Morot

Tjena!
Sitter just nu och knaprar på en morot. Läste någonstans att det tar samma kraft att bita igenom en morot som det skulle ta att bita av ett finger. Japp sån info vet jag, helt random saker. Så nu när jag äter en morot är det allt jag tänker på.
 
Igår hade jag en väldigt händelserik dag, det började med att tjejerna hade haft två kompisar som sovöver och de somnade inte före kl 10!! Mamma pappa hur klarade ni av att ha sleepovers hela tiden för oss? Det är så ansträngaden ;) Så lördagen var det lek hela dagen plus lite humörsvägningar eftersom de alla var trötta. När de åkte hem hade vi en timma att göra Spaghettipie, vilket är spaghetti, köttbullar, korv, sås och en massa ost in i ugnen, innan deras tre kusiner ko på besök. Vilket betydde lek lek och lek. Vid halv sex var jag färdig jobbad men jag hänge lite med barnen och tittade på Frozen. Vid åtta hämtade jag upp Sandra för att vi skulle till bion och se NOAH. men på vägen dit körde jag ner i ett pothole och fick punka. Var lagom arg på alla dessa potholes överallt!!! Men stannade på en bensin station i tron på att de kunde hjälpa till. Icke sa nicke, de hade inte några numren att ringa plus den ena kunde bara prata spanska (WTF) så jag ringde och googlade en massa nummren men inte kunde någon hjälpa. Efter en timme så hittade vi ett kort i bilen till range rover bla bla bla så ringer det. Får vänta i en timme innan de äntligen kan skicka en bärgningbil och vi får vänta ytterligare en timme innan den där bärgninsbilen dyker upp. Woho vilken underbar kväll det var, eller INTE. Som tur var Sandra med hela tiden annars skulle jag brytit ihop. Men vi satt och snackade, spelade "Marry, Sleep with or kill" vilket var askul när man började bli trött. Vi hade allt från Taylor Lautner till Urusula från Ariel til Zazoo och George Clooney haha som vi skrattade.
 
Idag har jag bara försökt lista ut hur och vad jag ska göra med bilen... Ikväll ska jag dock faktisk gå och se på bio, om det funkar. Ska se om någon kan plocka upp mig.

The end of an era

Igår jobbade jag som vanligt, Bridget och jag lekte med dockor och lyssnade på musik. Vi har även hållit på att möblera om lekrummet så vi fick organisera lite. Vilket innebar att jag fixade och donade medan hon satt i en stol och sa "ARE YOU DONE YET???" Keira hade även sin Star Attraction Day idag vilket är då en i varje klass ska hålla en presentation om sig själv, visa bilder och man kan även ta med sig lite fika. Vi hade bakat chokladbollar under tisdags kvällen som hon bjöd på och det blev en hitt! Så duktig Keira var! Hela familjen fick komma och titta vilket var jättekul! :)
 
Under min rast 12:30-5 åkte jag iväg till bion för att se Veronica Mars filmen. Har under veckors tid rewatched alla tre säsonger utav Veronica Mars för att se filmen. Tv-serien slutade sändas för 7 år sedan och vi har vääääääntat och väääääntat på att det skulle bli ytterligare en säsong. Så ni kan förstå hur lycklig jag blev då de (med hjälp av alla fans som donerat pengar) gjorde en film. Den var jättebra, så om du är en Marshmellow borde du verkligen se den! Blev lite ledsen också eftersom nu vet jag att det inte kommer något mer. Det var sista för alltid :( Hoppas dock att de ska göra en tv-show igen.
 
-blackmail (OnceUponATeddy) su Twitter
Ow.ly - image uploaded by @mrchrislowell
Veronica Mars review: A dark thriller with a marshmallow center - Movies Review - Digital Spy
 
Idag ska jag jobba, sortera tjejernas kläder, de växer som bara den! Kommer ihåg när jag först kom hit, vilka små pluttar de var! Och nu är de så stora och självständiga! Tiden bara susar förbi och jag är så glad över att få vara en del utav tjejernas liv! :D
 

Som jag lovat

Halihalå.
Måndag igen, det betyder ledighet! Hade planerat att gå på bio med Marion men det visade sig att det inte var något bra som visades. Så har bara legat i sängen och skypeat med el Linno. Ikväll så är det Zumba och så ska vi au pairer spela nått engelskt bollspel, ska bli kul!
 
Veckan som har gått har jag jobbat och jobbat och jobbat precis som vanligt. I lördags så var det 16 hör och häpna så jag och tjejerna var ute på lekplatsen hela dagen och lekte! Det var så skönt med lite värme :D :D På lördgaskvällen åkte jag och Sandra, Cindy, Nikki, Gaia, Rihannon, Angela, Ewa, Lara och Joeyne till Red Plum för lite sushi och det var så gooooooott! Vi drog sedan över till Mamaronecks Diner för eferrätt vilket var ljuvligt!
 
Söndagen så blev det frukost med Chiara och MAdeleine i Port Chester Diner efter frukost åkte jag och Chiara för att shoppa på Marshalls och Kohls, jag hittade en vit stickad tröja och en anteckningsbok. Vid två så släppte hon av mig vi tågstationen för jag skulle in till NYC med Mathilde och Sandra för att först se Sallys bild på 5th. Madeleine mötte upp oss vid 4 så blev det även lite shopping på Victoria Secret :D :D Vi hade lite middag innan det bar av mot Madison Square Garden där vi såg Knicks vs Cleavland. SÅ GALET KUL!
Hade en awesome kväll! Tyvärr så vann Cleavland 106-100, men vi hade kul iaf!
 
Bilder kommer senare då jag laddat över dem :) Hoppas att ni har det bra!

Äntligen

Så här kommer inlägget, det har "bara" tagit nästan två månader.
Eftersom jag knappt har någon lust att blogg längre tänkte jag försöka på att göra ett inlägg i veckan där jag skriver en liten sammahfattning på veckan.Okey så senaste nytt var från Super Bowl, så här kommer lite info vad som har hänt i mitt liv sen dess.
 
FEBRUARI

Blev en del filmer, party at Websterhall med Elin, Lena och Anna, au pair meeting då vi åkte skridskor vilket var kuuul! Jag var väldigt mycket med Lena eftersom hon åkte hem i mitten utav Mars :( Vi shoppade, såg film och hade lunch/middagar tillsammans och med vänner.
Lena, Sonja och jag! 
Tjejerna hade winterbreak vilket vi firade med att bli sjuk... Mådde pyton, hade feber och hela fadderuttan. En dag blev det till att åka in till NYC med hela värdfamiljen för att gå på restaurang och även till Central Park.
 
I slutet av Februari åkte jag och min värdfamilj till Stratton, Vermont för skidåkning och det var så galet kul! Jag åkte själv på förmiddagarna och det var så najs! Soligt och fantastiska backar! Dock var det så fruktansvärt kallt!!
 

Körde nästan bara svarta backar i Stratton, kände mig som värsta proffset!! ;)
 
MARS

Började med ha ett au pair möte på en choklad affär där vi fick provsmaka allt från kakaobönan till vitchoklad, vi fick även pröva på att göra choklad plättar. Mumsigaste mötet ever! Efter åkte jag hem till Sandra för att se the Oscars. Jag åkte även in till naturhistoriska riksmuseet med Marion en dag, jag åkte till New Jersey för att se Demi Lovato med Tess! Så galet bra!! Förbanden var helt okey, Fifth Harmony och Little Mix, men DEMI LOVATO gudomlig! Hennes låtar är fantstiska!
 

NICK FREAKING JONAS, alla som kännt mig de senaste 6 åren vet hur otroligt fangirl jag var över the Jonas Brothers, hade största crushen på dem. Har inte lyssnat på dem på lääänge men hur överlycklig tror ni inte att jag blev då Nick Jonas plötsligt står där på scenen???? Kärlek på högsta nivån!

Hade en sån sjukt rolig kväll med Tess på konserten! Det sög dock fett mycket att jag behövde jobba kl åtta dagen efter så jag behövde vakna 5,30 för att köra hem... Men vad gör det efter en sån lyckad kväll :D
På söndagen åkte jag först på Spa som mina värdföräldrar bjöd mig på och sedan blev det shopping + middag + bio med Mathilde, Madeleine, Sandra och Laura. Veckan därefter hade jag middag med Elisabeth, Chiara och Madeleine och dagen efter så åkte jag, Mathilde, Madeleine, Chiara och Elisabeth in till NYC för att gå till Madame Tussade och hade så kul! Träffade en massa utav kändisar ;)
Mathilde och jag med Mr Robert Pattinson

Jag och min framtida man Taylor Lautner, vilket par vi skulle va ^^ <3 <3

Chiaras och min nyhetsändning
Isabella Pettersson, President of the United States
Tufft att vara en varmkorvsförsäljare
Jonas Brothers
Hur kan han vara så lång???????
Justin Timberlake och jag, chillar bara lite så där
My BFF Katy Perry
 
Haha som ni ser så hänger jag med en massa nya underbara människor, kan skriva lite mer om dem senare!
Så hoppas att Pappa och Mamma är nöjda och läser detta inlägg, för jag skrev det bara för eran skull ;)

NYTT INLÄGG KOMMER IKVÄLL