Längsta inlägget ever!

Hejsan Svejsan!
 
Eftersom jag inte har skrivit nått på en evighet tänkte jag göra en liten resume på vad som har hänt.
Efter Florida var det påsk som vi firade hemma med en utav Julies systrar plus hennes familj, riktigt mysigt!
19 April, Jag och Sandra (tysk) tog en liten tur över till IKEA för att äta köttbullar och kolla på alla möbler. Kände mig som hemma! :) Sen försökte vi göra hemagjorda ansiktsmask, vilket inte fungerade alls x) Det slutade i ett matkrig! Eter det mötte Cristina oss och vi gick för att se NOAH på bio, riktigt bra film!
27 April, åkte jag, Kajsa (svensk), Cindy (svensk), Mathilde (dansk) och Sandra (tysk) för att äta lite lunch och sedan ha världens finaste utsikt, New York City Skyline, vi tog en massa flummiga bilder! Därefter gick vi över Brooklyn Bridge och flamsade oss, innan det blev Shopping på Century 21 där jag köpte ett tränningslinne och ett par springskor.
3 + 4 Maj, Var det fullrulle med jobbet! Bridget skulle ha sitt 5 årskalas och Keira skulle iväg till en kompis kalas, så jag fick agera taxi. Plocka upp presenter, skjusa Keira till andra sidan westchester, hämta nagellack, plocka upp Keira och senda racea hem för att börja med Bridgets kalsa. Vi hade Frozen tema, så jag hade målat Olaf, så vi kunde göra "pin the nose on Olaf", vi hade dekorerat hela "barn" med snöflingor och en massa silverstjärnor. Kalaset blev toppen, ingen började gråta och de lekte så bra! Efteråt stannade två barn med sina föräldrar och lekte. Jag var helt slut men åkte till portchester där mötte jag upp Cindy och Mathilde vid hårsalongen där Mathilde färgade håret ljusare innan vi begav oss vidare till Panera Bread för att äta maaat och snacka om livet. Vi tänkte även gå på bio, men det fanns inget vi hade något speciellt intresse över så vi åkte hem vid 10 :) Dagen där på så kom Kajsa, Cindy och Mathilde över för att spela just dance och snacka :) men vid 7 var det dags för migg att jobba. Tjejerna ocjh jag chillade lite innan det blev sängdags och sen städade lekrummet som var KAOS efter kalaset. Haha men efter det kunde jag relaxa innan Pat och Julie kom hem.
 8 + 11 Maj Julie och Pat åkte till San Fran under torsdagen den 8 Maj, så det var jag som styrde och ställde i huset med hjälp utav vår städerska Susan som kom på kvällen för att hjälpa till med alla tjejer. Det låter lite kaos att ta hand om alla tjejer... Men det gick väldigt bra faktiskt! No problem! På fredagen så hämtade jag upp Keira en timme tidigare från skolan och åkte till New Jersey för att hälsa på Nona och Grandpa! Det var så mysigt att träffa dem igen. Vi åt god mat och pratade om vad som händer. På kvällen så hade jag och Keira ett slumberparty då vi delade säng till hennes lycka! :) Lördagen gjorde vi inte så mycket, vi lekte, ritade och bakade ice cream cupcakes.
- bild från google -
Ice Cream Cupcakes
Det blev en riktigt hit med tjejerna! De älskade dem! Haha efter jag hade givit Norah middag så åkte jag över till Sophies hus!! Som jag saknat den tjejen! Vi började med en gigantisk froyo sen lite shopping på target (klockan var typ 10pm då ^^)  då det blev lite kläder och snacks innan vi åkte hem till henne igen för att se på någon film innan vi däckade i sängen. Det blev tyvärr tidigt uppgång för mig för jag behövde lämna tillbaka bilen och bege mig till NYC för att *drumroll please* äta brunch på ett rooftop!!! SÅ COOLT! Kan knappt fatta det själv! Men så underbart ;) Det var jag, Sonja, Elisabeth, Mathilde, Cindy, Sandra och Kate (ukraina) som chillade där. Dock var det mycket dyrare den dagen vi gick dit eftersom det var morsdag -.- men det var det värt! Vid tre var det dags för oss att ta subway ut till Queens för att se Cirqe De Solei vilket var FANTASTISKT! Tappade hakan så många gånger. Verkligen once in a  life time experience. Kommer ju troligen aldrig se dem igen, så var helt amazed! Efter så höll vi på att ta en massa underbara bilder på oss vid parkingen, det var underbar solljus så vi ser ju helt underbara ut :)
16+18 Maj ! I fredags 16 så åkte jag, Cindy och Mathilde först till Joyce Leslie och köpte lite klänningar, hittade snyggaste klänningen som jag ska ha på migpå lördag då vi ska fira Cindys födelsedag! Det blev också ett par runda solglasögon som jag hade spanat på ett tag ;) Efter det drog vi till bion för att se den nya filmen med Zac Efron, the Neighbors. HAHA som vi skrattade!! Sen hade jag party i bilen hela vägen hem och somnade som en stock vid midnatt. Galet vad trött jag är nuför tiden! På lördagen var jag ledig för första gången på evigheter, så jag mötte upp Kajsa för lunch i Greenwhich CT vilket var mucho trevligt! Därefter så åkte jag hem för att plocka upp Mathilde för lite shopping utav Cindys födelsedags present innan vi tog vårt pick och pack för att dra in till NYC till vårt hostel. Vår timing var inte den bästa direkt, det tog längre än vad vi trott att ta oss till vårt hostel så när vi kom dit hade vi knappt en halvtimme på oss att göra oss iordning med smink och hela tjuderuttan så det blev lite kaos. Hehe, men snygga blev vi. Vi kastade oss in i en taxi som körde oss till hamnen där vi mötte upp Cindy och hennes kompis Sandra (sverige) för att sedan ta oss till vår HUMMERLIMOUSINE!!!! Ja ni läste rätt, vi fick åka runt i en hummerlimousine in freaking NEW YORK CITY, hade så galet kul! Dock fick vi dela limo med några party poopers... Men det hindrade inte oss från att ha kul. Vi ble asläppta vid klubben Pink Elephant där vi festade loss till stängning och hade en jäkla bra natt! Mathilde och jag kom inte hem fören kl 7 på morgonen då vi fick sova i 2h innan det var dags att checka ut frpn hostelet. Vi chillade lite i Central Parl där vi njöt utav livet. När jag kom hem vi 5.30 somnade jag som en stock och sov i 15 timmar. Måndagen efter spenderades med skypesamtal med alla fina människor i Sverige.
23+26 Maj var det så memorial weekend så jag och hela klanen Hanlon åkte ner till Delaware där Mommom bor vi möttes upp utav alla kusinern och mostrar och morbröder. Vi spenderade all vår tid på stranden eller vid poolen vilket var helt underbart! Dock var vattnet kallt, men veeeem bryr sig! Vi hade det så gött iad, Aunt Laura och Uncle Tim hade skafat en ny Au Pair, Veronica och hon var så trevlig! Det är skönt när det finns någon i min ålder där också :) Oh! Oh! VI SÅG DELFINER SIMMA FÖRBI NÄR VI VAR PÅ STRANDEN!!! Freakade ut lite! Två dagar i rad också! :O :D :D :D  Söndagen blev lite strand innan vi åkte till Funland, vilket är ett litet tivoli så barnen hade jättekul med alla karuseller, Keira och jag åkte i bumpercars då vi jagade hennes kusiner till hennes nöje :) Vi kom hem till Rye sent söndag kväll då vi alla var helt utmattade. Måndagen så åkte jag och Mathilde till Rye beach och svettades ihjäl. Det var typ 30 grader, men så göööött! Vattnet var iskallt, men jag doppade mig, har ju lite vikingblod i mig trotsallt.
 
Aja. Bilder kommer typ om 100 år. Ta hand om er! <3