Jobbar

Sitter och gosar med världens sötaste 3 åring, Norah! Hon somnade nämligen i min famn och tjejerna är utomhus och leker i snön. Middagen är färdig lagad så just nu är lugnt och skönt.... Lugnet innan stormen ;) vi får se hur det blir senare ikväll :)


Snö!!! 😍😍😍

Going INSANE

Något som går mig att bli helt galen här i USA, som egentligen inte är värt att lägga energi på, är hur totalt värdelösa de är att hantera vädersituationer. Som idag tex, idag så började det snöa igen och det har kanske kommit 10dm snö under tills nu (10am) och vad tror ni händer? Jo de stänger alla skolor, de flesta affärer, de få tåg&bussar som finns kommer aldrig och nästan ingen går utomhus. För att det har snöat. Det är farligt att gå utomhus för vägarna är så dåliga och blablabla snö. Men de har inget, jag menar INGET, att ta bort snön med. HALLÅÅ det är inte första gången det snöar här. Min värdfamilj tex, har ingen snöskyffel (det kommer personal och skottar åt oss), ingen skrapa för bilen, inga vinterdäck och i år skaffade de bra snökläder. I Rye saltar de överallt, stora bitar av salt ligger överallt, det finns ingen plog och de sandar inte. Barnen i skolorna går inte utomhus om det finns snö och är det runt noll grader har de inte någon rast utomhus. Och det gäller ALLA skolor här i NY/NJ och jag förstår inte varför folk inte gör något åt det? Vi har klarat oss superbra med snö, har vi i Huddinge någonsin haft ledigt pga snö?? Nej, vi vaknade extra tidigt för att gå ut och leka i den innan skolan började. Gaaaah, behövde få ut lite crazines över väderkänsliga amerikanare.

New York 2014.
 
 
Så gå ut och lev livet istället, snö är så fantastiskt! Yes I'm a proud snow-lover ;)
 
Jag och mina kompisar förra veckan, vi står mitt uppe på ett broräcke och levde farligt när vi tog denna fina bild!

God morgon!

God Morgon alla fina där ute som hittat min blogg!
Efter att ha några av de längsta jobbdagarna någonsin - jobbade 15h- så blev jag belönad med en av de roligaste kvällarna! Igår var det som sagt Super Bowl Sunday så jag drog ihop ett litet "party" med mina närmsta 100 kompisar. Haha or not. Nä men dagen började med en låååång slappande i sängen då jag tittade på Gossip Girl, så underbart att se GG och känna igen sig i scenerna eftersom jag har varit där IRL! Iaf, Sandra kom och plockade up mig vid två då vi åkte och hämtade upp Madeleine för Brunch på Port Chester Diner, därefter åkte vi till Stop'nShop för "lite" snacks och sedan Buffalo Wild Wings för att plocka upp maaaat!
 
Efter det så bar det av hemåt igen för att fixa och dona med allt. Vi hade så mycket deliciousness så det fanns inte!
 
Vi lekte lite med mina värdbarn medan vi väntade på de andra tjejerna som skulle komma. Vi sex tiden dök Lena, Gaia, Chiara och Rihannon upp så vi tog all mat och gick upp till the Barn där vi åt och tittade på Super Bowl som ingen förstod. Det bästa under showen var Bruno Mars framträdande ;) Men vi hade så kul! Vi pratade och skojade runt som bara den! Vid åtta joinade även Gaby oss :D Hade så kul!
 
Gaia (italien), Rihannon (UK), Lena (tyskland), Sandra (tyskland), Madeleine (frankrike) and Chiara (italien) och Gaby (mexico) som kom senare.
 

On The road

Sitter i bilen med hela värdfamiljen påväg hem från Washington DC, vi var där i två dagar och det har varit fullrulle. Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är att det har varit rätt så galet här. Min värdmammas pappa gick bort förra veckan så det har varit jobbigt för alla. Så igår var det begravningen och det var så fint! Jättesorgligt såklart.

Nu bär det iaf hem och jag ska jobba hela dagen idag. Imorgon är det däremot Super Bowl och i år ska jag faktiskt ta och se! Så jag och några kompisar ska mötas upp nånstans och se :) ska bli riktigt kul faktiskt! Ska ta många bilder och visa för er alla! 

Hoppas att ni hade en lugnare vecka än vad jag hade och att alla mår bra!