Stinkbug

Hello! Ännu en ny dag avklarad! Livet rullar på som bara den, jobbade 7-12 sen var det lunch med Laura och shopping i monmouth mall, vilket är jättestort och fräscht. Tyvärr hade vi bara tre timmar på oss eftersom vi båda började jobba igen vid tre... Så även fast vi kollade igenom många affärer så blev det ett par låga lila converse (<3333333) för $45 vilket motsvarar typ 315kr, asbilligt om jag kommer ihåg rätt ;) Men hon i affären fick mig att även köpa ett par strumpor till... Aja, de är gjorda så att de inte ska synas i låga skor. När jag skulle prova dem fick kassörskan värdens chock! Hon trodde att jag sa storlek 3 i skor (vilket är pyttelite) förklarade för henne att jag faktiskt inte hade en aning om vilken storlek jag hade, hon måste ha trott att jag var HELT dum i huvudet. Men när jag sa att jag hade 38, så lyckades hon hämta ett par perfekta skor. Jag älskar dem, kommer komma hem med 100 converse! Hahaha besatt! Det fick även bli två solgalsögon, stod och velade ett tag, men sen såg Laura att det var 2 för $10, så jag köpte båda. Även här blev jag lite dumförklarad, jag har inte riktigt fattat hur det ligger till med alla mynt, så har ett kilo i plånboken. Lassade upp allt jag ägde och bad kassörskan att ta vad hon ville ha. Hon undrade vad jag kom ifrån och vad jag gjorde här och när jag berättade blev hon helt i extas! Hon tyckte att det var urcoolt att arbeta som Au Pair och att vi skulle ha det supertrevligt här. Har skrivit den här meningen tusen gånger innan, men alla är verkligen jättetrevliga här! Det är helt galet! Sist och minst blev det ett nagellack som glittrade i alla möjliga färger. Sen bar det iväg hem för jobb, men det visade sig att jag inte behövdes, deras Aunt Mary hade kommit på besök så hon hjälpte till och sedan var det gymnastik för flickorna då jag kunde stanna hemma. Har dock jobbat från 17,30-20 då det var middag och läggdags som gällde. När jag höll på att berätta en saga för Bidget kom från ingenstans en Stinkbug flygande och landade på stolen 1cm ovanför hennes huvud! Blev så överraskad, när den var nerspolad i toaletten berättade Bridget för sin mamma och hon höll på att flippa. Det var den 3 idag och hon HATAR (!!!) insekter och helt plötsligt har huset blivit bombaderat utav stinkbugs och det är större än våra små pluttar i Sverige och de kan flyga?! Muterande bärfisar är inget att leka med!!
 
Men på tal om något helt annat som jag hörde igår, jag bor nämligen i samma kvarter som ingen mindre än Bruce Springsteen OCH Bon Jovi, hur coolt är inte det?!?!?!?! Men, handen på hjärtat, skulle jag nog inte känna igen dem om jag än sprang rätt in i dem.... Men erkänn, det är lite coolt ;)
 
 
^Bon Jovi
v Springsteen
 

Tisdag

Okey, igår hade jag äntligen min lilla körlektion! Var lite nervös innan, men så fort jag satte mig bakom ratten och körde så lugnade jag ner mig. Det var ju hur enkelt som helst! Har har jag gått och skrämt upp mig att det ska vara så mycket svårare, men det var ju enkelt! Haha, det enda som var konstigt var deras hastighetsbegränsningar, körde som max 65mph, vilket här är ganska fort, men när jag kollade på skyltarna blev jag alltid lika förvånad. Min lärare var en liten gubbe som var väldigt pratglad! Inte alls som min lärare i Sverige som var så tyst och tråkig. Den här gubben berättade om hela sitt liv och undrade en massa saker om Sverige osv, jättetrevlig! Nätan alla som jag har mött här i USA är supertrevliga! Hahaha! Den bilen som jag körde med nu var väldigt liten jämfört med den som jag ska köra här. Jag har nämligen en Range Rover, sjukt snygg! Här är en bild på hur den typ ser ut!

 
När jag kom tillbaka från lektionen så börjadem in arbetsdag, den var mest lek och bus som vanligt. Vi hade en trollerishow där vi trollade bort varandra, de tycker att det är så roligt att leka det så nu kan de även "Hokus Pokus Fili jokus" som jag säger ibland när jag ska trolla. 
 
Idag ska jag iväg med Laura, vi ska äta lunch och shoppa här i närheten, vilket ska bli kul! Att få se lite saker här i området! Har än så länge bara åkt omkring på vägarna, sett gymnastiksalen, mataffären, ishallen och Bridgets skola. Men det ska det bli ändring på!

Ice skating

Igår var det Ice skating som gällde! Åkte dit med Aunt Tish, Kay och barnen, när vi kom fram var det världens längsta kö! Blev helt chockad, hade ingen aning om att det var så populärt att åka skridskor! Men iaf i den där jättelånga kön hamnar jag bakom en person som jag faktiskt "känner", vad är oddsen?! Det var en tjej som gick i samma au Pair skola som mig! Vi började prata och hon var trevlig :) när vi väl kom in var det hur mycket folk som helst, vi fick sicksack oss igenom folkmassan för att få tag i ett par skridskor. När skridskorna var på plats var det bara att ge sig ut på isen och åh va kul det var! Keira ville också prova så fick hålla i henne, men hon åkte kanske 1min innan hon ville tillbaka, när Bridget skulle prova åkte hon en stund till hon ramlade och då började tårarna spruta! Så jag åkte lite själv innan jag började leta reda på andra au Pairer, tog ett tag att hitta min LCC, men han hälsade bara på mig och familjen och det var det... Smsade Laura så vi möttes, så kul att träffa henne! Hon var med tre andra tjejer, Sophie tysk, Danny brasilianare och Kristina tysk och de var supertrevliga! Åkte med dem tills de stängde hallen. Blev då upphämtad utav familjen och sedan hade jag det bara chill. Hela familjen var trött så de beställde pizza, gigantisk!!! Därefter blev det koma i soffan med SAG awards, helt okey men de jag hejade på vann inget.... Aja, längtar till Oscarsgalan! Då ska jag allt titta ;)


My house

WELCOME TO MY CRIBB!
Okey, här kommer några bilder, upptäckte att de flesta inte var så charmerande... Men, men ni får ta det med en nypa salt. Det ser mycket snyggare IRL! 
 
 
Här är min gigantiska stora och tomma bokhylla! Har försökt att fylla den, men det ser helt öde ut! I need more stuff!
 
Min sköööna säng! I love it! Som jag skrev innan så lånar familjen bara huset, deras andra hus blev förstört utav Sandy, så de är på husjakt, men lånar detta. Så möblerna är inte deras och familjen som bodde här innan, kommer tillbaka... Så det är därför jag har en sjukt stor bild på Peyton Manning och massa football tavlor. Kommer vara hans största fan innan året är slut, hahah. Men jag gillart! Min värdmamma tyckte att rummet inte alls var tjejgt nog, så allt jag fick var rosa! Rosa tavla, rosa sängkläder, rosa smyckesskrin, rosa yogamatta, rosa papperskorg och blommig lampa. Men men, det ska bli interessant att se hur mitt andra rum kommer att se ut :)
Detaljer, detaljer.
Min lilla walk-in-closet. Woop Woop! Fast det är så tomt, längtar till nästa vecka då jag kan shoppa loss i NYC!
Mitt lilla mysiga rum, me like!
Jag bor som sagt på övervåningen med resten av familjen. En trappa ner kommer man till köket som visas på bilden. Det är jättefräscht och jag gillar det supermycket! Något som jag däremot blev förvånad över var att de har gasspis! Och när jag frågade varför de har så, blev de förvånade att jag inte hade så hemma. För här har alla gasspis! Men lite coolt är det allt att laga mat över eld! Hahaha.
Matbordet och deras vardagsrum. Den gula lådan som står på bordet var Pippi Långstrump pärlplattor som de fick utav mig och det är jätteuppskattat! De pysslar med det varje dag!
 
Ur en annan vinkel. SUPERSKÖNA soffan syns!! Hahah, det är mycket mer att visa, som föräldrarnas rum, barnens rum (känns lite för privat att visa upp det), källaren som inte alls är klar, det är massor utav lådor överallt. Sen är det flera rum som jag aldrig brukar vara i, så det känns lite n00bigt att fota. Har inte fotat utomhus ännu, men det är ett vitt hus med liten pool och stor tomt. Kan försöka lägga upp, men det är snö ute, så det ser inte så snyggt ut. Men här har ni iaf mitt lilla hus för de närmsta månaderna, sen så får jag se hur det andra ser ut. Spännande!

SÖNDAG

I fredags var det ännu en superbra dag, allt blir bättre och bättre! Nu kan jag mer rutiner och vet vad jag ska göra och barnen har vant sig vid mig. I fredags så skulle Keira till skolan så det var bara jag och Bridget hemma, så vi lekte Prinsessa och hade födelsedagar. Hahah hon älskar att leka med sina dockor! Mitt på dagen så åkte vi till hennes gymnastik och därefter var det raka vägen hem för lunch. När Keira kom hem fortsatte vi att leka olika lekar. På kvällen fick vi även besök utav Key, hon hjälper till med matlagning och städning. På lördagen var barnen helt uppspelta eftersom det hade snöat under natten! Dock var det 1cm pudersnö, så det gick inte att göra så mycket... Men vi byggde en tårta och lekte tjuv och polis, haha de hade så kul!! Efter det så åkte jag, Bridget och min värdpappa till AT&T för att fixa mitt amerikanska mobilnummer! Yeeey! Så det är bara att skriva att ni vill ha det så skickar jag det på en gång! När vi kom hem igen så fixade vi ett galeria nere i deras källare, satte upp alla teckningar vi kunde hitta så att det skulle bli lite mysigare. De har ju precis flyttat hit, så källaren är helt vit... Vi tänkte att vi kunde piffa till det lite ;) Värdföräldrarna skulle på middag med några vänner, så det var "bara" jag, Aunt Tish och Key som var hemma. Men vi hade det mysigt med film och hör och häpna så somnade alla barn tidigt och fort! När de somnat så låg jag och tittade på Pirates of Caribbean, yeeeay, de har så många kanaler så det tar en evighet att hitta ett bra program! Som i torsdags då jag ville se på Glee! Det tog hur lång tid som helst eftersom jag inte visste vilken kanal det var, så fick bläddra igenom alla deras 1000 kanaler!
 
Idag är det min lediga dag!!! Så ska chilla lite innan det är dags för skridskor i Red Bank med de andra au pairerna, vilket jag tycker ska bli så kul att träffa lite folk, har pratat med 2 stycken, Emelie från Sverige och Laura från Finland, så ska bli kul att träffa dem! Får se hur bra det går med skridskoråkningen, det var ett tag sedan... Men det ska nog gå bra.
 
Nu kurrar min mage som bara den, så ska gå ner och se vad som finns att äta. Men därefter kommer jag lägga upp bilder på hur det ser ut här! Lovar!

Skön dag

Idag var den bästa dagen sen jag kom hit. Barnen har förstått att jag är här för att stanna så de är mer med mig och lyssnar på vad jag säger. Dagen började med att jag fixade frukost och lunch till Keira, medan julie skjutsade henne till skolan bäddade jag deras sängar och åt min frukost. Sedan gjorde jag frukost till Bridget och sedan lekte vi med hennes dockor hela förmiddagen. Till lunch fick hon smörgås som jag skar ut till olika former. Hade sedan rast innan det var städ-dags! Passade på att röja upp bland deras leksaker, men det är så brutalt mycket och det fick inte plats överallt... Så det är flyttkartonget kvar, men det får värdfamiljen ta och sortera. När alla barnen kom hem så fortsatte vi att leka. De var glada och vi hade supermysigt hela dagen! Nu ligger jag i deras superdupersköna soffa och väntar på att Glee ska börja! 30min kvar! Ska ta en cupcake snart också, bara för att lyxa till det lite mer ;)


Krångel

Något galet är det med min dator just nu, tänkte lägga upp bilder på hur det ser ut här, men den bara krånglar. Ska låta den vila lite innan jag provar igen.
 
Idag har det inte hänt så mycket ännu, klockan är ju bara 13, men imorse gick det jättebra med frukost och lunch. Lekte jättebra med mellantjejen också. Men nu är hon i skolan och jag ska ner och hjälpa till med pattern till liltjejen. Vi har även besök idag av Aunt Tish, träffade henne förra veckan och hon är supertrevlig!
Till helgen så ville Sarah dra till NYC, men jag jobbar på lördagar och så är det Au Pair möte på Söndag som jag inte vill missa, så vi bestämde att åka in nästa vecka! Så kul det ska bli! Annars så har jag inte så mycket planerat, har ju bara varit här i dryga veckan. Vill bara att ni ska veta att jag saknar er alla så mycket, fick precis ett supergulligt medelande från min kusin Sofia, saknar dig också <3
 
Och sist, men absolut inte minst, GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN TOTTI!

Jersey Shore

Som rubriken säger så bor jag i Jersey Shore, jag har knappt sett programmet men alla pratar ju om det så det är ju nästan omöjligt att inte veta vem Snookie och The situation är. Idag när min värdfarmor var på besök, hon är den bästa, så berättade hon att The situation gick i samma klass/skola (kommer inte riktigt ihåg) som hennes dotter! Haha, och hon tyckte att han var speciell redan då! Värdfarmorn lovade att så fort hon fick reda på om The Situation var i stan skulle hon höra av sig eller ta ett foto åt mig, haha så söt! Jag trodde att Jersey Shore låg längre bort, men hon sa att det låg precis här. Asså Sarah kommer ju flippa när hon kommer hit! Hennes plan är att vi ska göra en egen Jersey Shore under sommaren! Haha vi får väl se hur det slutar! x)


Ledig

Idag är min ledig dag den här veckan plus söndag! Den tillbringades med sovmorgon (9am) hahah så kort! Under dagen så har jag latat mig, sett på Grey's anatomy och skypeat med Mathilde och familjen. Saknar dem som bara den!! Har även skrivit på kik med min söta kusin Caroline, hon sickade en bild på en robot som kusin Victor hade gjort helt själv. Han ville att jag skulle se den. Annars så har det inte hänt så mycket, träffade värdfarmorn som är nog en av de bästa jag träffat hitills! Vi satt och pratade hela förmiddagen, så trevlig!
 
Dagarna som har gått jag ätit, för första gången, Mac & Cheese, spelat massa spel, lekt med barnen och ätit american pancakes. Fick även följa med på tjejernas gymnastik, som inte är det minsta lik den som jag höll i! Här är det fullpackat med prylar i ett liten rum som utanpå ser ut som något där militären höll hus... Det var även 6 andra grupper som övade samtidigt. Det har även börjat snöa! En utav barnen sa att det skulle komma 21 inches, men som tur är har det knappt kommit 1 inch. Men det blåser som bara den, så det är iskallt utomhus!
 
När stormen Sandy härjade här, förstod jag aldrig hur stor katastrof det verkligen var! Men nu när värdmamman åker runt i kvarteren med mig och pekar ut var översvämningarna var, alla träd som föll ner och visar hela stranden som är förstörd. Familjen fick flytta eftersom deras brygga hade kraschat rakt i deras staket, det var vatten över hela deras tomt och det var så förstört. Galet!
 
Har fotat hur det ser ut här i huset, men det får bli en annan dag! Ska ner och vara lite social nu.

Bilder

Här kommer alla bilder som jag lovade. De är från min facebook, men nu står det lite mer om varje bild.. hehe...
På väg till London såg himlen ut så här, ett stort hål mitt bland alla moln. Vi hade världens finaste solnedgång över London, men det blir inte lika bra på bild tyvärr...
Här är Stina, Sofie och Emelie på planet mot New York! De är supertrevliga! Jag åkte även med Linnea, Frida och Lovisa!
Så här såg mitt supervarma rum ut på skolan. Madrasserna lät superkonstigt, som om de var uppblåsbara. Rummet var väldigt litet, men eftersom det bara var jag och Jessica som sov här så fungerade det bra. Dock hade vi "sink and hairdryer" på andra sidan väggen, så andra dagen så stod det några tjejer 6am och sjöng, pratade och fönade håret på andra sidan!! Men som tur var behövde vi ingen väckarklocka ;) INGEN utan våra elutag fungerade!! Så de var alltid lika risky att somna... Vi kunde bara förlita oss på att de andra skullea låta så mycket att vi skulle vakna. Och det konstigaste var att vi ALDRIG försov oss. Guldstjärnor till oss ;)
Anni, Linnea, Emelie, Frida och Sofie 5 trevliga tjejer! Här var det första dagen då vi hade så brutalt tråkigt. Så vi bestämde att vi behövde ta en promenad, svalka ner oss, runt skolan. Tog även lite cheesey bilder och här är en utav dem (och vi lyckades på första försöket!)
Linnea (sverige), jag, Arkyia (tyskland) och Alex (frankrike) var i samma grupp där vi skulle prata om 5-6 åringar. Vi skulle ta upp vad de äter, gillar att göra, sociala sammanhang och andra viktiga saker som vi behöver tänka på. Vi gjorde allt som en blomma vilket ni kan se på bilderna ;) De var väldigt snälla, men jag kunde inte göra annat än att höra ordet IKEA varje gång de ropade upp Arkyia (de utalades nästan likadant.) Men supergulliga var de allt.
 
Min au pair grupp, vi var 26st varav en kille. Vi skulle alla till New York, New Jersey eller Ohio. Det var väldigt kul att vi hamnade i samma grupp beroende på vart vi skulle bo. Haha lägg märke till hur många det är som har randigt!
New York City, the city that never sleeps. Att jag har varit i Den staden känns helt overkligt! Att få se empire stat building, hela New York by night, frihetsgudinnan, Carries port och Time Square. Att veta hur mycket mer som finns där är galet, jag vill åka dit igen, NUUU! Som tur är bor jag bara 1h - 1h30min ifrån NYC och familjen pratar om att flytta närmre. Yippie. Det är en stad som man måste besöka, det är overkligt!

CRAZY!

Den här veckan har varit helt galen! Efter att ha varit helt sega i måndags då det ända roliga var en promenad runt skolan och "pizza party" på kvällen med de andra au pairerna, har allt dragit igång. Natten till tisdagen fick jag äntligen en rumskompis, hon var 24 år och kom från Brasilien, haha hon frös så mycket! Själv tyckte jag att det var sjukt varmt så hade fönstret öppet under natten.. Stackare! Under tisdagen hade vi lektioner från 8-6.30pm då vi fick lära oss lite sjukdomar, hur man är en bra förebild och lite olika regler. Min lärare, Kathy, var jättebra och jag hamnade i en jättebra klass. Vi var indelade efter vart vi skulle bo så det var en massa från New Jersey, New York och Ohio. Mitt under dagen så bad min lärare mig och några andra stanna kvar efter lektionen, vilket gjorde mig nervös... hade jag inte varit tillräckligt aktiv?? Men det visade sig att min fina värdfamilj hade KÖPT hela NYC gudien och turen på Top of th Rock, en middag, en tshirt, en keps och lite snacks! GIssa om jag blev glad?! På kvällen gick jag, Linnea, Emelie och Sarah till stan och köpte en donut och hade det trevligt!
 
På onsdagen var det samma visa igen men nu så gick vi till 9,15pm!!! Så sent, alla höll på att somna hela tiden! Och det var superviktigt att vara i tid, för om man missade något så kunde man antigen bli hemskickad eller inte få följa med till NYC! Dagen efter var det Red cross trainig då vi fick lära oss om HLR, kvävning, stroke, sår, brännskador och en massa annat interessant. Kunde redan det mesta, men det är alltid bra att friska upp minnet. Här hamnade jag i en grupp som hade världens roligaste lärare! Han skämtade hela tiden, så tiden gick hur fort som helst! Haha när klockan närmade sig två skyndade vi oss ut til bussarna som skulle ta oss till NEW YORK CITY!! Jag åkte med mina kompisar Sarah, Emelie och Linnea som är svenska som bor ca 1h ifrån mig. Att åka till New York var nog det coolaste jag varit med om, det känns helt otroligt att jag har varit där! Det kändes som att vara med i en film, allt kändes så bekant men ändå inte. Vi fick se frihetsgudinnan, Ground Zero, central park, äta cheesecake, se spiderman pizzerian, Carries port (!), chinatown, broadway och massa mer. Men det som var det coolaste var nog Top of the rock, där såg man hela NYC och allt var så grymt häftigt! Det glittrade överallt pga av lamporna, hade nog gåshud hela den tiden! Efter top of the rock drog vi vidare till TIME SQUARE! O-M-G! Behöver jag säga mer? Det var så coooooolt! Superljust och massa människor, vi fotograferades med Micky mouse, Minnie mouse och Cookie monster. Jag vet inte vad jag ska säga, men måste nästan vara där för att få känslan. Men det var iaf megasupercoolt! Efter ett tag drog vi vidare till Forever 21, vilket var den största affären jag någonsin har sett! Blev helt paff så visste inte vart jag skulle börja någonstans, men det fanns hur mycket som helst! Vi skyndade sedan vidare till en pizzeria för att sedan gå till.... Victorias secret och även här blev jag helt paff, det var så stort!! Vi hann bara gå på ena våningsplanet innan vi fick springa till bussen. Vi visste att om vi missade bussen skulle vi behöva betala för en taxiresa hem, (ca 300$). När vi kom tillbaka till skolan däckade jag på en gång! Det hade verkligen varit en superlång dag!
 
FREDAG, the big day, hade äntligen kommit. Nu skulle vi äntligen möta värdfamiljerna! Jippie!! Fick akuta packa ner allt jag hade, väskan var så proppad med grejer! Därefter fick jag gå till min "buss", den hade 7 passagerarsäten.... Men satt iaf bredvid en jättetrevlig tjej från Mexico som jag pratade med, vi pratade om allt från snö till hur regeringen är i Mexico. Behöver jag skriva hur nervös jag hade hunnit bli? Hade hur många fjärilar i magen! När klockan närmade sig elva kom vi fram till min avstigningsplats, mitt på en parkerin vid ett jättestort shoppingmal! Där mötte jag min Värdmamma som var supertrevlig och då släppte all nervositet! Haha, det första vi gjorde var att åka och shoppa. Hon visade mig och det fanns supermånga affärer (forever21 var en) därefter handlade vi lite mat för att sedan åka hem. Där hemma var 2 utav barnen och de var så gulliga och blyga! Vi åkte sedan och hämtade den äldsta i skolan och sedan kom pappan hem på kvällen. De var så trevliga allihoppa! Somande vid 8pm, helt dödstrött! Igår var vi hemma och läste och lekte innan vi åkte till en utav tjejernas Art Class och sedan handlade vi. Jag hann även med att skypea med familjen på eftermiddagen vilket var skönt (saknar er!). Lekte med barnen sen på kvällen också. Men nu är jag vaken och jag hör att de är vakna där nere också. Ska lägga över lite bilder senare... Men tänkte bara skriva hur allt har varit!

Au Pair skola

Just nu sitter jag i en skola, lite utanför NYC, och lyssnar på när 2 tyskar skypear... Jisses vad de låter! Hahaha, allt är bara bra med mig, men det är mycket varmare än vad jag trodde. Våren är nästan här och personalen på skolan har bestämmt att vi ska ha högsta temperaturen inomhus! Så jäkla varmt! Sover med öppna fönstren, men det är fortfarande supervarmt! Idag har det inte hänt något speciellt, imorgon drar skolan igång och då lär det vara lite mer action. Det är 9 andra tjejer som åkte från sverige samtidigt som mig och de är jättetrevliga! Vi skrattar hela tiden och förvånas över hur det är här. Supervarmt på rummen, konstig mat, tomt och nämde jag varmt (!!!). Vi har inte gjort annat än att spela spel, äta lunch och frukost och promenerat. Jag vaknade 04,30 imorse och har varit vaken sen dess... Börjar bli väldigt seg nu, men ikväll blir det middag med alla Au pairer och det kommer nog bli kul!
 
När vi blev hämtade från flygplatsen fick vi åka med buss ut till skolan och då hade jag ett stort leende på läpparna hela vägen hit. Gud vad jag är glad att jag är här!

Hej då Sverige!

Nu sitter jag på planet mot London där vi sedan ska ta flyget mot NEW YORK!!! Hej då Sverige, vi ses om 395 dagar!


BILJETTER

Efter lite krångel har jag fått mina flygbiljetter! Jippi! Jag och en annan au pair kommer att sitta bredvid varandra hela resan ner, vilket känns skönt. Jag hoppas att de andra tjejerna fick tag i biljetter i närheten utav oss. Vi är nämligen 6 tjejer som kommer åka från Arlanda samtidigt och det är 6 till som flyger från Kastrup som vi kommer möta upp på Au Pair skolan i New York. Så kul det kommer att bli, är så galet taggad!!
 
Åt min sista middag här i Sverige, det känns helt otroligt! Får se till att mysa lite extra med familjen och ha så där mega trevligt!  Har pyttelite kvar att packa, dator-mobil-kamera, sen är jag ready to go! Om 30 timmar har jag landat!
 
 

27 timmar

Att säga hej då har aldrig varit så konstigt innan som nu, det känns inte som att det kommer gå 13 månader innan jag får se någon utav mina nära och kära igen. Hade avskedsmiddag med mina närmsta kompisar förra veckan, har haft middagsbjudningar och träffat familjekompisar varje kväll och igår träffade jag släkten för sista gången. Det kändes så konstigt, vi bor alla ett stenkast ifrån varandra så vart jag än är så träffar jag kusiner eller någon morbror. Och nu att krama dem en sista gång, att veta att när jag kommer tillbaka kommer allt vara annorlunda. Min yngsta kusin var så söt, han pratade om Mindcraft och berättade om zoombies att de kanske finns i USA och om jag såg någon skulle jag åka raka vägen hem igen, vilket jag lovade att göra ;) Passade på att supermysa med de yngsta kusinerna, tog en massa kort och kramades. De kommer ju har blivit så stora när jag kommer hem igen!
 
Jag, Linnea och 2 utav våra småkusiner tog en massa roliga kort och filmer.
 
Imorgon bär det av! Om 24 timmar kommer jag stå på flygplatsen med 5 andra Au Pairer och vinka hej då till familjen, oj vad det kommer att gråtas! Men då är det äntligen dags åka iväg på mitt livsäventyr! Om 27 timmar kliver jag på planet och om 39 timmar är jag i New York om allt går som planerat! Packar in i det sista nu, har lite småsaker kvar att packa och sedan är det klart. Att jag lyckades få ner mitt liv i en resväska är helt otroligt.
Aja, nu ska jag kämpa in i det sista!! Wiiiie! :D