upp Lena, Anna, Lara, Erika, Joeyne och en tysk vart namn jag aldrig hörde. Det var så roligt och alla var så trevliga! Vilket supergäng vi satt och skratta och prata och åt så god mat!! Efter 2h inne på cheesecake factory drog vi våra lata arslen, Anna Lena jag Sonja och Janina, vidare till bion där vi skulle se Don Jon. Men vi han bara sen en trailer innan Lena behövde åka tillbaka med bilen för det hade hänt något med sitt värdbarn (ingen fara nu), så jag erbjöd mig att åka med henne i min bil så att jag kunde skjutsa henne tillbaka efter. Då vi kom dit hade de en stor fest för hela deras gata. De hade mat och lekar överallt. Jag stannade där till klockan blev åtta och filmen var slut, hennes värdföräldrar hade inte kommit hem, så jag hämtade upp Sonja, Janina och Anna för att släppa av dem dit de skulle.
 
Idag dåra, jag mötte upp Chiara för lunch på Chop't en salladsbar i Rye Brook och där gick vi och titta på en massa saker i olika affärer. Sen skulle Chiara börja jobba igen vid två så hon släppte av mig hemma där jag har gjort klart läxan och såg Prison Break säsong 3 :) Awesome! Nu ska jag röra mig mot the Y för att svettas på Zumba! Får se om jag överlever efter all god mat som har blivit denna helg >.<  Vet dock inte om det är öppet, idag är det nämligen Columbus day, så tjejerna har inte varit i skolan, men annars så ska jag väl sova? Haha den som lever får se :)

Rast

Okey de senaste dagarna har bestått, som vanligt, men jobb och mera jobb.... Vi har lekt på lekplatsen, bakat bannan muffins, Bridget har varit sjuk, pysslat, läst sagor och lekt med dockor. En helt vanlig vecka med andra ord. Har haft några skitdagar då allt bara gick åt skogen. Men idag är det en bra dag :) får se hur länge det håller i sig... Det ska komma en familj på besök ikväll och föräldrarna ska till en resturang och jag och Susan ska passa alla barn. Får vi dem alla att somna ska vi förfasiken få en medalj! 

Imorgon är det jobb 10-8, har ingen aning vad som händer, bowling pratades det om... Annars blir det nog en festival eller bara vara hemma... På kvällen ska jag kanske hänga med Gaby, men inget är planerat ännu. 



En person du kan berätta allt för

Det är konstigt att man behöver resa till andra sidan världen för att träffa så underbara vänner. Men ärligt talat - älskar er där hemma - men dessa två är de ända som jag kan berätta allt för och de förstår mig. De vet vad jag går igenom och kan hjälpa. Och jag vet att dessa tjejer alltid kommer att finnas där för mig, när jag åker till Tyskland och Finland kommer de vänta på mig vid flygplatsen. Burning Birds ft IZA forever!

Någon du tycker är väldigt snäll

 
 Nona, no doubt about it.

Någon i din släkt

Finaste kusinerna! Haha, bilden är så fail men när jag såg den blev jag helt lycklig! Kolla hur alla bara flyger! Saknar alla mina små sötnosar! Ni kommer vara så stora när jag kommer hem!!!
 

Sleeping-not-so-beauty

Det är få saker som är bättre än att läggs huvudet på kudden efter låååånga dagar. Att få sova. Idag har varit en bra dag. Men har ju jobbat som en tok alla andra dagar och inte lyckats somna så är så trött. Egentligen är Au Pair ett riktigt skitjobb, man jobbar på kassa tider och får uselt betalt. Om det inte vore för att man faktiskt kan bo i Ett annat land och inte behöva betala hyra skulle detta suga rätt så mycket. Visst är barnen gulliga och så, men vissa dagar... Jag säger bara det.... Iaf, vet i te vad jag skrev sist. Men I fredags Blev det I gem utgång med Susan för hon jobbade till 9pm så hon skulle inte hämta upp mig fören vid 10:30 och de skulle bara föra en liten stund innan de drog vidare till en klubb där jag inte kunde komma in. Så jag sa Till henne att vi tar det en annan gång. Så jag satt och prata i telefon med min beeestie från Tyskland hela kvällen samtidigt som vi åt glass och kolla på film. 

Lördagen vaknade jag upp relativt tidigt och gjorde mig iordning för en seeeg skoldag som var tråkig... Men vi var lite i central park och The met så det hyllade upp skoldagen lite. Har träffat två schyssta tjejer i min klass, Sonja från Finland och Therese från Sverige! Haha skooj! Iaf, efter skolan så gick jag och Lena från 82nd-20th street mer än 60 blocks!! Anledningen var att vi skulle möts upp två utav hennes kompisar och se en comedy show och herre va kul den var! Vi skratta så tårarna spruta! Sen gick vi hela vägen upp till 43 (20blocks till) och tog tåget hem. Jag var inte hemma fören 11:30pm så jag somnade direkt i sängen.
 

Är astrött så resten får ni en annan dag.
God natt!!

En person som du saknar

 
LAURA I MISS YOU!!!!

En bild som du aldrig lagt upp

Random skylt
Jag är så rock'n'roll
Jag, Dana och Jessica
 

En bild på dig och en vän du inte har varit med på länge

 
 
 

En gammal bild på dig själv

Denna bilden är från min första dag i New York, den 14 Januari 2013 på traning school.

TAGGA HELG

Igår var det dags för Julie att åka till SanFran så jag och Mommom hade kolla på barnen. Märkte dock att hon var väldigt trött så, snäll som jag är jobbade jag extra... Hehe, lagade middag och lekte lite, de har börjart pyssla till min stora lycka!! Så vi ritar och klipper som bara den! Dock var de riktigt jobbiga igår så det blev lite timeout för båda två och tandagnisslade -.- men på kvällen så gav jag Norah ett bad och läste Barnen i Bullerbyn för Keira - Bridget tröttna så sprang iväg - men Keria gillade boken YES! Det är en kapitelbok så det tar ett tag att läsa den och det är faktiskt bra! La sedan en trött och sjuk liten Norah, det tog ett tag innan hon somnade, jag nynnade "Låt mig får tända ett ljus" melodin och fick vagga henne lite och sen sov hon, kasching! Dock var hennes systrar klarvakna, så gick in till deras rum och berättade en saga, när Emils pappa blev inlåst i utedasset, och sen kom Mommom upp så jag åkte till CVS för att köpa ett födelsedagskort till Susan. Haha då jag skulle åka var klockan runt 8,30 och jag tyckte att det var så sent! Men när jag kom till CVS så var det en del människor där och jag bara titta på dem som om de var aliens eller nått. Sen kom jag på att vanliga människor i min ålder är faktiskt ute efter 8 x) Haha, men så bilr det när man har små barn att ta hand om ;) Men när jag kom hem så tittade jag på Glee, är inte alls taggad på nästa veckas program. Så sooooorgligt! :'(
 
Idag var jag dock så trött! Lyckades sova ända till 7:19 :O Och jag brukar vakna en timma innan... Så hade lite panik :S Men börjar inte fören 7:45 -NÄ JAG BÖRJAR 8! Kunde ha tvättat håret -.-' I alla fall, Susan kom och vi gav henne födelsedagskorten och sen började den vanliga morgon rutinen. Målade med Bridget och Norah, dock så målade Norah mer på sig själv än på pappret och när Bridget råkade rita på mig så skrattade det lilla busfröt! Haha, men det tog ett tag att tvätta bort all tuschpenna från henne ;) Gjorde lite utav hennes program men hon är fortfarande sjuk... Vid 10:30 kom Aunt Babba och tjejerna belv så glada, jag och Bridget åt lunch och Susan fick cupcakes som vi alla mumsade på. Skjutsade Bridget till skolan och nu sitter jag här och ska plugga. Min lärare skickade IGÅR vad i behövde lära oss tills imorgon >.< irriterande. Men min dikt är klar, så här ser den ut. Ja ni får skratta HÖGT!
 
Montreal
Am I going to this fall
To pretend that I am in France
Where every girl are named Marie
And they just say Oui Oui
I hope Canadians are not rude
And spit in my food
I heard tjat they eat
A lot of melted cheese and meat
If I this trip survive
I am going to give everyone a high five
This fall
Am I going to Montreal
 
Vår uppgift var att skriva om vad vi lärt oss under förra lektionen. Och vi lärde oss att Montreal är den näst största fransktalande stad (Paris är först) och att Poutine är en populär maträtt, det är pommes frites, smält ost och sås (typ brunsås). Haha så får se hur pinsamt det blir att läsa denna dikt högt för alla i klassen x)
 
Ikväll hade jag inga planer överhuvudtaget, tänkte bara sooova. Men Susan undrade om jag ville gå ut med dem, nej jag vet att jag är minderårig, men de ska ut till TGI Fridays och hänga ett tag så hon skulle plocka upp mig. Woho, det ska bli kuuul! Susan är 25, så det är ju ändå inte så stor ålderskillnad.. Haha men kommer lätt vara den yngsta.

Aja, jag hoppas att alla ni får en bra helg. Och Grattis Farfar på födelsedagen <3

En bild på en konstig tid i ditt liv

Jag blev den galna hattmakarn! Nä men skämtosido så har jag inte haft någon konstig, eller konstigare, period under mitt Au Pair liv... Så detta får duga :)
 

En bild på någon ur din familj

När vi var på the lion king.
Daddy-O
 

Sovdags

Så efter att jag tagit min lata bak till gymmet var jag rätt så trött... Men det får man lida och jobba på som vanligt. Jag lekte med keira - vi hade art class där jag var elev och hon var lärare. Därefter var det middag, ingen spaghetti utan underbar lax!!! Julie skjutsade hem sin pappa, som har flyttat upp hit, så jag badade Keira och Bridget och sedan blev det saga. Sovdags är den mest kaotisk tid på hela dagen, speciellt efter badet... Då springer de bara runt och skrattar och skriker, var jag likadan som liten?? Iaf, det tog ett tag innan de lugnade ner sig, sen kom dock Mommom över och de började springa runt i hela huset.... Julie ska till Sanfran imorgon så Mommom och Aunt Baba ska komma hit och hjälpa med barnen medan jag är ledig :)

Sov så gott alla fina, det ska jag göra iaf :D

WHY?!

Varför bor jag på tredje våningen! Körde värsta passet idag på gymmet och jag är dööööd. När jag gick upp för alla trappor dog mina ben nästan. Spahettiben! På tal om spaghetti är det dags för mig att jobba och jag tror att det blir spaghetti och köttbullar till middag. MUMS!

Skypeli skype

Tjoho, Grattis på dopdagen käraste Isabella. Tack tack.
Igår var det ju jobb som vanlig, Pat har åkt till San Fran till på Söndag och Julie var i NYC så det var jag och Dana som höll ordning och reda och allt gick superbra tills det var dags att sova. Herreminje, tjejerna... Jag läste saga och sedan berättade jag om Emil i Lönneberga - börjar dock få slut på sagor, men när jag berättade blev barnen alldeles knäppa. Keira låg och asgarva och kunde inte sluta och i andra sängen låg Bridget och storgrät. Suck. Så tillslut kom Julie hem och hon räddade mig från knäppgökarna så jag fick gå och sova! Pfew! Men jag var uppe ett tag och svarade på alla meddelanden som jag fått. Hehe sorry alla fina därute <3
 
Idag var det jobb som vanligt, jag lekte och när Bridget åkte till skolan vid 11 så hade jag städplikt. Deras lekrum har ett helvetes bord som är helt kaos! Det är fullt med leksaker, böcker, kläder, damm och annat jobbigt och idag var även golvet en stor röra så det tog med 1,5h att städa allt :O Men när det var klart, bordet var helt rent förutom teckningar, så såg det så fint ut. Blev faktiskt lite imponerad att jag lyckades hitta plats för allt på bordet. Behövde städa lite andra lådor och hyllor för att det skulle få plats. Men jag klarade det! Proffs de la proffs, till och med Susan blev imponerad över det snygga lekrummet :)
 
Sitter nu och skypear med Mathilde som går igenom Tullinge skog, hör de att ni har minus grader. hahah, idag är det 25 grader härborta. haha, stackare! Ska iväg till the Y och svettas lite är ledig till 5 så ska förhoppningsvis kunna hitta ett födelsedagskort till Susan som fyller år på Fredag och så vet jag att Dana fyller år någon gång i Oktober. Och såklart Pappa och Frida :) Varför är det så många födelsedagar i Oktober??? Har en drös till men de får klara sig med ett facebook grattis ;)
 
 

En bild på mig själv

 
Ni som känner mig vet att ta normala fina bilder inte är min grej... Hehehe... Så här kommer två rätt så nytagna bilder på mig som ni inte har sett förr.
 
 

Någon du umgås väldigt mycket med

Har inget att skriva om så tänker posta ett sånt här varje dag nu men bilder från mitt Au Pair liv. Får se om det blir något bra utav det.
Så första bilden blir "Någon du umgås väldigt mycket med" Förutom min värdfamilj så umgås jag väldigt mycket med dessa tjejer:
Jag och Lena,
Jag och Sophie

Oktober

Det är helt sjukt vad tiden går! Första Oktober 2013, vad hände med tiden?
Idag så började vi plocka fram halloween dekorationer, vi har spöken, lycktor, spindlar, ljus, mattor och jag vet inte vad, om 30 dagar kommer det vara galet härborta! Det är något jag ser framemot, att fira Halloween, det är ju inget som jag firar speciellt mycket hemma i Sverige. Har jobbat och jobbat som vanligt, hmm inget speciellt. Har träningsvärk i hela kroppen och känner mig rätt så nöjd :)
 
Väntar på att lilla mamma ska ringa på skype till mig, så ska läsa min bok under tiden. Här kommer lite bilder från Niagara Falls!
Jag och Freddy första kvällen
Sophie, Roxanne, Laura, Jag och Freddy på båten Maid of the Mist, som tog oss ut bland vattenfallen och vi blev så blöta men det var så kul! Alla hade på sig sånna fina blåa skydd.
Ett utav vattenfallen
Sophie, Laura, Roxanne, Jag och Freddy då vi var på Cave of the Winds, där vi stod precis bredvid ett utav vattenfallen, här blev vi ännu blötare men detta var absolut roligaste under hela resan!
US vs Canada
Jag, Laura, Sophie och Freddy gör oss iordning för ännu en kväll!
PARTY!