7

En vecka. EN FREAKING VECKA! Kan knappt tror det. Idag jobbade jag på morgonen som vanligt dvs gjorde frukost, packade lunch/snacks och såg till att de kom iväg till skolan. Efter det hjälpte jag min värdmamma med lite ärenden innan jag åkte iväg till Newark för att hämta min syster! <33 så kul det var att se hennes lilla ansikte igen 😍
När vi kom hem var tjejerna helt överlyckliga att se henne :) vi lekte och skojade innan vi åt mat. Sen gjorde de nått uppträdande för oss innan det var sängdags. 

Så nu ligger jag här, Linnea har sovit i en timme redan ;) jisses va trött hon var. Ska nog också sova, men först lite fan-fic :) 

8

Idag var det dags att jobba. Vaknade upp av mig själv vid halv sju så bestämde mig att gå och duscha, vilket resulterade i att jag kunde skypea med Linnea i 40 min. Hon kommer nämligen imorgon så hon ville vad som behövdes tas med eller inte. Kan inte förstå att hon snart är här! Har saknat henne och Alicia så mycket!! Mina tjejer är väldigt glada över att Linnea kommer över, vi pratar om mina systrar hela tiden.
 
Idag har varit en riktigt mysig dag! Det märks att tjejerna känner av att jag åker snart, de ska alltid vara vid mig och kramas och gosas. Jag kan inte förstå att jag snart måste skiljas vid dem, det kommer vara så svårt! Kommer ju såklart att hälsa på så mycket jag kan, men det lär ju inte bli lika ofta "(
 
Packade lite mer idag, rummet börjar bli väldigt tomt... Men det är fortfarande mycket som är kvar, men det tar jag imorgon med Linnea. Måste veta vad som får plats i hennes resväska eller vad som ska packas i boxar. Nu blir det PLL, alla mina kompisar pratar om den serien hur bra den är så ska ta saken i egna händer och bestämma. Hoppas att alla ni har det bäst!
 

9

Denna helg har min fin vän Sandra blivit firad! Jag, Cindy och Malin tog henne till cheesecake factory för maaaat och sen åkte vi hem till mig för att fixa oss innan jag, Cindy och Sandra åkte till white plains för lite party. Vi hade så brutalt kul med en massa skratt och dans! 
Tjejerna sov över hos mig vilket supermysigt. 

Idag sov vi ut och sen kollade på EGO som jag inte sett förut, vilken bra film! Sen skjutade vi hem Sandra till nj innan vi hämtade Malin för lite starbucks :) Sonja plockade sedan upp mig och Malin för middag på cosi där vi catchade upp innan vi alla drog hem. 

Jag hann packa min resväska, 21 kilo och har fortfarande så mycket kvar! Men ett eller annat sätt så ska det gå ;) 


Mina fina pinglor <3

10

10, jag har bara 10 ynka dagar kvar som en au pair. Jag kan inte förstå det. Vart tog tiden vägen?
Jag har haft två helt fantastiska år med min värdfamilj och alla underbara personer jag har träffat här. Visst har det varit upp och ner gångar hela tiden, men sånt är livet! Men jag kan helt klart säga att min tid i USA har varit helt fantastisk! Så mycket jag har hunnit med att se, alla människor jag har träffat och hur mycket jag har possitivt ändrats under denna period. Är så glad och tacksam att jag gjorde detta och jag vet att min värdfamilj alltid kommer finnas där för mig.
 
Idag började jag packa och det är inte lätt. Jag har gråtit flera gånger redan... Måste vara klar tills på Onsdag då jag ska flytta ut till gästrummet (!) för på fredagen kommer den nya au pairen. Blir så spännande att se hur det blir att ha henne här! Jag hoppas att hon får en bra tid här :)
 
Min syster Linnea och bästa kompis Mathilde kommer även över för att göra min resemånad underbar! Den 13 åker vi mot San Fran för att sedan bära vidare till Vegas, Grand Canyon, LA och sist Maui. Jag är så taggad att det finns inte! <3