Hello Stranger

Okey, inga nyheter är goda nyheter... Kan jag ha det som förklaring till varför jag inte skriver? Haha men jag är så trött så bunkrar upp mig med enorma inlägg istället, inte kul!
Förra lördagen (18 Maj) började med att jag och Laura åkte till Monmouth Mall för billig shopping, vi hade nämligen superrea på Arepostale, jag sparade $76!! Åkte sedan över till Sophie där vi skulle ha Eurovision dag :D Vi hade bunkrat upp med chips, kakor och glass, vi hade även gjort våra egna poängbrickor där vi dömde klädsel, nummer, hot/not och annat skoj. Vi tittade på den svenska sändningen så satt och översatte till mina vänner. Det var jättebra låt som vann och jag SKRATTADE ihjäl mig under Rumäniens låt! Nästan 4h av TV tittande gjorde vi oss iordning för avskedsfest för Gabbi som skulle flytta med sin familj. Vi var på en trevlig restaurang, kom knappt in eftersom det även var en bar -.-' Att vara minderårig i USA suger.
 
På söndagen var vi alla trötta när klockan ringde 5,45AM (vi somnade väl runt midnatt), inte får man någon skönhetssömn här inte. Plus detta så sov vi alla i Sophies lilla säng.... Iaf, vi kämpade oss upp, åt lite frukost innan vi tog en taxi till tågstationen för att hinna med 7:20 tåget till NYC för en sista skoldag!! Vi kom dit, pratade lite, åkte iväg till The MET i spöregn, tittade på lite skulpturer och tavlor. Åkte sedan till "Sockerbit" med Sophie, Laura, Elin (en svensk) och Tina (en tysk) det blev lite godisshopping och sedan middag på ett pizza Place. Åkte sedan hem trött som en sengångare för att däcka i sängen.
Roxanne (England) Sophie och Laura när vi var på The MET.
På veckodagarna så gjorde jag inte något speciellt, jag jobbade och hade det ASVARMT!!!! Asså luftfuktigheten här är galen, det är verkligen som en bastu! Jisses, hur ska jag överleva detta???
 
Fredagen (24 Maj) åkte jag och Laura till Houlihan's där de hade supergod mat och största efterrätten ever! Den var större än min hand!! Åkte sedan till Hazlet för att se Hangover part III vilket var kul, men man måste ha sett de tidigare filmerna för att hänga med ;)
 
Sen blev det lördag och Laura jobbade och Sophie var i Colorado, så jag hade tråkigt... Städade mitt rum, åkte runt lite för att kolla i affärer och väntade tills klockan blev 5 då Laura slutade. Suuuuck va tråkigt det var - hur ska jag klara mig i Rye alldeles själv? :S Hämtade upp Laura och vi åkte till Marlboro för att äta kinamat och sedan spela Monster Minigolf, vilket var askul! Det var i mörkret med UV lampor och lite monster statyer, men vi var så dåliga (jag vann dock vill jag bara påpeka) att vi bara skrattade och skrattade! Vi spelade lite spel där inne innan vi åkte hem trötta och glada.
På Söndagen så blev det en tur till frisören och vi klippte "kort" och kände oss superfräscha! Jag var så trött på mitt långa slitna hår så nu är det kort och prefekt! PLUS så är det inte lika varmt med det kortare håret ;) Efter frisören åkte vi till Freehold mall för att äta på Cheesecake Factory, där det självklart blev en cheesecake (hade Mango Key Lime) och så lax med potatismos och sparris till huvudrätt. Efter det så åkte vill för att spela Lasertag vilket var lika kul som vanligt! VI gick verkligen all in, stackars små barn! Vi köttade även att vinna ett gosedjur (Laura vann två och jag ingen).
 
MÅNDAG, var Memorial Day så det var ingen skola för Keira så hela familjen åkte över till Nona's and Grandpa's hus för lite chill. Vi spelade boule och Crocket (?) där jag vann! Vi var ute i solen och bara njöt hela dagen, så det var awesome för min del. Haha, kom hem och jobbade till sju och vi åtta mötte jag upp Sophie och Laura vid FroYo i Red Bank för att höra allt om Sophies helg hos Kristina (en forna kompis till oss som fick en rematch). Vi stannade på FroYo stället i 1,5h och bara skrattade och pratade. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra utan dem, det är galet att jag har åkt till andra sidan jorden för att hitta sådana perfekta kompisar! Men vi tar vara på allt vi kan, jag flyttar om 3 veckor (!). 
 
Nu blir det en film på TV innan jag ska krypa ner i sängen, är så trött! Var nära på att försova mig idag. Men Keira och Bridget kom 7,30 och knackade på min dörr för att säga "Guess what I have behind my back?". Skoj. God natt

"It's a beaver!!"

På Onsdagen hände det inte så mycket, Bridget fick en kompis över vilket gjorde att hon faktiskt ställde sig upp och gick omkring lite! Yeah! På kvällen hade jag au pair meeting på Starbucks.... Vilket var tråkigt eftersom det var mitt sista möte med gruppen (hade hoppats på något kul).
 
På torsdagen så hade Kay sin graduation! Jag var inte på med ceremonin i hennes skola. Fick ta hand om barnen och huset istället.... Men när hon kom hem hit (hennes familj bor ju i Sydafrika så vi är "typ" hennes familj här) så hade hon på sig såna fancy kläder som jag bara sett på film! Haha, tyckte att det var så coolt! :D Hon hade lite vänner över så vi åt mat och jag lekte med barnen. Dock så skulle jag vara ledig mellan 12,30-5, men det var så krångligt så jag jobbade till 3  och sen så var jag ledig resten av dagen! Haha, det var inte illa det heller :D Hade så mycket fritid att jag inte riktigt visste vad jag skulle hitta på, åkte och chillade på en parkbänk eftersom det var så fint väder, åkte runt och utforskade ny kvarter och sedan plockade jag upp Laura och Sophie och vi åkte till Appelbee's för middag. Vi pratade, skrattade och hade hur kul som helst! Vår servitör skojade med oss också, så när han skulle försöka ta våra beställningar skrattade vi så att vi inte kunde prata! MEN två bord bredvid oss satt världen gnällkärring! OMG jag blev så irriterad!! Kunde höra hennes gnäll ända bort till oss "Change the channal, where is my cup of hot water?!" - säg detta samtidigt som ni håller för näsan så får ni höra hennes röst- och en massa annat. Blev helt knäpp på henne! Och på detta Applebee's såg jag Lauren (Dana's sister-in-law-) som jag bara har sett på bild! Vad är oddsen att vi typ hamnar bredvid varandra och att jag känner igen henne! Dock har jag ju aldrig sett henne så kunde ju inte gå fram och hälsa x) Berättade för Dana dagen efter och hon tyckte att det var häftigt att jag kände igen henne från några bilder bara.
 
Kay's Graduation :)
 
Igår, fredag, så var det jobb och jobb på schemat. Jag lekte med Bridget som vanligt och hennes arm är så mycket bättre - men jag har aldrig haft något brutet, hur mycket kan man leka med den brutna armen??-  Iaf, under luchen så pratade jag och Dana som vanligt och hon undrade om jag ville gå ut på middag med henne och Jessica (Jessica jobbade med oss januari-april) innan vi flyttar. Blev så glad att de ville umgås med mig, jag menar de är ~30år och så kommer lilla jag på 19 och det känns så kul att de vill umgås med lilla mig :) Så vi får se vart det blir :D Runt lunch tiden så åkte Julie och Bridget iväg för att hämta marsviner Chippy från Bridgets skola. Woho eller not. Han stinker och bara gnager på gallerburen. Inget skoj alls, ska hålla mig så långt ifrån honom som möjligt ända till på tisdag då han ska tillbaka igen. När Pat kom hem (runt 6) frågade Keira vad skillnaden mellan en kill/tjej marsvin var och Pat sa "I'm a boy you're a girl" hon var inte riktigt nöjd med svaret så hon frågade igen och Pat sa att killmarsvin stökar ner och inte hjälper till medan tjejmarsvin är hjälpsamma och hör och häpna godkände Keira det som svar! Hahhaha, här tycker tjejerna att skillnaden mellan pojke-flicka är att tjejer har långt hår och ögonfranser (försökte förklara att alla hade ögonfransar vilket slutade med gråt och tandagnissel). Vid 6 åkte alla till Surf Taco och jag kunde sluta om jag ville, så jag åkte hem till Laura för göra klart våra läxor. Det tog sin lilla tid, så vi åt middag 9,30! Haha när jag kom hem somnade jag direkt i sängen.
 
Chippy
 
JUST för att detta inlägg ska ha någon koppling med min rubrik, igår när vi var inne och lekte såg jag plötsligt ett konstigt djur utomhus. Jag ropade på tjejerna för att de skulle få se den också, det såg ut som en räv-tvättbjörn liknade sak, men inte riktigt (den var en bit bort och åt gräs). Keira envisades med att det var en katt, vilket jag kunde konstatera att det var det inte och Bridget trodde att det var en kanin. Jag bad Keira springa upp till Julie och fråga vad det var, efter ett lite tag kom Keira ner springades och utbrista "IT'S A BEAVER!!" Sen skrattade vi så vi kiknade. Så där ser ni, en bäver mitt på gräsmattan, coolt va?
 

BILDER

Lördag 4 Maj
 
Söndag 5 Maj
Är inte det här Allyson vår gamla zumba instruktör?
 
Lördag 11 Maj
 
Söndag 12 Maj
Duckhead with a duckface
Katarina
Laura och våra efterrätter :)
Mathilde

Laura
Min älskade nyckelring <333

Svar

Såg att min lillasyster var misstänksam om chill krök som vi var på förra veckan - jag var ju taxi chaufför så det blev iste för min del. I Don't Drink and Drive, var inte oroliga där hemma!

NBD

Jag vet att det var lääääääääänge sedan jag skrev i min blogg, No Big Deal. Jag lever och nu har jag äntligen tid för att skriva vad jag har gjort. Så tänkte ta några dagar i taget och skriva ner allt jag kommer ihåg x)
 
Fredag 3 Maj
Asså kommer inte ihåg mycket.... Men jag blev klar med min läxa och skrattade mycket med Dana. Jag fick sluta tidigare eftersom alla åkte över till Nona och Grandpa för sleepover och jag blev ledig vid 4.30! Så jädrans nice! Haha så jag spelade musik på högsta volym och dansade en stund, måste ju passa på eftersom jag ALDRIG är ensam i huset. Det är alltid folk här. Åkte sedan förbi Laura och chillade lite innan vi plockade upp Sophie för att åka till Monmouth Mall och träffa 2 utav hennes vänner (Gabbi och Chris och deras vän) och äta middag. Vi åt men god middag och hade väldigt trevligt vilket resulterade i en väldigt spontan chill krök hos Sophies kompisars, kompis, kompis som var en gammal au pair men som nu pluggar här. Det var kul, vi snackade en massa innan vi åkte jag skjutsade hem Laura och Chris för att sedan åka med Sophie hem. Jag och Sophie skulle nämligen till NYC dagen där på.
 
Lördag 4 Maj
Klockan ringde alldeles för tidigt för att vara en lördag :'( Men vi åkte in till NYC för att ha picknic i central park eller åka till Cooney Island för att träffa en utav hennes vänner. Det slutade med att vi åkte Staten Island färjan fram och tillbaka för att se Frihets Gudinnan. Vi vandra även omkring lite i Times Square innan vi åkte hem och däckade i sängen. Hade en bra lördag men vi saknade Laura - vad är de tre musketörerna utan sin sista medlem??
 
Söndag 5 Maj
Klockan ringde nu 5,30 (!!!!!!) för att vi skulle göra oss iordning för att åka tillbaka till NYC för att gå i skolan. Vi var måttligt roade och aströtta! Men när tåget kom 7,22 satte vi oss i vagnen med Freddy (tjejen som bor typ ett kvarter från mig) och "sov" ett tag innan vi kom fram till the city. Vi gick till skolan, träffade vår nya lärare hörde allas presentationer, såg Niagara med Marilyn Monroe i huvudrollen och fick mer läxa. När skolan var slut (4) åkte jag, Sophie, Laura och Carina till Union Square park och chillade. Det var underbart väder så vi satt och njöt. Vi promenerade sedan hela vägen tillbaka till 34th street vilket var en bra promenad eftersom vi fick se många nya delar utav NYC. Vi hamnade på ett Diner och där underhöll vi hela restaurangen med våra skratt och skämt! Vi "träffade" även Barney (ska visa en bilder i nästa inlägg). Men när vi tog tåget tillbaka var vi alla dödströtta efter en lång dag. Gissa om jag sov gott??
 
Måndag 6 Maj till Torsdag 9 Maj
Jobbade enligt med schema vilket bestod utav mycket lek och skratt. Barnen var som vanligt dvs supersöta monster. Vi målade, fixade presenter till Mother's day, lekte, hade konserter och jag lärde dem hur man lockar maskrosor (genom att doppa dem i vatten). Det regnade nästan hela veckan, så vi var alla lite sega... På tisdagen åkte jag in till Red Bank för en FroYo med tjejerna där vi mötte Freddy, Julia och deras kompisar! och på torsdagen åkte jag över till Laura, där Sophie redan var, för att snacka och äta lunch. Vi tänkte beställa kinakäk, men det slutade med att jag ringde stället 4 gånger för att var är ni?! Och för att vi fick fel (eller något sånt) beställning... Suck...Men coolt var det med en fourtune cookie och kinakäk ur en vit box! Haha!! Har även tillbringat mycket utav min lediga tid med att prata med Dana, både hon och jag har ledigt samtidigt så vi sitter och pratar i timmar. Det är väldigt mycket om Sverige och min familj. Men även hur det är här i USA och hur hon växte upp. Hon är 32år gammal, men när man pratar med henne känns det som om hon är lika gammal som mig. Vilket är jätteskönt, för man kan prata om allt och lite mer med henne, eftersom hon även har upplevt så mycket redan. Dana sprider sedan vidare all cool info om Sverige till sin mamma som i sin tur vill flytta till Sverige. Haha jag undrar vilken bild de har av Sverige? Har berättat om vår kungafamilj, jämställdheten, fjortisarna, snön och hokey så det låter väl som ett bra land?? 
 
Fredag 10 Maj till Söndag 12 Maj
Min värdfamilj åkte till Philadelphia över kvällen för att träffa lite släkt, så jag passade på att ha sleepover med Sophie och Laura. Så vi hade middag och hade så jäkla kul! Vi är så jäkla flummiga och underbara så det inte är sant! På lördagen tog vi det lite lugnt innan vi åkte till IKEA (1h från mig) och det såg precis likadant ut som i Kungens Kurva! Haha, kände mig som hemma :D Vi åt Swedish meatballs (yummie) och jag köpte en vas för 30 cent, tre fejk blommor, choklad och kalles kaviar mycket bra köp ;) Vi åkte sedan till South Amboy där vi tillbringade några timmar med att bara köra runt och runt och runt innan vi äntligen kunde komma in i ROLLER SKATES rinken. Det var så kul, svårt men kul! HAHAHA när jag äntligen hade blivit lite kaxig... tror ni inte att jag total vurpar och landar på knät så att det blir helt blått och svullet. Jippie, det sög en del men jag kunde ändå åka roller skates i 2,5h. Vi åt middag på ett Diner runt midnatt innan vi däckade i sängarna hemma hos mig. Söndagen hade vi satt alarm så vi inte sov bort hela helgen, vår plan var att åka till ett outlet mall i Tinton Falls. Men först ringde vi våra mammor för att önska happy Mother's day innan vi åkte iväg. På outlet mall så fanns alla märkes affärer där men det såldes så mycket billigare! Jag bah, "WHY HAVEN'T WE COME HERE EARLIER!?!?", jag köpte converse för $35 (ta det *7), shorts och pyjamas på superrea och en nyckelring från Jucy couture som jag är helt kääär i! På outlet träffade vi även Katarina och när vi var klara åkte vi till Keyport för att träffa Mathilde. Där hade vi en mycket trevlig kväll innan jag släppte av mina vänner och däckade i sängen efter en superrolig helg.
 
Måndag 13 Maj
Jag firade 4 månader i USA med att bli väckt 5,40 utav att Julie knackade på min dörr och bad mig skjutsa dem till sjukhuset eftersom Bridget föll ur sängen och bröt armen (vilket vi bara misstänkte då). Så jag slängde på mig lite kläder och hoppade ut i bilen. När vi kom till sjukhuset så satt jag bara i väntrummet, ville inte vara i för mycket besvär, och kände mig som en del ur Grey's Anatomy x) Åkte sedan hem med Pat runt 7 för att börja med Keiras lunch. Som tur var så hade Kay varit hos oss över natten, så hon passade de andra barnen medan vi var på sjukhuset. Men jag gjorde frukost och lunch och skjutsade Keira till skolan innan jag kom hem där Dana och Norah var. Hjälpte dem lite grann, grannarna kom över för att hjälpa till och jag fick berätta hela historien om stackars Bridget som bröt armen 3 imorse. Nona kom också över, så jag passade på att ta en liten break och slappa i mitt rum ett tag. När Keira kom hem så var hon nog lite glad över att ha mig för sig själv, vi lekte alla lekar som hon ville och pysslade med det som hon ville. Pat kom hem en liten kortis innan han åkte tillbaka till sjukhuset så jag och Keira gjorde ett pappersflygplan, "trägips" utav en pappersulle och en lapp där vi skrev "We <3 You Bridgie from Kiki, Isabella and Nosy" så att hon skulle veta att vi tänkte på henne. Hon behövde nämligen stanna över natten :(
 
Tisdag 14 Maj
Eftersom Nona stannat över natten så gick morgonen väldigt smidigt med Keira och Norah. När Keira hade kommit iväg till skolan så satt vi bara och väntade på Julie och Bridget som skulle komma hem från sjukhuset. När hon kom hem var hon så liten och ömtålig. Allt gjorde ont - prinsessan på ärten - hon har ett rosa gips på hela vänster armen... Eftersom det var första dagen så tillbringade vi den i soffan med lite tv serier och lek med dockor. Men stackars liten, hon hade ont i armen :( Så jag hoppas att det blir bättre tills imorgon - ett tag var det så mycket gnäll så jag och Nona sa att det kommer bli lååånga 6 veckor... Men det lär nog bli bättre snart så att hon iaf kan gå och sitta upp! :) Så hur har eran vecka varit? Lika händelserik som min?? Haha, bilder får ni i ett annat inlägg är så brutalt trött nu så ska försöka somna!
 
God Natt alla gosisar!
See you later alligator, In a while Crocodile, out the door dinosaur!

Blixtar och Dunder!

Vaknade upp till världens regnoväder! Och då är det inte bara lite regn vi pratar om, utan rejält med blixtrar och åska! Så det dundrar på som bara den här! Får se hur länge det håller i sig... Än så länge är jag glad att jag kan sitta inomhus hela dagen och inte behöva tänka på att gå ut! Pfeeew :D


Dålig uppdatering

Tänkte bara nämna att jag kommer inte skriva något fören på måndag! Är hos Sophie just nu och vi ska till NYC imorgon och på söndag är det ju skolan. God natt


LÄXAN GJORD

Okey ingen sol för mig igår... Satt och pratade och skrattade med Dana istället för att göra läxan, men även om det var MYCKET flum å diskuterade vi även en del viktiga ämnen. Till och med politik! Haha, ibland känner jag mig så gammal men sen så säger hon något och jag ba "I was 2 when that happened" och då känner hon sig så gammal och jag mig så liiiten x) Hon är 32, men hon är världens trevligaste och positivaste person!
Så efter "läxan" kom tjejerna hem med Nona, så vi lekte lite innan Nona åkte för att hämta pizza och jag var hemma med tjejerna (detta var för övrigt första gången jag var ensam hemma med alla tre samtidigt och de var så duktiga!). Vi lekte lite till och slappade i soffan. Och jag märkte faktiskt en grej, eftersom jag får höra 100 gånger om dagen hur elak jag är (när de ska äta frukost, bada eller något annat) så känner jag mig inte alltid som deras favorit person ^^ Men igår när vi tittade på ett youtube klipp på min telefon låg tjejerna så nära och bara myste. För några månader sen hade de suttit i ett annat rum, men inte idag. Blev väldigt glad över en sådan liten detalj!
 
Idag har jag skrivit klart min lilla del utav läxan och ska ut i solen i 45min innan det är jobb igen. Vet inte när jag slutar... Tjejerna ska till Nona så jag slutar när de är hos henne, så vi få se ;) Ska även tillbringa helgen hos Sophie - vi ska på picknick i Central Park och sedan shoppa skor, det är det som står på listan! Sen är det ju skola på Söndag. Dadadadaaaaa! Hoppas att ni alla har en bra dag och njuter av fredagen! Ha det så gött
 
Så kul har jag att jag fotar mig själv med datorkameran. Party!

Tjenare

Sitter nu och ska jobba med min del utav grupparbetet "Gay Marriage, the differences between USA and Canda". Kände att det kanske var dags att ta tag i läxan nu... Den ska ju ändå in på söndag... Jobbade som vanligt idag, Nona sov över så det var fullt liv imorse, alla var vakna tidigt och frukosten var gjord - perfekt! Lekte lite med Bridget innan hon åkte till skolan. Pratade även med Dana och vi kom 'surprise' in på Harry Potter och How I met your mother och insåg hur coolt det skulle vara om hon döpte sitt framtida barn till Dobby Wait For it, hahah vi skrattade så att vi grät! Underbart!
 
Ska slita mig från allt roligt som internet har att erbjuda, ska bli klar så att jag kan gå ut i det varma vädret!

Snögubbe glass

Igår lekte vi glasskiosk/djuraffär så jag fick en snögubbe glass av Keira och en apa som heter Incutta av Bridget! Hahaha som vi skrattade! Fick även lite olika glassar för mina djur från Keira. Djuren jag fick var; Girl som var en apkille, Boy som var en aptjej, Timmy som var en sköldpadda och en spindel som vi glömde ge namn ^^ men Incutta var klart bästa namnet x)


"Tomorrow is a new day"

Idag har varit en sån dag där jag förstår Mammas frustration, hur hon sa "Gör ni det igen så lovar jag er att jag skänker bort er till första person!". På den nivån har barnen varit idag. Wopwop. Plus så var jag helt slut, så ville bara stänga in mig i ett rum och vara 19 år igen. Inte behöva ta hand om tre barn och ett hushåll. Jag förstår helt plötsligt mina föräldrar, förstår varför de blev galna över att jag ställde disken på diskbänken istället för i diskmaskinen (BLIR GALEN), alla j'kla TV program och mat som inte är god nog... Jag är även stolt att de uppfostrade mig! När man är au pair får man höra alla skräck historier och då förstår man verkligen hur bra föräldrar man har! Älskar er "One thousand, one hundred, infiniti, infiniti and flower much" som Bridget skulle ha uttryckt sig ;) Men förutom att ha en jobbig dag, så SHOPPADE jag loss! Åkte till Freehold mall och köpte två klänningar (HM & Forever 21), massa linnen (HM & Forever 21) och shorts (HM) så är lite mer förbered på denna värme! Hahah jag packade ju bara ner vinterkläder så är väldigt varm just nu x) Plus så missfärgade jag mitt vita linne - det är nu fläckigt grått. "Tomorrow is a new day" som Micke Heck så fint skulle formulera sig - jisses jag måste ha en hobby! Bjuder på denna otroligt snygga bild på min underbara familj. Detta är väl 10 (?) år sedan? Måste bara meddela att Alicia borde köra på den där frisyren! Älskar er!
Mina små gosisar <3

God natt

Ska försöka sova nu, det känns helt knäppt att ni har firar Valborg i Sverige idag.... Jag menar, det här är första året som jag inte är vid någon majbrasa, hänger inte med Fyksen Sooaru. Känns helt knäppt. Saknar er alla också!!! Har jobbat som en galning och är faktiskt så SJUKT avundsjuk på er som ha sommarlov snart! Kommer ha 1, max 2 veckors sommarlov! Snyft! Men då kommer å andra sidan la pettsson hit <3333333 Jag hoppas att vi gör något kul med min värdfamilj också, typ reser till en annan stat :) hörd från en annan au Pair att han skulle/vart på Jamaica med sin värdfamilj! :O

-just glömde meddela att i min psyko dröm så var det en sjuk snygg kille (Jake från glee) som hjälpte mig och jag såg han prata med en polis och jag ba "he's taking all of the credit!" Fick sedan reda på att han inte alls sa det. Som ni kan se så drömmer jag helt på engelska nu - vilket proffs! Tänker mycket på engelska också (typ 98%) så när jag träffade en svensk tjej på skolan blev min hjärna helt weird! Jag visste inte alls hur jag skulle prata! Hahahaha woopsi x) aja sov så gott nu!