Florida

Tjeeeeenare Mannen!
Nu var det dags igen för ett litet blogginlägg :) Sen sist jag skrev har jag gjort en massa skoj! Men börjar med Florida resan. Lördagen kom och vi var alla packade och klara för att åka iväg, vi blev upphämtade av en chaufför som tog oss till flygplatsen. Tjejerna var jättetaggade på att få flyga för första gången så varje gånge de såg ett flygplan blev de så glada! När vi kom till incheckningen sa personalen att våra biljetter var ogiltiga, att dessa var tills imorgon! VI blev en aning irriterade på turistbyrån som hade bokat allt åt oss...! Så vi åkte hem igen och väntade, jag shoppade lite med Julie och Norah. Pat hade ringt och dubbel kollat med turistbyrån vad i helafridens namn hade hänt och efter mycket utredande visade det sig att flygbolaget hade givit våra biljetter till någon annan! Eftersom planet innan hade gått sönder och detta plan var mindre än innan, valde de att ta bort våra platser!! Vad vi inte förstod var hur flygbolaget kunde ljuga rakt i våra aniskten! Så Söndagen kom och vi var alla klara och kom till flygplatsen, höll tummarna att denna gång allt skulle fungera, vilket det gjorde! Pfew! Så efter 2h kom vi fram till Jacksonvilles flygplats och skulle hämta upp bilen och gissa vad?? En stor bärgningsbil hade gått sönder och blockarde utgången till garaget så jag och Pat stannade på flygplatsen i 2h efter landning innan vi kunde åka hem till kusinerna. Julie och tjejerna åkte i förväg när de insåg att det skulle bli en lååång väntan. Jisses allt händer på samma gång!
 
Så efter vad som kändes som en evighet åkte jag och Pat hem till hans syster Kathleen för att hälsa på kusinerna Lila, McKenzie och Samuel, sötaste barnen! De tittade på Frozen då vi kom dit och sen blev det lite lek och sagostund då jag fick läsa 5 böcker innan alla somnade. Morgonen där på lekte vi i deras pool, UNDERBART! Vi gick även till parken och lekte och var inomhus och hade skoj. Tjejerna är så söta och de leker så bra ihop! När det blev kl 6 var det dags för oss att dra vidare till Orlando. Vi kom fram vid 9 snåret, precis då fyrverkerierna över Cinderellas Castle började så de small och såg så coolt ut! Vårt hotell var ett utav Disney hotellen med vy över Magic Kingdom! Så från restaurangen kunde vi se alla fyrverkerier och höra musiken! Så coolt!! Musse & Mimmi Pig vandrade om kring på hotellet :) TIsdagen ringde klockan tidigt så vi kunde vara på Magic Kingdom i god tid innan det blev för varmt. Vi hade fastpass till alla saker vi ville åka och se så det var skönt! Vi hade en jättetrevlig dag men det blev så varmt och svettigt så vid kl 2 bar det hemåt till poolen! Vi lekte och skojade innan det började ösregna så vi fick gå tillbacka in och titta på film och mysa, vi beställde roomservice då jag fick en så goood sallad! Gaaah bästa so far! På kvällen gick vi alla och la oss tidigt för det var ännu en dag i Disney World  dagen där på. Vi åkte då till Animal Kingdom, vilket jag aldrig varit på så var lite förväntansful! Det var en fin nöjespark och det var så coolt gjorde med delar som såg ut som städer i Afrika och Asien! Det vi gjorde här var inte så mycket dock... Vi såg en birdshow, åkte på safari och åkte en vatten-ride innan vi åkte tillbaka till hotellet för att spendera eftermiddagen vid poolen och sedan film och roomservice underkvällen.
 
Torsdagen var det dags att åka hem, vi var alla trötta och nöjda över resan. Flyget hem åktes i FÖRSTA KLASS, Bridget och jag satt längst fram och blev serverad varma handdukar, mat i riktiga tallrikar med riktiga bestick och riktig servett. Så faaancy! ;)