Påskafton

Kalaset var som vilket annat födelsedags kalas som helst - eller inte! Det började med att vi kom dit och alla barn var utklädda till prinsessor eller pirater. Vi gick sedan till källaren där Cinderella skulle komma och uppträda! Hon gjorde danstävlingar, limbo, skattjakt, prisutdelning, magishow och så fick alla barn en bild med henne och en tatuering. Vi åt sedan jättegod plockmat då det bjöds på sallad, bagels, minimini varmkorv, fruktsallad, cheese-stick och lite annat smått och gott. Inte som svenska varmkorvar direkt, haha sen så skulle vi sjunga "Happpy Birthday" medan en tårta som skulle mätta 48 personer kom inbärandes. Inte ens i närheten lika god som den vi har hemma. Men den var snygg, det kan jag inte förneka. När vi skulle åka hem fick alla tjejerna en goodie-bag som var fylld med klubba, massa stickers, armband och en prinsesskrona, wow! De satsar verkligen på kalas här borta!! Abbey, födelsedags tjejen, var så GLAD hela kalaset! Hon hade världens leende på läpparna och bara skrattade hela tiden, hon är en så underbar unge!
 
Vi hann knappt hem innan Aunt Kristin and Uncle John och Kusinerna Aggie, Anna och FX kom och det blev fullrulle. Nu så var vi 12 personer som härjade runt i huset, jag och barnen spelade en massa olika spel, lekte utomhus (det var så varmt att FX sprang utan skor och Anna, FX och Keira utan jacka). Vi pysslade också en del, vi började med att måla/doppa ägg i färg vilket var kul :D Därefter så plockade Mommom fram lite pyssel där man kunde göra små kycklingar, lamm och kaniner. Jag gjorde en kyckling med solglasögon och det blev en hit! Alla berömde den och Keira och FX gjorde liknande min :) Gjorde sedan ett förälskat kanin par och sedan ett sjungande lamm. Här kommer mitt resultat, jag och Bridget döpte dessa till Lejah, Hoppy, Mr. Cool och Twinkle
 
När det var klart lekte jag med Bridget och vi åt lite middag. Trodde att vi skulle ha en stormiddag tillsammans med hela släkten, men de ställde bara fram maten så fick alla gå och ta lite som de ville... När middagen var slut så hade Aunt Kristin gjort små fågelbon utav Rice Crispe där vi fick lägga i 3 små ägg och sätta på en godis fågel, det var jättegulliga och gott! Haha, spelade lite mobilspel med Keira och Bridget, och pratade med familjen. Jag och Aggie satte på tjejerna pyjamas och jag borstade deras tänder. Nu ligger jag  i sängen och ska sova, ja kl 10 en lördagkväll. Men imorgon är det påskharen som kommer på besök (KLOCKAN 7 PÅ MORGONEN!!!!) så ska på jakt efter min korg och ägg ;) Får se om jag får något skojsigt! Annars blir det att besöka kyrkan vid 11, vilket både Aggie och Keira beklagade sig över. Så ska sova nu, blir kanske (vem försöker jag lura) att läsa min bok innan jag somnar. Så god natt, hoppas att ni hade en Glad Påsk, själv har min inte ens börjat ^^ 

GLAD PÅSK

Hello hello, vet att det var en kvart - fjorton dar sen jag skrev, men jag har blivit sjuk... Eller hade troligen fber häromdagen och har blivit förkyld nu, weho.
 
I onsdags var ju Nona på besök och det var lika kul som vanligt! Fick ju min påskpresent så klagar inte ;) Åt lunch på en så otroligt cool utsiktsplats! Kunde se Empire State Building medan jag åt! Kommer åka hit ofta!
På torsdagen mådde jag som en zoombie, var så seg kändes som om jag hade bomull i hjärnan! Men jag kämpade på, alla tjejerna var hemma och var sjuka under dagen också så vi lekte lite och chillade. Åkte till Monmouth för att shoppa, jag kämpade mig fram men det resulterade i att jag åkte hem igen för att försöka sova. Lagade middag till familjen och dukade bordet, Keira tyckte att det var en "Lovely dinner" hon satt och berömde middagen hur länge som helst! Sötunge!
 
Fredagen vaknade jag upp med en snorig näsa, men kände mig piggare. Mommom skulle komma under dagen så jag, Keira och Bridget hade ett Dance-clean up-party i källaren så att alla leksaker, dockor, kritor, kuddar och teckningar hamnade där de skulle. De tyckte det var jättekul när jag satte på Kidz Bop så vi dansade runt och städade, det blev rent och fint och de var så stolta att de hade gjort källaren så ren och fin. Men vi får se hur länge det håller i sig! Vi åkte över till deras kompisar Finn och Cassidy, de som bor i det coola huset (!!) och lekte lite med killarna innan vi åkte till Surf Taco för ännu en Taco Friday! Haha, det är verkligen supergott, speciellt deras fisktaco! I LOVE IT! Åkte hem och lagade middag till Norah, vek tvätt och tittade lite på TV innan jag åkte till Red Banks Cinema för att se "Admission" med Laura. Rolig men dålig film, inget som jag rekomderar!!
 
När jag kom hem så tog jag in posten och såg att jag hade fått mitt påskägg från Sverige, yeeeeaaaah! Nu börjar det kännas som påsk ^^ Haha, men paketet var nästan helt förstört så det hade precis klarat sig hit.
 
Nu har jag precis pratat klart med min superfina släkt, de var alla hemma hos Jocke och Annika för att fira påsk precis som vanligt! Fick prata med dem och se när de hittade sina påskägg, saknar att fira vår påsk!!!! När jag skrivit klart ska jag göra mig iordning för att gå på ett barnkalas, Prinsessor och Pirater är temat och självaste Askungen ska komma! Haha, Abbey (Bridgets kompis) har pratat om det hur många gånger som helst. Efter kalaset blir det lite påskpyssel med kusiner och sen blir det påskmiddag. Imorgon kommer påskharen till oss så det ska bli spännande att se vad han ger är i USA.
 

Lunch

Äter sushi och har en så cool utsikt! New York Skyline, dock är bilderna HEMSKA!


:')

Fick precis min första påskpresent, åh vad glad jag blev! Nona kom över med ett presentkort till Old Nayv till mig. Världens gulligaste, hon tyckte att jag skulle känna mig hemma!

Påtal om påsken så är det många som frågar vilken religion jag tillhör, de flesta är antingen katoliker eller judar här borta, men jag är vad? Kristen vet jag och protestant? Och vad inom protestantismen? Alla kan så avancerad engelska ord som jag aldrig har hört talas om innan... Känner mig helt lost när alla frågat x) haha hemma räcker det ju med att säga kristen eftersom de flesta är samma inom kristendomen x) det slutar alltid med att jag säger "I don't know the name, but I'm not that religious" haha sorry Gud ^^


JÄVLA GRYTVANTE!!

God afton alla kvällspigga, klockan är väl 3 hos er när jag skriver det här :)
Idag vaknade jag pigg (!) när klockan ringde och det var ljust ute så jag gick upp och gjorde de vanliga morgon rutinerna och alla var på gott humör :) Gjorde lite ord med Bridget, läste om "Goldilicous" och lekte med hennes dockor. Jobbade till 12 hade sedan rast till 5,15. Under rasten åkte jag runt och tittade på området, gick omkring i Red Bank där jag upptäckte en massa mysiga affärer! Köpte 2 pastell nagellack, lila och orange, en cool grej till mobilen, den gör så att man kan lyssna 3 personer samtidigt med varsina hörlurar! Perfekt när man har 2 systrar att dela med :) Jag gick även förbi "Suger Crush" som Julie hade pratat så varmt om och köpte med mig en red velvet cupcake som var utsökt! Åkte sedan runt längs stranden och njöt av utsikten, det är så vackert här!! Satte mig sedan i Victory Park och läste min bok och hörde vågorna brusa. När jag höll på att frysa ihjäl tog jag mitt pick och pack och åkte hem där jag möttes av sjuka barn. Kul. Keira, Bridget, Norah och Pat är sjuka och Julie börjar känna sig krasslig... Haha vad är det med mitt super immunförsvar? Yeah hieya! Haha vid 5,30 snåret blev det middag och det blev kaos och mitt i detta kaos skulle jag ta ut bröd från ugnen. Såg dock inte att grytvanten hade största hålet mellan tummen och pekfingret och där lyckas jag pricka in en 400*F varm plåt!! Madre Dios, la is på den resten av kvällen men har en blåsa där nu. Buuhuuu :( Hade en pet shop med tjejerna där vi sålde allt från älgar till enhörningar. Jag och Julie kollade upp lite yoga klasser och vi hittade några billiga och bra så ska ringa dem imorgon och se vad som väntar. Nu blir det liiite läsning innan jag ska slagga. Är så trött!
 
HAHA jag har lite tråkigt så går igenom gamla bilder, hittade dessa snyggingar! Peace out!
 

Dance party!

Efter att jag hämtat min kamera hos Sophie var det arbete resten av dagen. Lekte med Bridget, vi gjorde skuggfigurer och lekte systrar, idag åkte vi till spindelgrottan och havet. Jag hade sedan rast då jag läste "Insurgent". Efter min rast åt vi vit middag dvs potatismos, blomkål och kyckling! När vi var mätta och belåtna hade vi dance party i 1h! Vi satte på Kidz Bop och körde gärnet! Hahah de var så amazing med sina moves! Kunde inte hålla mig för skratt och sen fortsatte vi dansa, det var så roligt! Valde outfits för imorgon och kvällens pyjamas, ja de byter pyjamas varje kväll! Sen lekte vi i 10min innan det var Doc McStuffin på TV då passade jag på att städa efter middagen och nu var mitt arbetspass över så jag tittar på Carries Diaries! Denna måndags blev mycket bättre än vad jag trodde imorse! Älskar sånna dagar ;)


Snö

SKIT OCKSÅ! Nu har det börjat snöa här :'(


Lat

Har chillat i min säng i en timme nu. Orkar.inte.gå.upp. Vet att jag måste tvätta, städa, duscha, äta och åka till Sophie för att min kamera. Men det är så mysigt i min säng! Hahahaha idag kommer det inte hända så mycket, dagens höjdpunkt är sovmorgon och Carrie Diaries :) så jag hoppas att ni andra gör något intressant utav eran dag!


"Wait, Baby Jesus is getting borned"

EGG HUNTING, galna barn och föräldrar som springer runt och tar godis från marken! Haha, det var värsta grejen, alla skulle ta åt sig och sina barn. Jag stod förundrad bredvid och bara skrattade, så amerikanskt! Åkte hem med familjen för att äta pizza till Linner (Lunch + Dinner), jag gick sedan ner till källaren för att se på TV. Upptäckte att vi hade en fåtölj som man kan fälla ut ett fotstöd, UNDERBART! Jag såg en tredje del utav De tre musketörerna, missade början och sov på slutet, jag såg även hela Prinsen och Jag. När filmen var slut gick jag upp till min värdfamilj och spelade "Sorry" det är brädspel där man använder kort istället för tärning, det påminner rätt så mycket av Fia med Kuff. Samtidigt som jag, Julie och Keira spelade var serien The Bibel på i bakgrunden och en scen var då jesus föddes. Julie sa då "Wait, Baby Jesus is getting borned" haha jag skrattade och sa hur ofta får säger man den där meningen? Julie bara skrattade hon med x) Chillade lite framför en basketmatch innan jag gick upp till mitt rum för att hamna framför datorn. Ska sova snart, är så trött! Börjar 1 imorgon, men jag har en del tvätt att göra först.... Ska även förbi Sophie för att hämta min kamera som jag glömde -.-'  Tja, idag har jag bara tagit lugnt vilket man får göra. Jag menar även Gud tog ju ledigt den sjunde dagen ^^ Nästa helg är det påsk firande, helgen efter det är det Lauras födelsedags fest :D Skoj skoj!
In action, alla springer runt som förvirrade höns!

Rubrik

Som jag skrev i det tidigare inlägget så började dagen med Trampoline Festival vilket betydde att tjejerna fick hoppa på trampolinen och få en guld medalj. Gissa vilka som stolt visade upp den för alla de träffade?? När vi kom tillbaka åt vi lite lunch innan det blev lek i massor! Vi lekte med Rapunzel och hennes vänner (surprise), familj, häxa, var ute och gömde "påskägg" så att när påskharen gömmer deras kommer de vara snabbast att hitta och vi gjorde en DOCKTEATER! Vi ritade dockor, klippte ut, kom på en pjäs, ritade biljetter och satte ut stolsnumren. Vi spelade upp pjäsen två gånger, en gång för Julie och Norah och sedan för Pat, Kay, Julie, Norah och Uncle Robert. De blev alla imponerade över föreställningen och vi fick applåder, Keira och Bridget var så stolta! Pjäsen handlade om en prinsessa som blev satt i ett torn av en elak häxa. Hon blir räddad utav sina bästa vänner, det tar ca 1 min och visa x) Jobbade över 1h idag så att vi kunde spela upp pjäsen för Pat och Uncle Robert som kom hem senare. Tjejerna var så förväntansfulla och jobbat så hårt med detta så jag ville inte förstöra! Men när vi var klara tog jag mina saker och åkte som en raket över till Sophie, skulle äta middag där med de andra tjejerna dvs Sophie, Sarah, Laura, Chris, Gabriella och Julie. Det var jättegod mat och efterrätt och vi såg två konstiga filmer! Kommer inte ihåg namnen, men det är inget som jag rekommenderar iaf ;) Ska sova nu, får se vad som händer imorgon, följer eventuellt med min värdfamilj till Egg hunting i en park 2 blocks från oss. Jag erbjöd mig även att hämta Danny från tågstationen imorgon då hon kommer hem efter en veckas semester. Vill höra hur awesome hon har haft det i Gran Canyon, Disney Land, San Fran och många andra platser!
 
På tal om awesome kompisar, saknar jag denna tös! Vet inte hur jag ska klara mig utan alla våra EXTREMT roliga stunder! Jag är aldrig på dåligt humör då jag är med henne, hon är den roligaste och mest underbara tjej man kan ha som vän! Jag och Idunn, Linnea och Tale, Alicia och Eldri vi är allt något speciellt och jag hoppas och tror att vi kommer finnas för varandra för evigt! Våra barn kommer bli de coolaste personerna som gått på denna planet (efter sina mammor såklart). Saknar dig Idunn!

God Morgon!

Efter 7h sömn kan jag skriva lite bättre än igår!
Min värdpappa kom hem tidigare än vanligt så då passade vi på att åka till Surf Taco, yummie, tyvärr är det inte ens i närheten utav en svennebanan taco </3 Men fisktacon är ändå jättegod! Efterrätten blev på Crazies, men vi släppte av Julie och Norah först och innan de klev ur bilen ville Bridget säga något men Julie hörde inte så Brisget börjar storgråta, som om någon hade dött! Julie kommer då tillbaka och Bridget säger "Mommy once I had a Cherry ice Cream" HaHAHAHA jag och Pat skrattade hela vägen till Crazies, knasmaja! När vi kom tillbaka lekte jag lite med dem, innan jag gjorde mig klar för Sophies fest. Har världens snålaste garderob vilket jag insåg igår - har inga snygga party kläder!!! Hittade en hyfsad tröja, men snart måste jag shoppa party outfits! Åkte iväg, helt otaggad på fest men lyckades hitta en radiokanal med värdens bästa musik, så dansade som en tok i bilen och villa bara ha kul nu! Dock krashades den känslan då jah kom dit, de tittade på film x) Så mycket till party blev det inte, men vi hade jättekul, satt och pratade och drack (dock var jag nykter eftersom jag jobbar idag och körde hem så var inte orolig). De som var där var Bella från Sydkorea, Anna från Tyskland, Laura från Finland, Chris från Brasilien, Gabbi från Brasilien, Sarah från Tyskland och så Sophie från Tyskland, jättetrevliga tjejer! Vi skrattade och pratade om Au Pair saker som bara vi kan förstå. Skönt att få prata ur sig med några som är i samma situation som en själv! Vi pratade även om skolan - alla var överens om att USA var världen lataste! Men vi blev också förvånande över Bella som gick i skolan 7am-11pm GALET! Hur är det möjligt att gå i skolan så länge?? Plus så fick hon läxor varje dag :O Blev då glad över att bara vara i skolan i 8h x) Vi pratade även om djuren som finns här och i våra hemländer och hur i hela fridensnamn man ska skydda sig för dem. Lärde mig att om man ser ett vildsvin ska man vänta tills vildsvinet är nära och sedan fälla upp ett paraply framför den! Krokodiler springa zickzack, björn vara lugn, ge tigrar frukt och kossor lyfta armarna över huvudet så att man blir större! Haha om vi skrattade!!!
Åkte hem vid tre tiden och somnade och sov som en stock!
 
Idag är det trampolin festival som gäller, får se om det blir något mer. Imorgon är det Egg hunting i en park i grannskapet så får se om jag följer med eller inte. Mormor undrade hur vi firar påsk, jo först och främst firar vi ju det en dag efter er. Vi firar på påskdagen och familjen kommer nog över till oss för att leta ägg. Och här är det inte bara ett litet godis ägg. Härom dagen kom min värdmamma hem med påsar med leksaker, kuddar, kläder och godis till barnen (och mig^^). Det finns inget stopp! Firar man något här ska det göras till 1000% det är galet! Mer vet jag inte hur vi ska fira, men jag kommer hålla er uppdaterade!

KL 3AM

Fredagen började med att alla sov länge och vaknade upp på ett hemskt humör... Jippi! Så tinade lite pancakes från igår och räddade morgonen någorlunda ;) Keeks åkte till skolan och jag tog Bridige för att leka, idag tänkte jag att vi skulle göra en dockteater! Så vi ritade och klippte ut två prinsessor, en prins och en lilla syster som vi började leka med. Dock verkställde vi aldrig planen att göra en dockteater, men idag var det iaf lite mer ett syfte i leken x) Har någon en awesome ide vad jag kan hitta på?? Försöker komma på olika roliga och lärorika lekar, men det är svårt! När Bridge åkte till gymnastiken var jag ledig lite så städade undan alla kläder och fixade och donade lite. Funderar på att fota hur mitt rum ser ut nu, har satt upp alla vykort så att jag kan beundra dem ^^ Vid 2 började jag jobba igen och jag och Bridget skrev en lapp till alla Stink Bugs som är här, vi skrev:
"STINK BUG, GO TO CALIFORNIA WE DON'T WANT YOU!" Det var Bridgie som bestämde vad som skulle stå! Hon stod och funderade jättelänge om Stink Bugs kunde läsa och vad vi skulle göra, så söt!
 
Skriver mer imorgon, halv sover just nu. GOD NATT!!!!

Mar. 22, 2013

Tjena Tjena, dagen har rullat på som vanligt ;) Julie ändrade lite på mitt schema, börjar senare på lördagar vilket är guld värt!!! Well, har skypeat med Frida och familjen vilket var jätteskoj, längtar och hoppas att de kan komma snart! Har pratat med Julie och Dana och skrattat så jag gråtit, asså världens bästa familj! Som igår, Bridget är världens klumsigaste unge (gulligaste är hon också), hon ramlar och slår sig flera gånger om dagen. Men igår tog verkligen priset! Hon skulle sätta sig i soffan och på vägen dit snubblar hon över en kudde och kraschar med ansiktet rakt ner i golvet, försöker inte rädda sig eller nått. Det såg så roligt ut att både jag och Julie vek oss utav skratt! Stackars Bridgie, men det var verkligen "typical Bridget". Hahah gölle!


Direkt från sängen

Ligger och ska försöka sova. Men först blir det att läsa ut boken, 10 ynka sidor kvar!!! Har lite extra material som ska plöjas igenom (72 extra sidor) sen är jag klar, trodde ALDRIG att jag skulle läsa ut boken så fort! Började onsdag eftermiddag, boken är på ~540 sidor... Jag uppmanar er alla att läsa boken! Ska ut imorgon eller onsdag och köpa tvåan! Haha annars då, jobbade 7:15-10:45 4:30-7:45 hittade en GIGANTISK spindel idag, alla flippade den var så läskig! Jag lyckades fånga den med ett glas och en bricka gick sedan ut i stormen och släppte ut den. Julie kallade mig sedan för den modigaste hon träffat ;) haha hör på det ni! Hjälpte till med badet (vilket slutade med att min tröja var genom våt) tittade på Carrie Diaries, som jag trodde skulle vara bättre "( men det var ändå awesome! Gav Pat sin present och han verkade gilla den, pfew! Så efter att ha bäddat min säng ligger jag här i min Harry Potter pyjamas, ja ni läste rätt! Jag är stot ägare utav en Harry Potter pyjamas! Så kommer sova extra gott nu! God natt :D


Ay Caramba

Träningsverken jag pratade om igår var inget med hur det är idag, nu känns det i hela kroppen och till och med mina fötter är möra efter igår. Men det hindrade inte mig från att gå upp klockan 9 för att göra mig iordning till ännu en fantastisk dag i The City! Tog 10,16 tåget med Laura och kom fram 11,45. Vi tog då (för första gången) tunnelbanan(!) till musset, och vi kom bara några kvarter fel x) Men va fasiken, det var rätt så krångligt och det var ju ändå första gången. Det blev American Museeum of Natural History (AMNH) och det var gigantiskt! Visste att det var stort, men inte så här! Det var 4 stooora våningar och en "källare" så vi spenderade 4h då vi gick omkring och såg allt från månsten till dinosaurier till aboriginer, det hade allt man kunde tänka sig och det var verkligen häftigt! Men jag gillar NHRM i Sverige bättre ^^ Vi har mer prova på, titta och känna och utforska på vårt museum, här var det bara att titta på uppstoppade figurer, men det var ändå jättecoolt! Vid 4,30 åkte jag och Laura från museet (med subway) till den berömda SVENSKA godis affären i Downtown, Sockerbit. Den var helt otrolig, de spelade RixFm, pratade svenska, sålde svenskt godis, knäckebröd, sill, kakor och KALLES KAVIAR. Så kom ut med en påse godis, Marabou choklad, Kalles Kaviar och ett stort leende på läpparna. Kände mig verkligen hemma, men började dock att sakna hem till familjen. Men nu har jag allt lite svenskt godis att mumsa på. Vi tog 7,07 tåget hem och jag var i Red Bank 8,30. Tog då en Taxi, eller jag fick åka med en främling eftersom vi bodde på samma gata x) Det var lite random men fungerade bra. Pratade med min värdmamma, lyssnade på sagor och var glad över att ha dem som värdfamilj!
 
Ska sova nu, är DÖDSTRÖTT och börjar jobba 7 imorgon................ Denna helg har jag tagit säker över 500 bilder, så ni får se dem en annan dag när jag laddat över dem. Följ mig på instagram isabellapettersson (eller klicka på mitt namn) där lägger jag upp bilder oftare ;)

Irish for a day

 Det har varit låååånga 26 timmar sen jag skrev sist!
Sophie och Laura hämtade mig vid 7 då vi åkte till mitt ute i ingenstans för att klättra med Au Pair gruppen, var lite tveksam om jag skulle klättra, men tänkte "Äsh va fan! Nu kör vi" så skrev under ett papper där de stod hur farligt det var att man kunde dö och liknande, betalade och hyrde proffsiga skor. Sen fanns det ingen återvändo, blev mer och mer nervös innan vi skulle sätta på oss selen som kändes som en gigantisk blöja. Vi fick några instruktörer som visade oss hur man skulle göra osv sen var det vår tur. Så med darriga ben klev jag fram och började klättra, högre och högre kom jag och tillslut var jag uppe! Vilken lycka! Kom hela vägen upp och kände mig som den bästa i världen! Tog mig ner och bara log, fortsatte 5 gånger till och det blev svårare och svårare och armarna blev trötta så på den sista och svåraste var hela jag som en kokt spaghetti! Kom bara till halva efter jag ramlat och kämpat. Klättra var verkligen as kul! Prova det allihop!!! Eftersom ingen utav mina vänner klättrade så träffade jag en massa nytt härligt folk, Evelina från Sverige, Mads från Danmark och en tjej från Ryssland eller Tyskland. Så spaghetti Isabella tog sitt pick och pack och gick till sina vänner som satt i ett annan del utav klätterhallen, vi bestämde oss för att åka och äta middag och det blev på Dandys grill åt en god middag och hade trevligt med Laura, Sophie, Valerie (Tyskland) och Katarina (Finland). Sophie skjutsade hem Laura och mig till Laura där jag skulle sova, jag somnade som en stock! Haha dock verkar det som om jag vaknade till mitt i natten och började prata om att vi försovit oss x) Haha jag måste ha halvsovit för det var så himla konstigt!
 
Aja, vi vaknade kl 7,15 åt lite frukost med hennes värdmamma och värdbarn Savhanna - Gulligaste flickan, innan vi begav oss till The City. Satt i baksätet med Savhanna och vi pratade om allt som vi såg ute, haha asså den tjejen! Blev asläppta i Downtown där vi tänkte gå till Sockerbiten för lite svenskt godis och annat gott, dock visade det sig att det öppnade kl 11, och vi var där 9,30.... Så imorgon bär vi oss dit på nytt, vi gick runt i området och kände oss väldigt vilsna tills jag plötsligt känner igen mig jättemycket, går lite till höger och säger att jag varit här förut! Vi tittar oss omkring innan vi ser den, den berömda Dörren. Carries Dörr. Vi svimmade lite innan vi tog kort och poserade! Haha, vad är oddsen att vi HITTAR oplanerat till hennes dörr?? Nu vet jag vart den ligger så ska ta med familjen då ni kommer så ni också kan fangirla lite över den, ja du också pappa! Vi tog en Starbucks och gick till 44th street (vi började på 6th street) där paraden skulle vara och vi mötte fler och fler grönklädda människor, den ena fullare och gladare än den andra! Tyvärr kom vi inte in på 44th så vi fick gå hela vägen upp till 52th! Armbåga oss fram genom folkmassan för att kunna se skymten av paraden, den var mycket större än den här i lilla Rumson. Men det hade likadana deltagare dvs säckpipor, orkestrar, irländska dansare, cheerleading, guvernörer, poliser, brandmän, gamla irländare, militärer, läkare och scouter. Men vi jublade på som bara den och hälsande alla "HAPPY SAINT PATTY'S DAY". När vi var nära på att frysa ihjäl frågade vi en polis om han viste när det skulle sluta han sa om 4h, vi hade då stått där i 2h och frysit! Bestämde oss snabbt för att ge upp och äta lite lunch. Tog tåget hem vid fyra, tog en taxi från Rumson till huset, vände och tog bilen till Target för att köpa proviant och present till Pat och äntligen hittade jag något! Det blev 12 glas som ser ut att luta, jag tycker att de är jättecoola så hoppas att han också tycker det :) åkte sedan förbi Laura för att hämta min sleepover grejer. Savhanna pratade på och lekte med mig, haha hon är den enda här som kallar mig för Bella! Åkte hem för middag 8,30 och nu sitter jag här. Med världens träningsvärk i armarna, FINGRARNA (!) och ryggen, benen och fötterna värker efter att ha gått så mycket idag och jag känner mig helt plötsligt 100 år gammal, kan inte ens skära maten. Har ingen kraft i händerna längre! Så ska läsa lite i min bok innan jag TOTAL DÄCKAR! Imorgon blir det NYC med Laura och eventuellt Mathilde då ska vi till Sockerbit och Ground Zero eller något annat museeum.
 
God natt mina söta nära och kära <3

Väntar

Sitter och väntar på Sophie och Laura som ska plocka upp mig vilken minut som helst, vi ska iväg på ett au Pair möte då vi ska klättra!!! Är så taggad! Men först blir det krubb någonstans ;) idag har det varit soft, lekte med Bridget och hjälpte till med pattern för Norah. Fick rast 10:45 då åt jag lite lunch innan jag tog min bok och filt och satte mig utomhus för att läsa. Satt där i en timme innan det blev för kallt, gick då in till min favoritffotölj och somnade på en sekund! Vaknade de familjen kom hem, så packade väskan för ikväll. Ska sova över hos Laura, vi ska ju till NYC imorgon! :D aja, efter rasten så blev det städning med barnen och oj vilket liv det blev! Igen ville göra något och alla bara skrek.... Men helt plötsligt blev Keira världens hjälpsammaste och vi sorterade kläder (vek eller hängde upp), bäddade tre sängar och plockade undan böcker. Men stolt blev hon då snyggt rummet blivit! Lekte med tjejerna tills nu, dock var det hungriga/trötta/gnälliga så de krockade med huvudena så många gånger att jag sa att de måste ha hjälm på sig! Aja, sayonara!
Ps bilden är underbar!


Smeknamn

Om jag har varit lite otydlig, här kommer smeknamnen som barnen har:
Keira: Kiki eller Keeks
Bridget: Bridge eller Bridgie
Norah: Nosy eller Codo (plus en miljon till, men de här två används oftas).
 
Haha, såg att lillasyster linnipinnie undrade så tänkte att hon nog inte var ensam ;)
 
Här kommer iaf en låt som är väldigt populär här borta! Lyssna
 

2 MÅNADER

Har varit i USA i 2 hela månader nu! Är inte det brutalt konstigt! Hur är livet i Sverige? Det känns som en evighets evighet sen jag jobbade på Annerstaskolan, på gymnastiken och träffade familjen. Har anpassat mig så snabbt till ett nytt liv här, språket är lättare och jag älskar det här! Wooohoooo, bjuder på random bilder och ska sova nu. Skelar som bara den, god natt!


3.14

Kiki var idag frisk nog att gå till skolan så det var jag och Bridgie hemma och leka våra vanliga lekar :) fick min rast vid tolv då blev det lite lunch innan jag kastade mig över min bok!! Hunger spelen kan kasta sig i väggen! Älskar min bok, kröp ner i en asskön fåtölj och myste! Dock slutade det med att jag somnade och ack vad skönt jag sov! Vaknade vid två då jag och Keira, som hade halv dag, plockade fram lite utav påskpyntet, fick rast igen vid tre då jag satt i min gungstol och läste läste läste. Sen igår kväll har jag läst 250 sidor ;) började jobba igen vid 4:30 då gick jag och tjejerna och blåste såpbubblor i en timme! De sprang bara runt och skrattade, såpbubblor är Guds gåva till au Pairer xD till middag blev det rigatoni med köttbullar mums! Hjälpte till med att bada tjejerna och klä Nosy i pyjamas - haha på tal om det!! För några veckor sen skulle jag sätta på en blöja till Nosy och det var första gången jag någonsin satt på en blöja xD haha det tog sin lilla tid men till slut satt den där den skulle! Applåd till mig!


PÅVEN

Tjena-morsen-korsen!

Här kommer mitt liv;
Måndags började vi med att åka till doktorn för att kolla upp min jädrans kind - det är fortfarande ett stort rött mörke -.-' Så följde med till barnsjukhuset, en utav tjejerna är sjuk, där väggarna var prydda med Dora och Diego. Efter väntrummet, där jag fick fylla i massa papper om mig själv och min Guardian (Julie) blev jag visad in till ett litet rum där endas en "säng", våg och handsprit fanns. En sköterska mätte och vägde mig, tog temperaturen och frågade lite frågor. Sen väntade jag, och väntade och väntade... Sen kom en doktor in och frågade samma frågor innan hon konstaterade att jag hade ringorm - tänker inte gå in på detalj eftersom det låter äckligare än vad jag har upplevt. Men klicka på ordet så blir ni länkade till wikipedia. Jag tror att jag blev smittad på skolan, men vet inte. Är glad iaf att jag knappt märkt av det, det ser mycket värre ut än vad det är! Kliar lite ibland och är torrt, men det är jättestort! Aja, efter det så gick jag ut och vi åkte hem och jag jobbade på som vanligt. Slutade 7,30 då satte jag mig bänkad framför Carrie's Diaries som var lika bra som vanligt!
Igår var det en helt vanlig jobb dag, ni kan rutinerna nu ;) Åkte till rymden med Bridgie, STORSTÄDADE källaren, tittade på Ellen Degenerse klipp och skrattade högt! Tja, inget speciellt hände som jag kan komma på nu, det var en helt vanlig dag.

Men idag däremot hände det en massa roligheter! Började 9, party, Kiki var sjuk så hon stannade hemma så vi lekte lite i källaren innan jag blev ledig 10,30. Då åkte jag till Middeltown för att träffa Mathilde, vi var på en liten shopping blobb, haha jag vet inte vad jag ska kalla det! Det är typ en liten klump med affärer längs en parkering x) Vi hittade inget speciellt, men jag såg BÄSTA party affären som jag ska besöka senare. De hade allt man kan tänka sig för ett rimligt pris! Åkte sedan till Monmouth mall för lite asiatisk lunch - fick be om chopstick, de ligger inte framme... Hade mina nya lila converse och som den nybörjare jag är har jag fått en blåsa på liltån... Det resulterade i att jag bara gick in till bokaffären och bad dem om hjälp att hitta en bok jag ville ha. De har flera 100 böcker, så tänkte att det skulle ta evigheternas evighet med min haltande fot att leta fram en bok. Bok-kvinnan rekommenderade - DIVERGENT och så plockade jag på mig When We Wake. Båda är dystopier (haha Fredrik se vad jag kommer ihåg) som jag älskar och båda verkar superbra! Tog mina böcker och ömande tå för att åka och donera blod, haha jag åkte utan sko eftersom det gjorde så ont! Hade sett byggnad och reklam om det innan då jag åkte till Bridgets skola att de ville ha blodgivare, speciellt A-. Jag mötts av en jättetrevlig kvinna som var så hjälpsam. Jag undrade om jag behövde vara amerikans medborgare för att ge blod, här har de så många konstigheter så man vet aldrig, kassörskan hade ingen aning så jag gav henne mitt körkort + internationella körkortet och hon tycket att det var jättecoolt! Haha, medan jag satt och väntade på beslutet så tittade jag på nyheterna på TVn i väntrummet. Jag har inte sett nyheterna sen jag kom hit och jag lyckas se till att se då det väljs en ny påve, HUR BRA TAJMING ÄR INTE DET?! Hahaha, hade jag kommit någon minut senare hade jag missat det totalt! Haha, men men det visade sig att jag inte fick lämna något blod eftersom 86/96 härjade galna kosjukan i UK och Sverige kanske eventuellt hade köpt kött därifrån.... Aja jag var inte den som sörjde utan drog vidare till The Grove för Starbucks köpte en frappe och satte mig i solen och läste. Och är så glad att kvinnan i bokaffären rekommenderade boken för efter 40 sidor var jag fast! Det var jättevarmt idag, +14 men solen gassade så det kände som om jag satt mitt i sommaren, haha så satt med vårskor, vårjacka, solbriller, bok och frappe och kände att det här var livet! Åkte hem, lekte med tjejerna, en lek där jag var häxa och de monster high dockor innan det blev quesedilla (?) och nu är det god natt. Äter lite svensk godis och ska läsa min bok. Tog inte några snygga bilder idag, men jag kan bjuda på påven.


VYKORT

Åh vad glad jag blev då jag såg att Frida hade skickat ett vykort från Österrike! Tack tack tack!!


Hello Sweden

Tjena jag lever på som bara den!
I fredgas så snöade det! Bambambaaam, så min värdmormor var lite orolig över om Keira skulle komma iväg till skolan, skulle de ha öppet idag? Ja, vi undrade de allt men tog risken och skjutsade henne och hör och häpna det var öppet!! x) Lekte med Bridge och jag lyckades få borsta hennes hår och sätta upp det i en likadan frisyr som Jasmine. Hoho, stolt jag är!
Men eftersom det snöade slask tyckte inte Mommom att vi skulle ta risken och åka till gymnastiken så vi var hemma, jag tog min lilla rast (SOVA och lille Harry Potter)  innan det var dags att jobba igen med tjejerna. Spelade lite UNO med dem innan jag åkte iväg till affären för att köpa glass och Pizza och det var så skönt att komma ut och träffa lite andra människor och inte se insidan utav huset. Har jobbat så mycket den här veckan så jag kände mig FRI den lilla stunden xD Vi åt vår pizza samtidigt som Peppa Pig (Greta Gris) visades på TVn. Efter glassen somnade Bridget i soffan och Pat, Julie och Norah kom hem, de undrade om jag skulle dra ut med mina kompisar. Jag var helt slutkörd så masade mig lååååångsaaaaaamt till mitt lilla rum och somnade på en gång. JUSTE, Pat tittade på Inglorius Bastards (??) varav en scen gjorde mig helt mind f'ck! De pratade franska, så jag hörde franska, läste engelska och översatte till svenska!! Förstår ni hur förvirrande det blev för min hjärna! HAHAHAHA
 
Lördagen var det jobb på morgonen då vi åt frukost och lekte, på rasten åkte jag och Laura till SONIC, vilket är en "restaurang" där man inte behöver gå ur bilen x) Men parkerar, pratar till en skylt och får maten via en person på rullskridskor! Haha, det var rätt så coolt och milkshaken var otroligt god! Så där satt vi i bilen och hade det gött. Åkte hem för att höra att Keira och Pat hade funderat på att också åka till SONIC men bestämt sig för ett annat ställe istället. Keira tyckte att det skulle vara jättekul att vi beställde mat samtidigt och att sedan åka till mallet för lite shopping. Sötunge! Vi hittade lite pyssel som vi använde, de skulle måla på snäckor och sedan limma fast på filt-tyg som var utklippta till vattendjur. Vi lekte Monster High Dockor (vilket bestod av att jag dog 100 gånger och att de åt mig... Haha asså deras lekar är så random), vi gick även ut för att spela en variant boule. Vädret var FANTASTISKT!!! Så vi var ute i nästan 2h och lekte så många olika lekar men mest var det Prinsessor och Prins (jag). Vi låg i deras hängmatta med solen i ansiktet och bara skrattade. Älskade livet då och bara njöt! När klockan slog 6,30 tog jag min älsklings bil och åkte till Holmdale High School för att se en teateruppvisning av "The Wizard of Oz". Det var jag, Laura och Danny och vi/jag tyckte att det var väldigt coolt att vara inne i en riktig high school! Asså vilka töntar xD Men pjäsen var däremot väldigt bra, de sjöng fantastiskt, jag skrattade och fick gåshud! Begåvade barn säger jag bara!
När allt var slut droppade vi av Danny och åkte till Diner i Red Bank och åt frukost (11 på natten) jag tog M&M pannkakor och Laura tog våfflor och så delade vi på lite pommes. Vi satt och snackade om livet och helt plötsligt ser vi att klockan var 1 på natten!! Så vi tog varsin bil och åkte hem, jag började se på mello men somnade som en stock!
 
Vaknade idag utav mina värdbarn badade (mitt rum, speciellt min säng, ligger precis vid badkaret och de var inte så tysta imorse...) så jag såg klart mello och grät en skvätt på Loreen och barnen sjöng! :') JUBLADE då Robin vann, han är så bra!!!!! När allt var klart kurrade magen så för andra gången åt jag frukost, men en litet torrt rostbröd samtidigt som jag fick veta att om 30min skulle vi få gäster... Jippie! Så jag skyndade mig att duscha och hann precis in på mitt rum innan dörrklockan ringde. Bytte om i lugn och ro (gröna byxor och vit tröja) innan jag gick ner för att följa med till Saint Patrick's Day Parade i Rumson. Det första min VP sa då han såg mig var att jag såg väldigt irländsk ut, well mission succeded! Paraden var väldigt häftig, med alla som spelade säckpipa och var gröna. Det kastades godis till barnen och de fick smycken, alla var glada! När paraden var slut så blev jag upplockad av Laura och vi åkte till stranden och åt lunch på en china restaurang, mumsmums! Vi drog sedan vidare till en chokladaffär vägg i vägg och köpte Kanderade äpplen (jag tog "Worms & Dirt" det var med gelemaskar och oreokakor). Tog en sväng till Monmouth mall för att leta födelsedagspresent till hennes VP innan vi åkte hem till Laura för att se på TV. Jag träffade även hennes värdfamilj och Savanna (värdbarnet) var så gullig! Snuttis! Nu ligger jag här och chillar, ska se slutet på HP och väntar på att tvätten ska bli klar.
 
Hade en väldigt lyckad helg och jag längtar till nästa! Då blir det NYC för hela bunten! Förs rock climbing med AP gänget, sen troligen sleep over hos Laura, sen NYC för att se Saint Patrick's day paraden och på söndag blir det NYC igen och då Ground Zero och något museeum. Wooohooo!
 
P.S Maria, det är inte lätt att hänga med, med alla födelsedagar och alla hjärtans dag och beställningar som jag får! Såklart blir det en del stopp på posten, men TYVÄRR jobbar det en gamla tant där. Som börjar känna igen mig, haha är det ett dåligt tecken att jag är där för ofta? På tal om killar så har jag sett väldigt få snygga killar här! I Sverige ser man så fort man går ut genom dörren, men här så är det bara killarna som jobba på Hollister som är snygga. Hahaha aja, ska sova nu, God morgon till alla er som vaknar och gör er iordning för jobbet/skolan! Pusspuss

Slask

Idag slaskade det hela dagen :'( Vad hände med vädret!? </3 Började 9,45 idag eftersom Keira började skolan senare pga vädret x) Haha asså amerikanare, vilka fjantar när de kommer till väder... Men jag var glad att jag fick sovmorgon - vem blir inte det?? Så gjorde min vanliga morgon rutin, fast 2 timmar senare, lekte med Bridget och gjorde lunch, skjutsade lilla trollungen till skolan, åkte hem ingen för att direkt åka till posten. Började prata med hon i kassan och hon var jättetrevlig, hon tyckte så synd om dig Mamma, för att jag hade flyttat! Det är så många fler sociala personer här, än i Sverige! Man börjar verkligen prata med alla om allt, stod och småpratade med en kvinna på Starbuck häromdagen om en ny kaffesort x) Och jag dricker ju inte ens kaffe! Haha, aja efter posten åkte jag hem för att titta på lite Carrie's Diaries som jag hade missat innan jag åkte för att plocka upp tjejerna. Mommom åkte med och längs vägen pekade hon ut hus som blivit förstörda utav Sandy, alltså ärligt talat börjar jag bli riktigt trött på alla som ska visa skadan efter Sandy! Har sett det ett antal gånger nu, varje person som jag träffar pratar om det!
Efter att jag hade plockat upp tjejerna åkte vi hem för att leka med dessa Rapunzel dockor, asså snart kommer de nog att "mystiskt att försvinna", fixade maten och lekte lite i köket. Pat och Julie kom hem med Sushi till mig och Mommom, jag som aldrig har smakat det förut tittade lite undrande på fisken innan jag tog en tugga och blev kär! Det är ju jättegott!!! Snacka om att jag har missat något! Kommer att äta sushi som bara den nu x) Dock var soppan som de tog med hem inte lika god... Men då har jag lärt mig något ^^, Lekte med Bridge medan Keira gjorde läxorna, spelade UNO och försökte få henne i badet... Det slutade med att jag lämnade över det till Pat x) Hon är så envis den där lilla tjejen.... Men ibland kan man allt få till det.
 
Idag så började de med ett par vitaminer som ser ut som gummibjörnar (Keira och Bridget tror att det är godis), så gav Bridget en efter lunch som treat och sa att det var vår lilla hemlis. Gissa vem som blev populär efter det! Mer vitaminer åt barnen! Nu ska jag ner och snart är det GLEE som gäller, min kääääärlek! Dock börjar det senare än vanligt, så kommer vara trött imorgon. Men är det Glee så är det!
 
22600_418616048203513_544864471_n_large
522595_10151395076923612_506586529_n_large
Tumblr_m4j4zchyno1qgkj12o1_500_large
 
 

Sötunge

Fick nyss höra det gulligaste någonsin!
Mommom berättade att tidigare idag hade hon pratat med Bridget om det var kul att leka med mig, vilket hon tyckte. Mommom frågade då henne om jag var hennes bästa kompis, hennes svar: "yes she is"


Lång dag

Jobbat rekord länge idag, 11h! Från 7:30-1 3-8:15, kommer däcka vilken sekund som helst!!!! Börjar 10 imorgon, så hör av mig imorgon, nu ska jag bara lyssna på musik och stänga av omvärlden ett tag. Önskade att jag hade en sån här idag, god natt!


Askallt!

Jag tror att jag bara drömde om igår, för idag blåser det här mycket som helst, regnar och är kallt x( vad händer med vädret? Har rast nu ett tag innan jag ska hämta upp tjejerna ;) här kommer en bild på en fjäril som Bridget fixade imorse. Ska gosa ner mig i en filt innan jag drar mig ner :)


Sourire, Le

Tjenare era dönickar!
Natten till idag var det första gången som jag drömde på engelska, eller iaf första gången som jag kom ihåg. Och gissa vad jag drömde om? Jo DANNY SAUCEDO xD Men det var en så bra dröm och det kändes så verkligt! Vaknade upp helt kääääär <3 <3 <3 Blev lite ledsen då jag förstod att det inte hade hänt... Men Danny, Daaaanny!
Fick slita mig ur min trans och gå ner och börja dagen med att göra frukost och lunch. Lekte lite med Bridget med hennes dockor innan jag fick rast 10,30 då kom Laura och Mathilde (uttalas Matild, hon kommer från Frankrike) för att hämta upp mig och åka till Red Bank för lite Starbucks, jag beställde en varm choklad med pepparmint (UTSÖKT) innan vi gick runt i Red Bank med solbrillor och bara älskade livet.
 
 
Mathilde behövde åka tillbaka och jobba så Laura och jag skjutsade hem henne innan vi åkte iväg för lunch, denna gång blev det Chilli's och jag tog en god pasta med räkor. Haha jag som sa till Laura att jag helst inte ville äta italienskt eftersom det ofta är det hemma... Haha så tar jag det iaf xD Men det var jättebra ställe, så där blir det nog att äta ofta! Älskar att äta på resturanger och det är så mycket billigare här, eller så är jag inte lika snål som i Sverige... Haha det återstår att se ;)
 
 
Till efterrätt var vi sugna på... Frozen Yoghurt såklart, så vi började jakten på frozen yoghurt! Vilket slutade i att vi köpte ett födelsedags kort till Kristina, Sankt Patricks diadem med hattar, amerikans flagga och ett USB minne som ser ut som en Angry Bird x) Vi tänkte prova ett nytt stället för FY, men stället vi hittade var så mysko att vi vände i dörren, försöker få Laura att öva svenska så att vi kan börja prata svenska om vi måste fly fort ^^ Men tillslut blev det vårt kära Yo Mon där vi satte ute (utan jacka), med solbrillor, åt FY och lyssnade på musik i gassande sol! Älskade livet lite mer just då! Kunde sitta där resten utav dagen, men klockan slog 3 och jag var hemma. Haha när vi körde upp på uppfarten så stod det 6 (!) bilar där :O Hahaha vi undrade ett tag vad alla gjorde här, men sen kom jag på att två var "mina", en var Danas, en var Nonnas, en var Aunt Mary och en var Mommoms bil! Mommom är Julies mamma som kom på besök och kommer vara här resten utav veckan. Det lilla jag varit med henne så var hon trevlig, men än så länge vinner Nonna med hästlängder! Åkte med henne för att plocka upp Keira och Bridget innan det blev gymnastik. Hade jättetrevligt med henne, skrattade nästan så att tårarna sprutade. Tyvärr åkte hon hem när vi var klara på gymastiken... "( Gjorde meatball sandwich till tjejerna, lekte återigen med Rapunzel innan klockan blev 8 och jag åt min middag och nu är jag här. Trallalalla, lyssnar på musik, spelade Antons låt för Laura och hon tyckte att den var jättebra! Mycket bättre än vad Finland kommer skicka iväg till ESC iaf sa hon. Hon trodde inte ens att de skulle komma med i le grande finale, vi pratade om att ha en STOR "fest" då alla från Europa tittar på ESC tillsammans, vilket jag tycker kommer vara jättekul! Aja, nu ska jag nog titta på Carries Diaries och bara sourire, för idag har varit en superbra dag!
Min frozen yoghurt med vitchoklad, cookies och persika smak och topping är mandel, kokos, hallon, blåbär, jordgubb, björnbär, Swedish fishes (Of course!) och vitchoklad! Så god! Älskar att det finns så många valmöjligheter på yoghurt och topping och att man får välja och vraka hur man vill! Det är underbart! Varför har de inte öppnat något sånt här i Sverige och om det har... Varför har jag inte märkt det??
 
Här är mina inköp från IGÅR, har inte fotat det från idag ;)
 
PS. imorgon ryktas det om att det ska snö... Gissa vem som blev lite butter?
 

MELLO

Älskar de här låtarna, vill bara dansa när jag hör Begging och jag smälter varje gång Robin sjunger YoooOOoooOOooou! Så jäkla snyggt! Och Anton, behöver jag säga mer? Snyggaste killen ever! Haha känner mig lite cool som "upptäckte" honom innan han var med på mello, har följt honom på insta rätt så länge nu ;) Haha coola tjejen, ni där hemma RÖSTA på Anton från mig!! My god, örongodis! Kommer få alla här bort att dansa till ANTON EWALD!






Chillin'

Idag så sov jag ut, var så trött och lat så det var verkligen skönt att sova! Trodde att jag skulle börja 1.30 idag, men det visade sig att jag var ledig hela dagen! Wopwopwopwop! Nonna är här så jag behövde inte jobba idag :D åt frukost, duschade innan jag åkte iväg till Monmouth mall för shopping, tacka gudarna att jag arbetade innan jag åkte! Så mycket pengar som jag bränner! xD Denna gång blev det 2 tröjor, 2 linnen, 1 tights, 1 örhängen, 1 Sankt Patricks day kort och en grej till Totti <3 är så nöjd över mina inköp, haha! Köpte med mig mat och åkte till stranden för att äta lite picknick. Galning tänker ni och ni har så rätt, satt i min vinterjacka och åt mat mitt på stranden. Men det var så vackert och jag ville äta utomhus. Stranden kommer vara helt fantastisk på sommaren! Längtar!! Åkte sedan hem där jag har umgåtts med Nonna, Keira och Bridget har skrattat hela kvällen! De var så söta, Nonna hade tagit tjejerna till Craziees för glass och då kom de hem med glass till mig med. Keira hade kommit ihåg vilken glassort jag tog förra gången (Apple pie) så de tog den igen. Blev så glad :) men en tråkig sak som hände var att medan jag var borta som svämmade ett utav badrummen över så det började droppa från taket!!! Det var jättekonstigt, men golvet har blivit knäppt och det är märken i taket. Mina värdföräldrar ska kolla på det när de kommer hem, men jag är så glad över att jag inte använde det badrummet x) ska sova lite nu, imorgon ska jag till Starbucks med Laura och Mathilde! Sak bli kul att träffa henne!


Seriously?!

När jag hade sett klart mello4, haha jag gör mitt bästa att komma i kapp er! Drog jag på mig mina kläder, det blev min rosa stickad tröja som är min VM favorit! Hon säger det varje gång jag har på mig den, så gulliga ;)  och åkte för att hämta upp Sophie, vi skulle till en restaurang med Sara, en tysk tjej som Sophie kände sen innan. Det blev lite krångel innan vi äntligen hittade till restaurangen! Vi kom fram och jag ser att det står OPEN SUNDAY 11am-12am, blev jätteförvånad att de bara hade öppet 1h !! Och att vi var för sena för att kunna äta... Men Sophie kom på att 12 var midnatt xD Det är inte lätt med AM/PM hahahahahahhahaha. När Sara kom gick vi in på restaurangen som var speciell, det var en sportbar, tänk olearys, inga fönstren och väggarna var täckta med böcker! Jätteorginellt, men jag gillade stämningen! Vi tog en varsin Quesadilla och mumsade på, den var utsökt. Efterrätten blev Frozen Yoghurt, vilket toppade måltiden. Älskar att man kan välja och vraka på glassorter och toppings, jag tog lite vanilj, vit choklad och PB och topping blev lite jordgubbar, blåbär, kakor, nötter och nutellasås ^^ Haha det var s8å goooooott! Ett måste när ni kommer till USA, smaka frozen yoghurt! Vi funderade på att gå på bio, men biosalongen bredvid restaurangen var så liten att de bara visade 4 filmer och vi tyckte att alla sög eller så hade vi sett dem, så vi åkte till Sophies Place för att titta på film. Vi bläddrade och bläddrade innan vi bestämde oss för Pocahontas eftersom Sophie inte sett den. Hon frågade oss, mycket allvarligt, vad skillnaden mellan Pocahontas och Mulan var. Sara svarade "Mulan is from China" Haha, ni skulle sett Sophies ansiktet då hon fattade! Gissade vad vi skrattade!! xD Jag åkte och plockad upp Laura som hade slut jobbat för dagen, så att hon kunde vara med. Hon bor 5min med bil från Sophie, meeen hade inte bil idag "(
 
När vi tittade på Pocahontas (som förövrigt inte är lika bra på engelska, är en sann historia och Mel Gibson är rösten till Smith) kom Sophies värdbarn ner och när han såg att det var Pocahontas vi såg sa han "Seriously?! That is a Movie for Babies!" Haha gissa vad vi skrattade! Det bjöds på god middag och Sophies VF var jättetrevliga! Efter jättelång tid lyckades vi bestämma oss för en serie "18 to Life", vilket var så dåliga att den var bra. Det blev en del skratt här med! När klockan slog 10,30 åkte vi hem och här sitter jag i min pingvin pyjamas och lyssnar på Adele och funderar på livet. Hur kan jag ha en sån tur att hamna här? Livet leker och jag mår bra, är så glad! Är troligen ledig nästa helg, så får se vad jag hittar på då, kanske utgång med tjejerna? Det finns en klubb i NYC och NJ där man kan komma in om man är omyndig :) Den 16-17 så blir det NYC för att se Sankt Patrick's day paraden, jag frågade Pat vad man egentligen firar på Sankt Patrick's day och han svarade att man bara dricker öl x) Well, if you say so :) På tal om Pat så har han sin födelsedag snart, någon som har ett tips på vad jag kan ge till honom???
 

Fullrulle kanelbulle

Okey, nu tar jag mig i kragen och skriver ner vad som har hänt.
Jag började lördagen med jobb, 7am ringde klockan och jag masade mig ner för dusch och frukost. Lekte och hade kul men tjejerna, vi hittade en del pysselkartonger idag, så vi började med att "Build a bear". Så ja, vi gjorde egna gosedjur som de myste med, lekte lite med Rapunzel dockor innan vi Keira skulle till Art Class. Jag åkte då in till Red Bank för att äta lunch med Sophie och Laura, men det visade sig att de precis hade vaknat så på Diner beställde jag en hamburgare medan Laura tog pankakor och Sophie mjölk och flingor med frukt. Hahaha vilken skillnad! Men det var jättetrevligt och det kändes verkligen amerikanskt x) När vi var mätta och belåtna gick vi åt var sitt håll och jag gick till min bil som jag hade parkerat vid en sån där amerikansk automat (haha cooling) men då jag kom fram upptäckte jag att någon idiot hade REPAT/KÖRT IN i min backspegel!!!!!!!!!!!!! Jävla skitstövel! Så har stora repor på backspegeln -.-' Berättade det för min värdmamma, men hon sa att sånt händer, pfew! Så när jag började jobba igen hade Julie köpt Orbeez, gelebollar (?) som man lägger i blöt så växer de, de la vi sedan i lampor som ingick, snyggt blev det iaf ;) Haha fortsatte att leka med Rapunzel dockorna, gjorde hänga gubben (Hahahaha gissa vad jag förlorade mot Bridget, hon hade kommit på ett eget ord), lekte mamma-storasyster-bebis, gissa vad jag fick bli? Bebisen x) Därefter var det middag och de åt på som bara den, de satte på sig pyjamas och sen tittade vi på "Doc McStuffin" en liten tjej som tar hand om sjuka gosedjur och sen "Princess Sofia" vilket är tjejernas FAVORIT program, jag vet inte hur många gånger jag har lekt princess Sofia med dem x) Det handlar bara om en Prinsessa och hennes familj och vänner... Inget märkvärdigt direkt x) Haha lyckades få med dem upp och läsa en saga, men sen kom Pat och då började de ha kittel-brottning så att somna var inte direkt någon idé. Haha men fick sluta tidigare, så åkte till bio med Sophie och Laura, vi såg "Safe Haven" vilket var en jättebra film! Se den, den är ju en Nicholas Spark film, så jag behöver inte säga mer x) Imorse berättade Julie att hon har träffat Nicholas Sparks, gissa vem som blev avundsjuk ;) Haha men iaf, när jag skulle åka hem så började snöa! Det var "Bara" för att jag hade köpt en vårjacka! Får se vad jag gör utav denna dag, blir kanske något med Sophie, men vi får se ;) Det har kommit en ny tjej från Frankrike, Mathilde, som jag har chattat med och hon verkar hur trevlig som helst! Hon berättade även att hennes VM hade visat henne var man kunde se SÄLAR och DELFINER! Haha gissa vart jag kommer vara resten av året? ;)
 
 

God natt

Ja ni ska bara förstå alla uppfinningar jag kommit på! Alla roliga resor och idéer som jag någon gång ska genomför! Sov så gott alla söta <3


MATKOMA

Tjena Tjena! Idag började dagen med att alla sov jättelänge, så jag och Dana stod och pratade om vi skulle gå och väcka dem... Men då började de vakna, så vi fick skynda oss att äta frukost och bestämma kläder till Keira, men när allt var klart kom hon på att det var "Beach shirt day" så vi fick springa runt och leta reda på en sån tröja... När julie tog Keira till skolan så hittade Bridget nagellack som jag fick måla på hennes naglar innan det var frukost. Sen lekte vi monster innan hon skulle iväg till gymnastiken och jag åkte till Burlington Coat Factory för att äntligen köpa min vårjacka! Är så nöjd, billig och fin ^^ haha, det blev även två armband, en pincett och galgar. Åkte sedan tillbaka till Rumson och satt i en park och chillade och lyssnade på vattnet. Jättelugnt och skönt innan jag drog hem för att jobba ;) det blev manikyr och pedikyr med tjejerna, jag fick rödglittrigt och grönt på fingrarna av Bridget medan mina tår blev rosa och silver (haha "this is exactly what Barbie would wear" enligt Keira) av Keira. Haha jag har mer nagellack än naglar just nu, det är så tjocka lager och det är ÖVERALLT!!! Hela familjen var hemma denna kväll så vi åkte till Surf Taco och åt goooda taco! Jag som vanligtvis brukar äta taco 1 gång i veckan (typ) har inte ätit taco på 2 månader, se det var verkligen delikat! När vi var mätta och belåtna drog vi vidare till Craziees för glass efterrätt, gissa vilka som RULLADE hem? Lekte någon lek som Keira hittade på innan det var dags att sova och jag hamnade framför Melodifestivalen del 1, guuud vad låtarna är dåliga x) vart är kvalitén?? Aja på tal om dålig kvalité, här kommer lite roliga bilder från dagen ;)