Arbetsskada

Jag har fått en arbetsskada, en väldigt allvarlig en och vet inte hur jag ska fixa den så där för skriver jag till er och hoppas att ni har ideér - Jisses det låter som det är en varg utanför huset och ylar!!- Mitt problem är att varje morgon vaknar jag upp runt 7 och det gäller även dagar då jag är LEDIG! Hahah asså serri, vad ska jag göra! x) Kan inte sova längre än till max 8 på morgonen längre och det spelar ingen rolla när jag går och lägger mig. HAHAHA så N00BIGT, men men jag klarar mig ;) OBS jag hoppas att ni fattar att jag skojar, det är inte livs allvarligt x)
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra... Kanske bio? Vet att jag måste köpa julklappar har bara köpt 2½ och har 10½ kvar... Men jag har liiite ideér vad jag kan köpa men iaf, det kommer bli så satans dyyyrt! Så kära vänner hemma i Sverige, ni är underbara men denna jul kommer det tyvärr inte bli några julklappar från mig men jag älskar er iaf <33 Det dyraste kommer ju att skicka allt till familjen i lilla Svearike.... sparar varje coin så jag kan köpa er någor fint. Nu blir det först att se klart filmen jag somnade till igår och sen blir det julkalendern, wiiio haha älskar att det är familjen Hedenhös! Kommer ihåg att när jag var liten läste vi boken och vi hade en show i skolan baserad på dem! Julkalendern skulle ju vart för 13 år sedan iställt (wooohooo vad jag är gammal! :O 13 år sedan jag var 7?!?!?!).
 
Oh and Good Morning!
 
Asså jag dör av skratt när jag ser denna scene!!!

Favorit musik just nu

Dessa är mina favorit låtar just nu som går på repeat!
 
 
 

Första Advent

Glad första advent!
Idag åkte jag in till NYC för att besöka svenska kyrkan och gå på deras advents gudstjänst. Gick från Grand Central Station upp till 5 ave 48th street där kyrkan låg, utifrån såg det ut som en helt vanlig byggnad men det hänge lite svenska flaggor utnaför. När jag kom in var det ett litet fika/biblioteks rum där det stod lite människor och pratade - både engelska och svenska (!!). Letade reda på någon som jobbade där, hade lite panik då jag inte visste vilket språk jag skulle prata, hon visade mig vart gudstjänsten skulle äga rum så jag gick och satte mig. Omringad av gamla taner och gubbar som såg precis ut som svenska new york-bor, alla med fejk tan, stora läppar och blont hår, när de hälsade på varandra var det kindpussar som gällde - när gör man det i Sverige?? och alla pratade svenska!! Ett tag trodde jag att min hjärna skulle explodera, det fungerade inte i min hjärna! Iaf, när gudstjänsten började, började jag nästan grina. Fick vääärldens hemlängtan, det kändes så mysko att sitta där, ensam i New York och veta att Mamma, Mormor och systrarna inte var med. Det sjöng samma sånger (var så fint och bra) och samma sak hände men det var lite ensamt. Efter gudstjänsten kunde man köpa lite fika, så det blev en bulle och peppakaka medan jag satte mig vid ett bord, där jag genast fick lite company utav 4 andra tjejer i min ålder. Två pluggade dans här i New York, en annan jobbade på HM och den fjärde var också au pair, vi satt och pratade lite och tiden flög förbi och när klockan blev 3 så gick jag och den andra au pairern till Ung I New York, en ungdoms församling i kyrkan där vi mötte 7 andra tjejer, 2 killar och en präst och vi satt och pratade i två timmar om allt möjligt, visum, amerikaner, kulturchock och jul. Jag träffade en kille och en tjej som kom från TULLINGE, trodde att jag skulle dö av förvåning! Tullinge av alla ställen! Och tjejen hade gått på Sågbäck Gymnasiumet vad är oddsen liksom??? Haha, men det var så mysigt att träffa lite svenskar och kunna prata om svenska problem och ha någon som kan förstå det svenska sättet att leva. Att ha någon som har samma ideer som en själv. Ska försöka gå dit igen någon gång, de har möten varje Söndag mellan 3-5pm.
 
När mötet var slut gick jag tillbaka till Grand Central för att åka tillbaka till lilla Rye och träffa Sonja och Lena för middag, vi åkte till Kelly's, en irländskpub med goda hamburgare. Haha Lena har pratat om dem huuur länge som helst! Så vi åt och pratade om hur allt. Sen kom jag hem och pratade lite med Julie om hur min dag hade varit och jag berättade lite om min hemlängtan och hon sa att det är helt okey att hon förstår mig. Men det knäppa är att det kommer och går, just nu har jag ingen hemlängtan alls men det kommer nog att vara en rätt så tuff månad för mig eftersom Julen är så underbar för mig, vi firar ju den så mycket. Så får se hur mycket jag längtar hem... Men men jag tar en dag i taget ;) Kan ärligt talat inte förstå att det redan är DECEMBER! När hände det??? För et år sedan hade jag precis fått matchning med denna familj och började förbereda mig på att åka iväg. WOW tiden bara susar förbi!! Snart lär jag väl vara en cool gammal tant, ja jag kommer vara cool ^^, Haha nu ska jag sluta plåga er med detta ordbajsande och se en film, Sov gott alla fina!!