Fullt ös

Idag jobbar jag 8:30-6 och då ska jag extra knäcka på ett barnkalas och ta tjejerna till simning en. Kommer bli fullt ös idag! får se vad som händer ikväll, är sugen på lasertag!! Men får se om det är någon som nappar på iden ;)

Good morning

Morsning korsning alla läsare! 
Idag fick jag en liten sovmorgon, började en timma senare. Party! Haha ska däremot jobba lite längre ikväll men det löser sig :) Susan ska komma över och hjälpa till så det ska bli kul. Det slutar alltid med att barnen sover Och vi sitter och snackar så skönt! Hon är verkligen rolig och det är så kul att vi har blivit kompisar :D 

Såg detta igår när jag kollade igenom Keiras läxa, hur söt är inte hon? Såg dock att hon hade fått hjälp för enligt henne är jag en ophera ;) 

Sötnosen! Aja nu ska jag göra mig iordning och börja jobba! Får se vad Bridget och jag hittar på... Hon har fått dille på lalaloopsy dockor, så vi leker det heeela tiden. Fast inte med dockorna utan att vi är karaktärerna. Men men det är klart bättre än andra lekar hon har valt ;) haha ha en bra dag allesammans!

Oh boy

----- Jag är väldigt värdelös på bloggen just nu... Men inga nyheter är goda nyheter, right? Så när det inte skrivs så mycket så har jag fullt upp med andra ord.
 
Förra veckan blev jag sjuk, jippie... Mötte upp Gaby för lunch och bio men jag var helt darrig och zoombie aktig så jag åkte hem och sov i 13h, behövde det verkligen! Jobbade som vanligt, hade ett au pair möte som faktiskt var roligt, det var dock dagen efter jag hade varit sjuk så kunde inte medverka så värst mycket. Vi var på Stamford och hoppade trampolin! Askul, det var flera studsmattor i hela rummet så man kunde hoppa omkring som bara den! Annars var det jobb och jobb. Julie och Pat var borta en del denna vecka så fick natta barnen mycket mer än vanligt och det gick jättebra! Jag lyckas alltid få dem i säng tidigt :D Som i Torsdags ville jag hinna se Glee som började vid 9, det var inte hela världen om jag skulle missa men tjejerna skulle ändå sova. Så vid 8,15 lägger jag Keira och Bridget och tar Norah ner för ett bad, vi fixar och donar innan jag lägger henne i sängs vid 8:53 När klockan blir 9 sover alla och jag kan chilla lite ;) Woho! Lördags så jobbade jag lite tidigare än vanligt så att jag kunde få ledigt under kvällen, under dagen lekte jag och tjejerna en massa kul! Vi bakade, gungade, dansade och hade ett lövkrig. På skolgården hade de samlat ihop löv till en GIGANTISKlövhög! Så vi lekte och lekte och hade jättekul! Efter det så åkte jag till White Plains med Gaia och Chiara för bowling, där jag vann! Sen åkte vi tillbaka till Rye där vi mötte upp Lena vid en pizzeria, snubben som jobbade där bjöd oss på efterrätt :) Ibland är det bra att känna två italienskor :) Söndags så åkte jag, Lena och Sonja till White Plains för shopping, vi kom dit kl 11 och åkte hem 8, så behlver jag säga att vi (jag) var väldigt fattig men nöjd efter denna dag?
 
Så även fast denna helg inte har varit partykaos så har jag ändå haft en bra helg! Nu till helgen ska jag till NYC med Lena, Joeyne och Ewa (kanske några till) för att se Rockettes julshow och jag är så galet taggad! Veckan efter det är det dags för thanksgving då vi kommer vara nere i Delaware och den så är jag nog uppbokad hela december med football games, jesus birthday party, eventuellt en broadway show och skidåkning så det kommer bli en toppen tid! Älskar JULEN och igår hade de julmusik i galleriorna så jag gick och sjöng med, så awesome!
 
Nu är det dags att sova, men jag hoppas att ni där hemma har det bra och gör en massa fint! Ät julmat åt mig vänner!!

300 days


Idag har jag varit i USA i 300 dagar, helt sjukt vad tiden går! Denna bild är då jag var i NYC för första gången.

HEJA RSC!

Sitter nu bänkad framför datorn och hejar på Fridas kör! De har tävling i Honolulu Hawaii just i denna sekund och jag hoppas att de vinner hela tävlingen! Åååh jag börjar bli pirrig! Wiiiie! Jag känner på mig hur Frida är nu, efter alla basketmatcher, konfa och teateföreställningar som vi gjort tillsammans!
 
Idag har det varit en helt vanlig dag.. Det enda intressanta som hände var att det kom en målare hit idag och han var fett snygg! Jag och Susan stod bara och glodde, vi såg bara han i profil MEN när han vände sig om och vi såg hela ansiktet blev vi besvikna... Han såg inte alls lika bra ut framifrån som i profil, hur är det ens möjligt??? Hahaha men vi fick oss iaf ett gott skratt x) På tal om Susan, just nu försöker hon göra mig till en brasilienare, hon lagar brasiliansk mat tex supergott ostbröd och avokado blandat med mjölk och socker. Ja ni läst rätt, avokada socker och mjölk, var det gott? JA! Haha det var verkligen gott, helt sjukt! Jag har ju bara ätit det med salt och peppar och citron men att äta avokado med socker var så mumsigt ;) Susan försöker även lära mig portugisiska... Det funkar inte alls x)
 
Aja, nu ska jag fokuser på tävlingen, bara 10 min kvar! Ikväll blir det sushi middag och Glee - perfekt!

I AM AWESOME I KNOW

Okey efter det senaste inlägget skrevs så har jag gått Trick or Treat med tjejerna i kvarteret, det var så kul att se dem springa zickzack mellan alla hus och be om godis. De fick ihop 160 bitar vilket är en massa om man är 6-4 år. Efter trick or treat så åkte jag in till NYC med Chiara, Madeleine och två andra franska tjejer för att se en Halloween parad i Greenwhich Village men vi gick lite vilse så vi kom för sent >.< men vi gick åt det håll som paraden skulle gå och helt plötsligt är vi i mitten av paraden, dansar och sjunger med alla andra som hade klätt ut sig. Det var verkligen ashäftigt! Och alla kostymer - wow!! De hade verkligen lagt ner energi, tid och pengar på dem! Man ser inget liknande i Sverige... Var väääldigt trött dock när jag kom hem runt midnatt, men vad gör det? Sova får man göra när man är död. Fredagen jobbade jag 8-8 med en liten rast. Plockade upp Bridget från skolan och tog henne till biblioteket där vi lämnade tillbaka och lånade nya böcker. Ibörjan var hon lite grinig, men då vi kom dit var hon så taggad att hon fick välja böcker!
 
Lördags så jobbade jag 7,30-5 då vi lekte, hade lite övningar med Norah. Keira hade fotboll och alla hade simning så det var en busy dag. Men när klockan var 5 tog jag bilen till stationen fort som den och hoppade på första tåget mot NYC där jag mötte Lena. Vi möttes upp i Madison Square Garden för att se ICE-HOCKEY det var NY Rangers vs Carolina Hurricanes och det var jätteawesome! Rangers vann med 5-1 så det var värsta underbara stämningen och det var så kul! Jag var lite tveksam innan jag kom dit, men är glad att jag köpte biljetter med Lena. Fick se lite svenska gudar målisen Henrik Lundqvist, Carl Hagelin som gjorde två utav målen och Anton Strålman. Woho Sverige äger! Hahaha, när allt var slut gick jag och Lena runt lite i Times Square och tittade lite på allt ljus och människor innan vi drog hem, trötta och glada ;)
 
 
 
Söndags hade jag egentligen tänkt att sova ut ordentligt, men vaknade upp 7,30 (8,30 eftersom vi bytte till vintertid) och jag tänkte Äh om jag ändå är vaken.... Så gjorde mig iordning och mötte upp Lena vid tåget vid 9 för att åka till NY Marathon, vi träffade 4 andra tjejer Garazi, Julie, Anna och Jill, och sen stod vi och hejade på alla som sprang. Varje gång vi såg någon från vårat land så började vi hejja på vårt språk och se till att de inte gav upp! Vissa människor - jisses - de hade Elmokostymer, superman, vanliga jobb kostymer, indianer, ballerinor och en snubbe dribblade två basketbollar!! Men det gjorde allt bara roligare! Vi gav allt när vi stod där och Hejjade. Vi hade jättekul!
 
 
Måndagen dåra så jobbade jag 8,30-10-30 då jag inte gjorde så särskilt mycket... Lekte med Bridget som vanligt. Men vid 11,0 åkte jag till Chop't för att träffa en ny italienare Gaia, hon var så schysst och vi klickade direkt! Vi satt och pratade i flera timmar om allt möjligt. När klockan blev två skulle hon tillbaka till jobbet men jag var klar för dagen så åkte runt lite och letade efter en Christ Church där jag kunde tända ljus, såg stora kyrkogårdar. Men det var mer en katolskkyrka och de hade mest begravningsplatser, så åkte till Greenwhich CT där jag hittaden en gammal och jättefin kyrka där jag tände lite ljus för Gammelfarmor Elsa, Gammelfarfar Victor och Farfa eftersom jag inte hade varit i en kyrka på Allhelgona. Måndag var en jättefin dag men solsken så det var så fint i kyrkan och jag var den enda där inne -nej det var två snubbar som hade orgellektion....Men de satt och spelade lite fint. Åkte sedan tillbaka hem där jag chillade innan det va dags för ZuUuUuUuUumba! Askul!
 
 
Tisdagen var det valdags inom Rye eller NY jag vet inte x) Men tjejerna hade inte skola så jag jobbade 10-7,30 så vi lekte ballerinor, basketbollspelare, simmare och zombies och de hade jättekul! Jag spelade olika låtar för varje ny lek så hela förmidagen lyssnade vi på Nötknäpparen och dansade ballett! Hahaha de älskade det! Efter lunch så bakade vi bananmuffins och bananchoklad kakor till tjejernas förtjusning! Keira och jag åkte och handla lite baktillbehör och hon var så glad och stolt att få följa med! Och de var så duktiga hela dagen, Julie var i NYC som vanligt så jag och Dana hade hand om alla och det gick extraordinärt bra! Visst, de hade lite tjaffs så de hamnade i time out, men dagen var jättebra och de var så gulliga! Keira ville att vi skulle öppna ett café med bara bananbakelser! Och hon skulle komma till Sverige när hon var klar med skolan så vi kunde fixa allt, haha hon var så söt! Och LÄS NOG det mest otroliga som hände var, att när jag la Keira och Bridget till sängs somande de kl 7,30 det har aldrig hänt förut! Så när jag kom ner till Dana dansade vi en segerdans för vi var så duktiga att få alla att somna så tidigt! Hahahha sen var vi uppe och pratade till efter nio då Julie och Pat kom hem.
 
Och idag, onsdag jobbade jag 7,45-8 (jag har rast varje dag i mitten av dagen då de är i skolan don't worry) med lek och sång. Allt gick utmärkt och jag kunde ta alla till skolan utan tjas, ibland kan det vara lite svårt om Julie är hemma för då vill de inte gå med mig. Men idag trallade de på som ingenting. Jag och Bridget hade kul på morgonen med en massa lek och bus! Sötungen! På kvällen lagade jag bara middag, tittade på tv, badning och läsa böcker. Tjejerna har lärt sig att tvätta håret själva utan tjafs (!) de häller vatten äver huvudet och jag hjälper att hälla shampoo och de masserar in det innan de sköljer ur allt. Visst så hjälper jag de litegrann, säger om de missat nått, men ni ska bara veta vilken skillnad det är på bara några veckor! Och ni ska veta hur mycket jag har lärt dem och vad de har lärt sig sen jag kom! Wow, jag och Dana pratade om det igår och vissa exempel är att de säger please, sorry and Thank you hela tiden - de får inget utav mig om de inte säger det -, de plockar undan talriken och hjälper till mycket mer. Och när de är med mig så frågar de nästan aldrig om godis eller kakor för att de vet att med mig får man inte godis på veckodagarna. hehe men nu äter de frukt eller grönsaker Katching! Känner mig lite awesome, men jag försöker lära dem lite i taget och det funkar so far ;)
 
Ska se ett litet Prison Break avsnitt innan jag ska sova. God Natt alla fina, eller snarare God Morgon till er <3