Juni

Stort grattis till alla er som tar studenten idag! Är så ledsen att jag missar eran fantastiska dag!
 
Förra veckan hände det inte så mycket, var en massa med Laura och Sophie, jobbade som vanligt med samma rutiner. Under helgen hände det lite mer grejer dock :)
 
Fredagen blev det lasertag igen med Laura och Sophie vilket var askul! Haha, vi hade världens inlevelse och sprang runt och försökte skjuta alla (vi var 6 pers, så det var alla mot alla!). Efter lasertag åkte vi till ett Diner i Red Bank för lite middag innan det blev sängdags (runt 12). Lördagen började jag jobba 8, vilket betydde att jag behövde gå upp 7,30, lagom pigg och fräsh. Vi skulle åka upp till det nya huset och se hur det är. Mina värdföräldrar skulle prata färg så jag underhöll tjejerna allt vad jag kunde ;) Och huset var så fint och stort nu utan alla möbler! WOW - familjen ni kommer älska huset! Mitt rum är jättestort och fint :D Och utomhus är det nästan som en djungel med alla växter :) Runt 12-1 snåret kom det lite kusiner förbi, då lekte vi kurragömma och åt lunch. Vi åkte hem runt 2,30 tiden då jag blev skjutsade direkt till Sophie's. Där vi chillade, åkte till Red Bank där de hade River festival, de hade en liten marknad och en liten konsert där så det var nice men otroligt varmt!!! Vi släppte av Laura som skulle jobba och åkte sedan tillbaka till Sophie's där vi såg en film, åt sushi och prata. När Laura hade slutat jobba, vid 9, åkte vi till stranden där det var iskallt! Så vi drack lite varm choklad och prata.
 
Söndagen fick jag sova ut liiiite grann, vaknade väl vid 9 x) Vid 12 åkte hela familjen + Nona och Grandpa till Bridgets balett show, åh va söt hon var! Hon hade en stor fluffig regnbågsklänning med en glittertiara till och med en bruten arm såg hon ännu sötare ut! När showen var slut så åkte jag till The Deck för att äta lunch med Dana och Jessica, vilket var supertrevligt! Efter lunchen åkte jag för att plocka upp Sophie och Laura för att ta en tur till stranden, men det hade mulnat på så det var kallt och blåsigt. Vi gav upp efter ett litet tag och åkte till Monmouth mall och åt middag.
 
Det var väl min helg, på fredag ska vi till Niagara Fall :D :D Men till dess är det jobb och jobb, idag blir Bridget av med sitt gips/bandage helt! Woho, vad mycket lättare allt kommer bli nu :D